cemss Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ispanyolca daha güzel gibi ama başka şansın varsa italyanca kulağa hoş geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 şimdi sanırım osman kursa gidip öğrenecek bu dili hobi olsun diye. benim bildiğim osman kurstaki kızlara da yazar. fransızca kursuna giden kızlar iyi olur osman. ispanyolcaya daha lümpen kızlar gider. fransızca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 İspanyolca bilen insanlarla Fransızca bilenlere göre kat kat daha keyifli vakit geçirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 şimdi alınma olmasın. ben muhabbetten bahsetmedim zaten orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ya sen once derslerini ver, sonra ogrenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 aquila said: el failo ahuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ispanyolca öğreneceksen taksimde cervantes var ben oraya gittiydim epey iyi 650 tl vermiştim geçen sene kışın ilk kur için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 pekaziz said: Zevk içinse Rusça öğren. :D:D:D:D:D:D::D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:::D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:Dddedededeşiftdeikinoktaüstüste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 olurda olmeden şakirayla falan konusma fırsatın olursa hem ne gaddar guzel olur ispanyolca bilmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 monica belluci'yle de konuşabilir :P o italyan fransız kırması gerçi ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 hemende buldunuz monica bellucileri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrGokhanD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Bence İspanyolca. Şu anda ispanyolca ilk kurum bitmek üzere ve aşırı güzel ve kolay bir dil. Her ders çıkışı hasta la vista demek paha biçilemez:):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar