Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Tam olarak nasıl ayrılıyorlar yani tek bir faction mı seçiyoruz yoksa belli factionlar arasında mı seçim yapıyoruz? Ve ayrıca hangi factionu seçtiğimizi veya faction puanlarımızı nerden görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Factionlar hakkında bu bilgiyi bulabildim. Baya yardımcı olabilecek bir site. Birçok şeyi tek sayfada toplamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bilgi yok ama :S evet sonunda doğru yazdım bilgi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bu bilgi diyip paylaşmamışsın bu bilgiyi bizlen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 haha linki unutmusuz yav hehe http://aoc-is.better-than.tv/factions.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Çok güzel bir kaynak,teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 3 sorum var factionlarla ilgili 1) Bu expansionla gelen olay olduğu için sırf khitai topraklarında di mi bütün bu factionlar başka diyarlarda bulamioruz? 2) Bu factionlarla münasebet olayı reputation kasma vs olayı level 80'de yapılan bir olay mı yoksa 20. levelda khitai'ye gidip başlayabilio muyuz? 3) Bi factiona üye olunca onun düşmanı olan factionla düşman olduğumu söylüo bu kaynak. Peki bu olay PVP'yi etkilio mu, yani benle aynı factiona giren bütün adamlarla MAVİ, düşman factionlara KIRMIZI olma durumu gibi bişey var mı yoksa sadece PVE'de mi geçerli bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 münasebet (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Daha fazla bilgi. Bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 harbi neden münasebet kelimesini kullanmışım ben de şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Efendi çocuksun ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Feng of Hyrkanian beyefendisinin yerini biri allah askına yazarmı ya bulamıyorum adamı mektup vermem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Byzantion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mortis said: 3 sorum var factionlarla ilgili 1) Bu expansionla gelen olay olduğu için sırf khitai topraklarında di mi bütün bu factionlar başka diyarlarda bulamioruz? 2) Bu factionlarla münasebet olayı reputation kasma vs olayı level 80'de yapılan bir olay mı yoksa 20. levelda khitai'ye gidip başlayabilio muyuz? 3) Bi factiona üye olunca onun düşmanı olan factionla düşman olduğumu söylüo bu kaynak. Peki bu olay PVP'yi etkilio mu, yani benle aynı factiona giren bütün adamlarla MAVİ, düşman factionlara KIRMIZI olma durumu gibi bişey var mı yoksa sadece PVE'de mi geçerli bu olay Sorun 1 cavabı evet sadece Khitai topraklarında.. Sorun 2 cevabı 20 level olup tortageden çıkınca Khitaide 40 level e kadar kasabilirsin.. sonra gene eski topraklarda kasmaya devam edeceksin..çünki Khitai şehireri 80+ Sorun 3 cevabı Şimdi oynadığın servera bağlı..pvp tabanlı bir serverda oynuyorsan..sürekli pvp ..ama pve serverda oynuyorsan..bk ve mini gamer haricinde hangi factiondan olursan ol pvp yok.. Genel olarak Faction sistemini sana anlatayım..12 Faction var bunlar herbiri ayrı . isimleri zaten arkadaşlar link vermiş.. Her legion farklı claslara hükmediyor..Mesela Last legion Full plate ve heavy Armour veren bir legion.. Legion rank diye bir şey var.. 1-2-3-4 en fazla rank 4 oluyorsun.. Her rank farklı görev ve farklı token sayısı veriyor.. Legion rank nasıl kasılır.. Girdiğin legiondan aldığın görevleri yaparak.. Sadece Legiondan