Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RunUO Guide

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bendede Reborn de oynarken böle bi sorun vardı Auto Patch i sonuna kadar yaptım sorun ortadan kalkmıştı.Bence yükledim diyorsun ama yüklenseydi böle bir sorun olmazdı bence oyunu sil AOS u tekrar yükle ve Patchide tabiki...
Mesaj tarihi:
Adsl modem kullanıyorum ve ağ kartına takılı internet üzerinden , kurduğum RUNUO server a nasıl bağlanılır ip adresim bilgisayarın ip adreslerini gösteriyor 192.168.0.1 gibi modemin ip adreside farklı 81.215.123.2 gibi
Biraz sorunumu anlatmaya çalıştım umarım anlaşılmıştır yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj tarihi:
said:
Bivrip, 05 February 2004 15:45 tarihinde demiş ki:
xp için ip öörenme
start/run
buraya cmd yaz
sonra ipconfig yaz
bu kdr

ip numaralarımı biliyorum sorun internet için farklı bilgisayar için farklı ip lerin vermesi
internet cafe gibi düşün
Mesaj tarihi:
Sabit ip için ;
1
2
3
4
Faq bölümüne baksaydın bu topicleri görürdün :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya ben run uo ya girdim ve en son release yı ındırdım c ye attım beta diye yazdı sonra actım ama düzgün bir şekilde başlıyamadı diye yazıyor bu neden kaynaklanır

[Bu mesaj EXAA tarafından 12 February 2004 12:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ne hataveriyor ?[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
ya elimde olan programlar ınsıde uo uogateway runuo beta en son u hepsini yaptım gateway a girdim yazdımö se4rverim çıktı ama girerken internet istiyor bende internet yok baglanmıyor
Mesaj tarihi:
uo gateway ister interneti . internert istediğinde ipta ( cancel ) tuşuna bas genede program açılır[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
evet açılıyor ama oyuna giriyorum encrypto diye bir client varmış onu arıyor bulamıyor verıfyg acc ta takılı kalıyor bunu bır turlu hallemedım bunu nedenı neden evde ınternette yok hep işlerimi kafeden görüyomö sadece siz benim dostlarımsınız yardımcı olan cvp pls
  • 5 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/view.php?id=82360
Burada sıkça karşılaşacağın sorunlara yardımcı olması için yazdım. Umarım işine yarar...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

Krynn Online Project Owner and Core Developer
  • Yeni Oluştur...