Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Edit olmuyan server..

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
olmuyan degil olmayan ;)

osi zaten edit char satıyor hazır charlar :)
tmm edit kötüdür kakadırda bir playerın kendi kasıp elde edemeyecegi item skil i edit olarka vermek ayıptır
onun dısında adamı 7* yapman falan diğer playerlara etki edecek bir kötü sonuc dogurmaz

ama sen tutup herife int i 100 ken 5k mana verirsen veya skil cap 700 ken sen 15* yaparsan ozaman sakat

neyse arkadaşlar fenalık gelmedimi bu edit var edit yok edit yapmayın edit kaka ve kavgaya son, paticik forumlar değişti, birlik olalım, kavgasız ortam olsun .. topiclerinden

kimler bu sekilde forumları kirletiyorsa kimler boş konusuyorsa cevap verme geregi duymadan gereksiz kavgalara muhabbetlere girmeden takılın şu ortamda

yoksa her topice msj atıp isim duyurmaya çalışma projesi sizin için pekde yardımcı bi görev üslenmez emin olun[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
osi 80 e kadar editliyorsu en son zaten 80 e kadar gelmek gayet kolay 1 kaç tane skill hariç[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Mesaj tarihi:
ya normalde adam mantıklı konuşsa bişey demicem adam tutturmuş illada aptallık edicem diyor kardeşim sen ne demek istediğini bilmeyen laflarının arkasında duramayan sıkıştıırıldıkça sölediği laflardan uzaklaşan bir adamsın ilk başta dedin edit yoktur sonra dedin free sharddaki kadar edityoktur şimdi de diyorsun 2-3 edit anca vardır ve buda serverda edit var anlamına gelmez en iisi susda daha fazla yorma kendini
Mesaj tarihi:
yeter be kardeşim salakmısın sen kelime oyunu yapıyosun.
başından beri aynı şeyi söylüyorum edit olsa bile kimseyi rahatsız edicek boyutta değil adamın aradığıda o zaten allah allah[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Mesaj tarihi:
Konu iyice değişti ben ne dedim sizler gereksiz bir tartışmaya girdiniz.

Ben EDİT olur veya olmaz demiyorum dikkatli davranalım iyi inceliyelim Logları devamlı kontrol edelim sorun kalmaz zaten benim bu topici açmamdaki sebeb burda KARALAMA Kampanyaları olmasın bilgi alışverişi olsun burası Ultima nın Türkiyedeki en çok bilgi paylaşılan sitesi olsun benim burdaki tek amacım Bilgi Paylaşarak büyür bunu ifade etmek....

Bu dünya(UO) o kadar çok agresif ve intikam amaçlı insanlarla doluki ben bilirim, ben olurum, ben yaparım,şurası edit ve burası kötü demekle bir yere asla varılmaz sayın SİTE MOD larından ricam konumun yanlış anlaşılmadan kilitlenmesidir...

Tekrar Ediyorum Paticik.com u Türkiyede Ultima online Oyununu bilgi açısından paylaşacağımız bir WEB SİTESİ Olarak kullanalım..

Saygılarımla[signature][hline]Only ALLAH can judge me..!FATAL WAR UO GAMING
Mesaj tarihi:
Dayanamayacagım ... Siz neye edit diyorsunuz neye legal diyorsunuz bunların farkında bıle degılsınız. bence bırakın bunlarıda turkiyedeki acılan bunlarca ultima shardinin ultimayi bitirdigini ve artık bu işin sonuna geldıgınızı dusunun . yetersiz seviyedeki bilgileriyle bir çok buyuk işe kalkışan yonetıcılerı dusunun. sonucta bızde boyleyız , bu işi nebula gibi köklü serverlar hariç açılan her server turkiyedeki potansiyeli biraz daha çökertmektedir . anlayışınız nasıl oldugu onemlı degıl ama gerceklerle karşılaşınca bazı şeylerin ne için veya neden yaptıgınızın önemi kalmıyor ..
Mesaj tarihi:
Önemli Olan Serverda Edit Olmaması Olduğu Gibi Server Açan Kişilerin Sicilinin Temiz Olmasıdır.
Eğer Server Açan Kişilerin Önceden Yönetimde Görev Aldıkları Serverda Edit in Dibine Vurup Server I Dağıtıp Sonra Çekip Gidip Server Açıp Benim Serverımda Edit Yapılmaz Yapılsada Çabucak Temizlerim Demeleri Güzel...
Güzel İfadeler Harika ! ! !

[Bu mesaj Deltree tarafından 09 Ağustos 2004 03:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
insanlarin konu ile tartısmasi yerine neden imla hatalina dikkat ettigini merak ediyorum gercektenn.

Edit olmayan bir server harbiden zor.Ha engellenemezmi engellenir.Adam gibi staff alıcaksın.Bildiklerini alcaksın.pazardan portakal secer gibi staff secmiceksin. Bunun sonunda guzel bir iş hemde oyuncular icin guzel bir ortam yaratırsınız.İnsanlar hala skill kasmanın bu kadar zevkli oldugunu anlamadılar.Su oyunu atlı cs zannedip hala herkeze attack veren tiplerde mevcut.[signature][hline]Roanoke
Mesaj tarihi:
Fatal bunlardan çok çekmişti. Yellden Forever Quaxis die geçilmişti.Rastladıklarını editlemişlerdi.Ama ipden kimler oldukları anlaşıldı. Bazı stafflar item editleriyip olayer charlarına veriolardı. Bi tanesinin yakalanışına şahit oldum banlandı staff vs.vs Server 1.5 hafta kapandı acclerin yarısı blocklandı edit speed inj vsden.Ama bunlar serverdan ayıklandı. Şimdi fatal çok güzel ama bence her owner böle kararlı olup logları ii kontrol edit adam kayırmamalı. Adam kıyırmalardan çoğu server baya bi player kaybettii.
Mesaj tarihi:
Azraeel düşüncen pek mantıklı gelmedi açıkçası bana. Burası bir tartışma alanıdır , burada yapıcıda olunur gerekirse yıkıcıda. Sonuç olarak senin thread açman üzerine ben yorum yapma hakkına sahibimdir bunun yapıcı ya da eleştirisel hal almasına sen karar vermezsin. Yetkili kadrosuna dahil edilen insan gurupları elbetteki yetkilierini kullanmak isteyecektir bir süre sonra bu yetki kullanma hevesi gereksiz yerlere doğru taşabilir. Bu taşkınlığın olup olamayacığını kimse sezdiremez. O yüzden hemen alınacak önlemler ile olayın önüne geçilirse bir sorun kalmaz diye düşünüyorum.Ki bir faktör daha var karalamak amaçlı konuşmuyorum; herhalde bu gibi editsiz sunucu vs. vs. gibi konuları (açık ve net bir şekilde ifade ediyorum) en son açacak olanlardan birisin diye düşünüyorum.

Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible

[Bu mesaj BlazeS tarafından 09 Ağustos 2004 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...