Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[shadowbane] Ebonlore sizi istiyor

Mighty_THoR

Öne çıkan mesajlar

Bundan bir ay kadar önce şayet ebonlore a girmek istiyenler olursa bunları alabilceğimizi söylemiştim.

Bugün itibariyle guild içindeki bütün rank ler silindi.Şayet ebonlore üyesi olmak istiyorsanız oyuna başlarken server olarak "fear" başlangıç şehri olarakda calder i seçin.Bundan sonra lvl 35 e geldikten sonra sizi ebonlore'un şehrine summon edicez ondan sonra şuan en eskisinden en yenisine kadar bütün memberların uyglamak zorunda olduğu çıraklık dönemine alınacaksınız tam üyeliğe geçmek için beş beyaz noktaya ihtiyacınız var beyaz noktalar guild içinde gösterilen yararlı hizmetlerdir.Şayet 5 siyah nokta alırsanız server sizi otomatikman guild den atar.

Bu deneme süresi içinde üzerinizde ebonlore arması taşıyıp sahip olunan bütün imkanlardan yararlanıcak bütün siege lara katılacaksınız

Not:karakterine soyad olarak ebonlore adı verenler 1 beyaz noktayla başlıyacaklar

Bide illaki guild kurmak istiyosanız kurun sizi subguild olarak alıp koruyalım

[hline]MAN WHO WALKS ALONE

[Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 27 Mart 2003 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Görünen o ki şu anda oyundaki en tecrübeli kişi Thor ve ondan başka GM olabilecek kimse yok. Guild fikrini ortaya atan kişi olarak ben Ebonlore altında birleşelim derim. Fakat Türkçe isimlerimizle birbirimizi rahatça ayırabileceğimiz karakterler yaratalım. Birlikte takılalım. Zaten MMRPG'lerde her zaman gruplaşmalar olur. İnsanlar beraber oynadıkları kişileri daha iyi tanıdıkları için hep onlarla takılmak isterler, bu gayet normaldir.
Ben varım Thor.[hline]If you can not run
If you can not hide
You fight to die
But old warriors do not die alone
Sosyal ağlarda paylaş

Yok bu kez daha çok orada olacağım. Daha önce TV programını başlatmaya çalışıyordum, okulum bitmemişti ve DaC bana biraz zor gelmişti.
Şimdi daha çok zamanım var. Hatta AC2 de LvL 20 bile oldum :) Zaten oyunu fazla oynayan yok Türkiyede tek başıma oynuyorum hep.
Thor başvuruyu Ebonlore'un sitesine'mi yapalım yoksa sen onlara bir listemi götürecekmisin?

İsteyenler http://www.k2.org/ebonlore/members.php
adresine bir baksınlar. ( ne tembelim link yapmadım :) )[hline]If you can not run
If you can not hide
You fight to die
Sosyal ağlarda paylaş

ebonlore sitesinden başvuru yapabilirsiniz fakat şuan ortalık biraz karışık oyunun ilk günleri bütün ıc ler şehri kurmak için kasışıyolar.Oyunu alın lvl 35 olun bide yazmayı unutmuşum cebinize 40k para koyun zaten r2 den sonra para çok kolay gelin oyunda sizi aldıktan sonra k2 org da işlemleriniz yapılacak şuan ebonlore da başvursanız bile başvurularınıza cevap verecek mentor yok

bide subguild kuracakmısınız yoksa direk üyemi olacaksınız burda aranızda karar verin akşam konuşayım

[hline]MAN WHO WALKS ALONE

[Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 27 Mart 2003 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 27 Mart 2003 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende direkt üye olacağım. Ranger olup takılmaya karar verdim. Okçuluk her zaman çok keyifli bir iştir.
Birde half Giant tank yapacağım. Bu arada Rare ırkları almak isteyenlere söyleyeyim Aracoix olmak için üç aylık üyeliğiniz olması lazım ki o sınıfı kullanabilesiniz.[hline]If you can not run
If you can not hide
You fight to die
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...