Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvPde name tagler

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Dün çoooooook uzun zaman sonra ilk kez minigame deneyeyim dedim ama dayağımı yedim geri oturdum tek kelime ile. Öncelikle sorunumu açıklayayım. Kim dost kim düşmen anlayamıyorum yani ille tek tek mouse ile seçmem gerekiyor ki karşı taraf kırmızımı mavimi görebileyim ee malum ben orda tek tek adamları mouse ile takip ederken onların eli armut toplamıyor gözüme gözüme combo çakıyorlar. Çevremdeki herkeşin name taglerini sürekli gösteren ayar varsa nerden yapılıyor veya bende açıksa bu neden göstermiyor olabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha doğru yav

Armory varmı AoCda statlarımı falan görebileceğim bi yer bir site?

Hah buldum siteyi.
İşte benim charı bıraktığım hal ile itemları :P rezil halde biliyorum ama yeni item alacak kasacak halim yok hiç :P
http://aoc.yg.com/profile?h=jOSM5QPp
AHden alınma itemlar bir işe yarıyorm u yoksa boşuna AHye para vermeye değmez mi?
Sosyal ağlarda paylaş

item alma alacağın item mavidir anca mavi olmaz mavi bize ters epic yani mor almamiz lazim onun içinde raidlere girmek lazim yada pvp kasman bence pvp daha mantıklısı akşamlari ah biraz online olsan biraz benle takilsan 1 ayda lvl4 sün zaten kafalık hariç pvp seti giyersin oda sana yeter fazlasıyla
Sosyal ağlarda paylaş

Dün biraz PvP yaptım gene ama cidden benim set ve silahlar ile ne adam kesebiliyorum ne bişi. Çok hızlı öldüğümü belirtmeye gerek yok zaten :P

Bu arada yeni expansionda en yakın AH nerde yani topladığım itemları nerde satıcam her seferinde khemiye git gel ruhum kararır. Bari biraz gold yapayım işyerinden baglı iklen nasılsa laptopla oynanmıyor bu nane.
Sosyal ağlarda paylaş

Skills & Attributes die bölüm var yukarıda çantanın olduğu yerde insan resmi

Yeni kıtaya Khemiden gidebilirsin, ya bir Caravan questini yaparak gideceksin yada 20 silver para vericeksin geçebilmek için

Raid seni bozar tmm anliyorum ama çok az da olsa üst baş lazım iyi bir başlangıç için

Assasin PVP Mini Tutorial'indeki Miasmaları uygulayabiliyormusun?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...