ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 imagedesigner karakter yaratmaya karar verdim.gittim teachlettim karakterimi.sonra oturdum yapmaya başladım bir süre sonra bil. başında 50 exp toplayarak biryere varılmayacağını anladım.macro bakmaya başladım... makro yazmak için aradığım komutları buldum bunlar /image /imagedesignSetValue x y idi /image komutunu yazdım gayet güzel çalışıyor ancak /imagedesignSetValue hiç bir şekilde çalışmıyor yaklaşık 3 saatten beri bunla uğraşıyorum.çıldırma noktasına geldim.swg forumlarında bu problemle karşılaşan kimse yok. /imagedesignSetValue frills 170 (trandoshanım yani komut %100 doğru kesinlikle) ancak şu mesajı alıyorum= No such command, mood, chat type: imagedesignSetValue ... Acaba türkçe klavye bir sorunmu çıkartıyor bilmiyorum ingilizce seçerek denedim olmuyor o haldede. benle aynı sorunu yaşayan yada bir çözümünü bilen varsa lütfen yardım etsin. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Geçmiş olsun:))) Bende dün gece aldim Novice ID'yi Şimdi bulduğunuz macroda bir hata yok. sadece eski kaldi. Koprunun altindan cok sular gecti. Falan filan. Eskiden ID bu makrolar araciligi ile birini bulursaniz bir iki saat icinde masterlanir derlerdi(ah ah o zaman yapmadik da bu işleri). SOE sonra ID'yi degistirdi. Zaman sinirlamailri getirdi mesela. Ve makrolar calismaz oldu. Su an id'de kullanabileceginiz yegane macro /im /pause 188 /ui action toolbarSlot11; turu bir macrodur. Puanlamaya gelince Mutlak bir ID cadirinda yapin islerinizi. Time bonus alirsiniz. gozlere gecince 300 puan alirsiniz mesela cadirda ve 180 saniyede biter bu rahatlatir sizi biraz. Novice oldugunuzda ise en iyi stat mig. dir. tam 10 dk surer ve 2k XP alirsiniz. Ama bunun icin birilerine bagimli olmak kotu tabi. sadece stat. mig. yaparak ki bu 200 tane demekit 10 dakikadan bu da 2000 dakikaya yani yaklasik 33 oyun satine denk gelir ID olursunuz. Ne diim Kolay gelsin hepimize.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician- ID/BH(devam) [Bu mesaj Eylul tarafından 05 Ağustos 2004 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estrangeds Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 id cadirinda baskasina yapilan id sirasinda zaman yari yariya azalirken xp de ikiye katlanir. yani cadir icinde 4 kat fazla xp kazanirsiniz. kendinizi id ederseniz xp de yarim olurken, zaman iki katina cikar. gercekten sabir isi. id revamp'ten sonra id masterlayabilenlere gelsin; /bow[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse. Riqeb Cleefszi, Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Alt char im la id masterlamam 4 gun surmustu. novice den sonra stat mig yaparak kasicaksniz. 2k exp. 10dk. 33 saat suruyor kesintisiz kasarsaniz heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 en nefret ettiğim şey yine bütün mmorpglerde olduğu gibi başıma geliyor. eski oyuncular benim uğraştığımın çeyreği kadar uğraşmadan işi bitiriyorlar. bu kadar köklü değişikli olması çok kötü ayrıca şu an master id yapabilmek için resmen karakterini bırakıp gidecek biri bulmak şart.. yoksa anan ağlar.. napcam bilmiyorum.. bütün gaz gitti sabahtan beri uğraşıyorum henüz id3 skillini alamadım 50 50 50 50... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 zaten bütün olay macro ya bağlanmış.bilgisayarını bırakıp gitmiyecek bir kişi hiç birşey yapamaz günde 1000 exp belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Karakterini birakmasi da yetmiyor ki... Sen offer ediyorsun o da accept ediyor. Yani karakteri sana biraksa bile ayni anda o karakteri de oynatman gerekiyor. Dolayisi ile ID'lik artik oyle kisa zamanda masterlanacak bir proff degil. tent'in icine bir cadirda siz kuracaksiniz günler boyu. İşin bir tek kolay yolu var. Ikinic bir accountu kendi makinaniza yada bir baska makinaya yukleyip ikisini bir den oynamak. Boylece 34 oyun saatinde master olabilirsiniz.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician- ID/BH(devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 eylul benim ikinci bir account um var ama 1 tane bilgisayar var iki swg yi aynı anda açabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estrangeds Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 aciliyor, ama nasil oldugunu ben bilmiyorum.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse. Riqeb Cleefszi, Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Ben size sölim nasıl 2 client açacağınızı. User.cfg adında bi dosya yaratıp içine [SwgClient] allowMultipleInstances=true yazacaksınız.Bukadar...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 tabi yeterince RAM in varsa :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 teşekkür ederim çift client baya işe yarıyor :) o kadar problem değilmiş canım image designer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 diğer karakter 15 dakka sonra falan oyundan düşüyor.o karakterde şu an sadece accept macro kullanıyorum.Bu macro dışında oyundan atılmaması için bişi yapılabilirmi ? bide millet id macro için ne kullanıyor.ben bi mouse recorder çektim yapacaklarımı onla yapıyorum ama çoğu zaman problem oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 obur char ine bi makro yaz oturup kalksin adam surekli.surekli derken pause koymayı unutma ama araya.boylece oyundan dusme sorunun kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Arada bir tell de attir kendine yada öbür char belli bir sure konusmayıncada oyundan dusuyorsun.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 çok saolun baya bi işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ben dün gece bitirdim:))) Darısı başınıza[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect/BH(devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Peki bu user cfg bi sorun yaratmior dimi ana karaktere yanid emek istedgiim 2 . char diilde 2.client degilde nomal clientle actigimiz chara sorun olmuo dimi crash gibi fln bide ben cfg ye ceviremedim swg nin icinden bi dosyyi kopyaliyip sonra ismini user yazdim bir cfg doyasini sonra icinne allow multiple yi yazdim cift client aciliyor ama benim yaptigim sey yuzunden bi hata olabilirmi bide dosyayini orjinali duruo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 olmaması lazım ama belki o cfg dosyasında hidden bir satır vardır. bence sil onu yeniden yarat create new file dersen txt yaratırsan onu da uzantılarını göster dedikten sonra txt kısmını silip oraya cfg yazarsan olur hem de güzel olur ayrıca iki oyuncu oynarken biri afk oluyor yani dolayısı ile biri aktif görünüyor ayrıca bir de bence ikinci oyunu açtığında enable sounds olan kısmını kapat ki seslerde çakışma yapmasın o çok oluyor[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sinny Sungur Master Riflemen-Master CM Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar