Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Dün çoooooook uzun zaman sonra ilk kez minigame deneyeyim dedim ama dayağımı yedim geri oturdum tek kelime ile. Öncelikle sorunumu açıklayayım. Kim dost kim düşmen anlayamıyorum yani ille tek tek mouse ile seçmem gerekiyor ki karşı taraf kırmızımı mavimi görebileyim ee malum ben orda tek tek adamları mouse ile takip ederken onların eli armut toplamıyor gözüme gözüme combo çakıyorlar. Çevremdeki herkeşin name taglerini sürekli gösteren ayar varsa nerden yapılıyor veya bende açıksa bu neden göstermiyor olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 interface'de names filan vardı, show players'lı hedeleri tikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Ya onlar tikli galiba ama sorun yanılmıyorsam mesafelerden kaynaklı yani adamlarıda baya yakınlaşınca goruyorum zaten :P Hangi secenek mesela playerların ekranımda gorunme mesafesini ayarlıyor interfaceden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ha onu bilmiyorum bak :p interface'de değildir zaten o video ayarlarındadır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 video ayarlarında mesafeyle ilgili bişiler vardı tahminen orasıdır neydi adı ya unuttum .. Distance fln bişilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 view distance filandı snrm :) çok düşündüm yeni aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 PVP AYARLARI Çalıntıdır :p (Assasinler için şarttır!) Enjoy with that :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 RRa süpersin ya şu koşarken shift ile değiştirme olayını görmemiştim options da küfredip duruyodum çok iyi de oldu çok da güzelde iyi de oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Neyi shift ile değiştirme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 shift+2 shift+3'e basınca spell bar'ı değişiyor ya, koşarken onun değişmemesini sağlayan tik çok işime yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 adamlarda affallıyor ya hem combodayım hem speedygonzalez gibi vura vura kovaliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 hahaha doğru yav Armory varmı AoCda statlarımı falan görebileceğim bi yer bir site? Hah buldum siteyi. İşte benim charı bıraktığım hal ile itemları :P rezil halde biliyorum ama yeni item alacak kasacak halim yok hiç :P http://aoc.yg.com/profile?h=jOSM5QPp AHden alınma itemlar bir işe yarıyorm u yoksa boşuna AHye para vermeye değmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 item alma alacağın item mavidir anca mavi olmaz mavi bize ters epic yani mor almamiz lazim onun içinde raidlere girmek lazim yada pvp kasman bence pvp daha mantıklısı akşamlari ah biraz online olsan biraz benle takilsan 1 ayda lvl4 sün zaten kafalık hariç pvp seti giyersin oda sana yeter fazlasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Dün biraz PvP yaptım gene ama cidden benim set ve silahlar ile ne adam kesebiliyorum ne bişi. Çok hızlı öldüğümü belirtmeye gerek yok zaten :P Bu arada yeni expansionda en yakın AH nerde yani topladığım itemları nerde satıcam her seferinde khemiye git gel ruhum kararır. Bari biraz gold yapayım işyerinden baglı iklen nasılsa laptopla oynanmıyor bu nane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 camera followu never yapmak neyi değiştirio nasıl takip etmio kamera xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abso gem enchant yok bu ne hal.. hızlıca kacar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 gökhan, wowdaki gibi abi işte kamerayı karakterin önüne getiriyosun mesela, koşarken kamera hop diye arkaya dönmesin diye never diyosun camera follow'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abso old tarantiada var conarchda var.. üstün başın kötü tabi o şekilde miniye girilir mi hiç ama raidlere girmen lazım dün akşam mesela guildde kyllikki vardi gitmen lazim öyle raid görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Ya raid maid beni bozar ben takılıyım işte minigame minigame zamanla bişiler giyeriz illaki :P Yas peki old tarantia veya conarcha bu yeni kıtadan kolay bigitme yolu varmı yoksa her seferinde deli dana gibi koşmak mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Birşey daha sorayım hazır yakalamışken. Skillerimi nerden goruyorum yani mining rank kaç veya ne bileyim weaponsmith rank kaç vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Skills & Attributes die bölüm var yukarıda çantanın olduğu yerde insan resmi Yeni kıtaya Khemiden gidebilirsin, ya bir Caravan questini yaparak gideceksin yada 20 silver para vericeksin geçebilmek için Raid seni bozar tmm anliyorum ama çok az da olsa üst baş lazım iyi bir başlangıç için Assasin PVP Mini Tutorial'indeki Miasmaları uygulayabiliyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 pvp'ye başlamak için craft armor fln yok mu, ille raid mi yapcaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Kanka var crafted armor ama bir kafalik 8 gold bir set 19 gold filan yani çöp gibi itemler zaten değer mi 50 gold para harcamaya iki gün sonra yere atacağın item bunlar onun yerine git armored at al daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 hmm yok biz yaparız diye düşünmüştüm de o nedenle vermem o kadar para pintiyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Absonun üstündekileri yaparsın anca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar