Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Arkadaşlar msne giriyorum kendimi online görüyorum ama bazı arkadaşlarım beni online görmesine rağmen bazıları offline olarak görüyo bunu düzeltmenin yolu var mıdır? Nasıl düzelir bu thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bana da oluyor bu. anlayamıyosun da olunca. çözümünü bulana rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Bana da olmuştu ama çözüm bulamadım hala. Offline görenler yalan söylüyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 offline görenler msnlerini açıp kapatınca sorun düzeliyo. bi arkadaşa da bende öyle oluyo, girip çıkıyorum düzeliyo. sorun offline görünende değil, offline görende yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Bende de oluyor o. Msn'in genel sorunu. Bazen mesaj atınca o kişiye düzeliyor. bazen onun tekrar login olması gerekiyor. değişiyor duruma göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 live messenger in dandikligi o msn hali en guzeli idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Bir başka saçmalıksa telefondan e-buddy aracılığıyla giren biri ertesi gün bilgisayardan girince dahi sanki e-buddy den girmiş gibi görünüyor. Adamla konuşurken bi bakıyorsun attığı mesajlarda font'un rengi falan filan var (e-buddy de düz yazı şekli var font özelliği yok sanırım).Msnden çıkıp giriyorsun normale dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?5,4829625,4829625#msg-4829625 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar