Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanlı Kaptan'dan Fatih Terim ' e


bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Vallah çok beğendim yazıyı. Yazamadan edemiicem :)

Geçen hafta "Bu iş bitti, Beşiktaş şampiyon" demiştim. Bunu daha önce, Beşiktaş ile G.Saray arasındaki puan farkı '1' iken de söylemiştim. Benim gibi düşünen ve yazanlar da vardı. Hay demez olaydım. Fatih Terim, bir kızmış bir kızmış, sormayın gitsin. Asıl sinirlendiği de futbolun içinden gelmiş, futbolun cilvesini bilen kişilerin bu şekilde yorumlar yapmasıymış. Başkasını aramayın, saldırı doğrudan bana. Trabzon-G.Saray maçından hemen sonra, hocamız bu öfkesini Show TV'de müthiş (!) bir biçimde dile getirdi. Bakışları kırbaç gibiydi. Kaşlarını çattı, gözlerini kıstı, dudaklarını büktü, süratını ekşitti, omuzlarını kaldırdı. Tüm bunların arasına mimikler, gülücükler de sıkıştırdı. Kükredikçe kükredi (!)

Herkes işine bakacak
Kabahat bende, Terim'e sormadan zırt-pırt bir şeyler karalarsam, hocanın tepesi işte böyle atar (!) Doğrusu 2 gündür inanılmaz huzursuzum (!) Görüyor musunuz siz, hocayı nasıl kızdırdım (!) Şaka bir yana, gerçekten bugüne dek böyle ilginç bir tepkiyle karşılaşmadım. Hocam, herkes kendi işine bakacak. Biz görüşlerimizi belirtiyoruz. Gündemdeki konuları özgürce yorumluyoruz. İşimizi yaparken, hiç kimseden izin almayız. Ayrıca yorumumuzun şahsınızla yakından uzaktan ilgisi yok. Sadece herkesin kafasındaki soruya kendimizce yanıt veriyoruz. Alt tarafı bir tahminde bulunuyoruz. Futbol matematik değil, doğru da çıkar, yanlış da. Vay sen nasıl "Beşiktaş şampiyon olur" dersin? Hocam, bu çıkışınıza akıl sır erdirmek olanaksız. Tahminde bulunanları suçluyorsunuz ve de son derece alaycı bir üslupla. Bilemiyorum fazla alıngan mı oldunuz? Bir takım saplantılarınız mı var? Herkesi düşman olarak mı görüyorsunuz? Herkesin sizi kıskandığını mı sanıyorsunuz? Yoksa fazla gergin misiniz? Bakın size söyleyeyim, GERGİNSİNİZ. Hem de oldukça fazla. Çatacak, sataşacak birilerini arıyorsunuz. Sahanın kenarında çıldırmış vaziyettesiniz, durmadan hakemlerle uğraşıyorsunuz.

Lucescu melekmiş
Tribünden size taş veya para atan o el kırılsın. Küfür edenlere de lanet olsun. Ancak hocam siz, G.Saray'ın teknik direktörüsünüz. Onlara aynı şekilde nasıl yanıt verirsiniz? Onları nasıl muhatap alırsınız? "Benim de dayanma gücüm var" mazeretinize, kusura bakmayın ama katılamam. Lider örnek olmak zorundadır. Medya, başlı başına hedef tahtanız. Size "Gözünüzün üstünde kaşınız var" denmeyecek. Ağzını açan cayır cayır yandı. İyi ki G.Saray yazmıyorum. Yoksa işimiz vardı sizinle. Lucescu'nun bir "melek" olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Bu arada bir kez daha belirteyim: Görüşümde en ufak bir değişiklik yok. Bana göre ipi Beşiktaş göğüsleyecek. Yanılırsam ne mi olur? Kendinize dert etmeyin, sadece 'yanılmış olurum' işte o kadar...

Sanlı Sarıalioğlu (Vatan)

[hline]bla bla bla ...

[Bu mesaj blackchaos tarafından 08 May 2003 19:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lucescuyu beğenmiş işte. Ben lucescuyu çok beğeniyorum falan yazması mı lazım bunu belirtmek için ?

said:
Popeye, 08 May 2003 19:48 tarihinde demiş ki:
sarıalioglunun zaten bi teknik direktoru begendigi pek olmamıştır

kalemi olan yazıyo işte[hline]Prince"Kazuyama" Cratty

je suis la et ailleurs
je n'ai plus rien
je deviens folle
je m'abandonne

[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün gazetelerin birinde gözüme ilişti. Spor yazarlarına sormuşlar kim şampiyon diye...
12 beşiktaşlı yazardan 11 i beşiktaş demiş, 1 i derbi belirler demiş.
bilmem kaç galatasaraylıdan 4 ü beşiktaş demiş, 5 i mi ne galatasaray demiş...
fenerlilerin çoğunluk beşiktaş demiş...

E şimdi galatasaraylı yazarların bile yarısı beşiktaş derken, galatasaray ın beşiktaş dan daha avantajlı oldugunu düşünmek bence yanlış. Ha düşünürsünüz bişey diyemem. Ama biraz dar bir bakış açısı olur sanki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

inönü de yenebiliriz Bjk ama bence bu hafta bjk adana da kaybederse,inönü de işimiz zor,neden dieceksiniz,çünkü sonuçta bjk buraya kadar gelmiş,kendi evinde oynayacağı bi maçta ki bu şampiyonluk maçı,puan eşitliği falan söz konusu olursa,bjk tüm sezon sergilediği eforun 2 3 katını sarfetcek,ama bjk 3 puan önde olursa durum biraz daha farklı olcak,ama 3 puan olsun eşitlik olsun beraberlik bjk ye yarıyor bizimde kaybedcek bişeyimiz olmadığı için bizde asılcaz maça,sonuç olarak iş o maça kalcak gibi gözüko,tabi biz bu hafta kaybeder bjk yenerse zaten iş biter[hline]~Sultan of the Empire Earth~

[Bu mesaj chagy tarafından 09 May 2003 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...