alınan görevler ilemi rank kasılıyor? Hayır Ortak kullanım alanlarındaki görevlerden alınan insignia diye bir yuvarlak mara görünümlü zımbırtı var onu gidip faction heral ına teslim eder isen..her insingia için 200 puan alırısn.. Factionalardan nasıl alınır bu elbise ve silahlar.. şimdi bir faction görevleri sonunda aldığın Marc of Alclaimler var yani token..bunlarla alınan itemler var..birde dungeonlardan düşenki en önemlisi bu Simple Tryophy1 ve Simple Tryrohy2 ,Rare Trophy bunlar ile süper itemler alabilirsin.. işin açıkçası doaslar..Guild Renov puan dalgası çıkalı beri artık kimse yeni gelen arkadaşlara yardımcı olmuyor..millet dungeonları yapıyor ama kimse sır vermiyor..Furyde Türk guildleri var Cromda da var keza Furydeki Türk guildlerini bile içerisinde gruplaşmalar var..6 kişi bulan dalıyor dungeona bir daha soru sor cevap bile veran yok..Crom serverda Türk Guild Kanije deniyor ama..Lideri kaçmış:)) kaldımı bilmiyorum..yani sabırlı olup..solo veya 2-3 arkadaş takılmayı seviyorsanız Rise of the Goldslayer alın oynayın..zindanlar inanılmaz zevkli ..bazı zındanlar bulmaca gibi:))emote kullanıp bazı bulmacaları çözüyorsunuz.. Şimdilik bu kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ok Byzantion her şey iyi güzel yazmışsın uzun zamandır hep okuyorum bu satırları paticikte..ama bu yazının içerisinde bir cümle var..o gücüme gitti...kanije guild lideri kaçmadı ve kaçmazda..hani diyeceksin nereden biliyorsun..biliyorum işte..adam bunaldı..bunaltıldı..taşın altına elini tek başına koyup savaştı herkes ile..birazda oyunu oynamak onunda hakkı..bırakında oynasın..adamı tanıyorum...bunu bir düzelmek isteyim dedim..sakın yanlış anlama.. Saygılaırmla Eraybaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antropi(Golden) Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Byzantion said: Mortis said: 3 sorum var factionlarla ilgili 1) Bu expansionla gelen olay olduğu için sırf khitai topraklarında di mi bütün bu factionlar başka diyarlarda bulamioruz? 2) Bu factionlarla münasebet olayı reputation kasma vs olayı level 80'de yapılan bir olay mı yoksa 20. levelda khitai'ye gidip başlayabilio muyuz? 3) Bi factiona üye olunca onun düşmanı olan factionla düşman olduğumu söylüo bu kaynak. Peki bu olay PVP'yi etkilio mu, yani benle aynı factiona giren bütün adamlarla MAVİ, düşman factionlara KIRMIZI olma durumu gibi bişey var mı yoksa sadece PVE'de mi geçerli bu olay Sorun 1 cavabı evet sadece Khitai topraklarında.. Sorun 2 cevabı 20 level olup tortageden çıkınca Khitaide 40 level e kadar kasabilirsin.. sonra gene eski topraklarda kasmaya devam edeceksin..çünki Khitai şehireri 80+ Sorun 3 cevabı Şimdi oynadığın servera bağlı..pvp tabanlı bir serverda oynuyorsan..sürekli pvp ..ama pve serverda oynuyorsan..bk ve mini gamer haricinde hangi factiondan olursan ol pvp yok.. Genel olarak Faction sistemini sana anlatayım..12 Faction var bunlar herbiri ayrı . isimleri zaten arkadaşlar link vermiş.. Her legion farklı claslara hükmediyor..Mesela Last legion Full plate ve heavy Armour veren bir legion.. Legion rank diye bir şey var.. 1-2-3-4 en fazla rank 4 oluyorsun.. Her rank farklı görev ve farklı token sayısı veriyor.. Legion rank nasıl kasılır.. Girdiğin legiondan aldığın görevleri yaparak.. Sadece Legiondan alınan görevler ilemi rank kasılıyor? Hayır Ortak kullanım alanlarındaki görevlerden alınan insignia diye bir yuvarlak mara görünümlü zımbırtı var onu gidip faction heral ına teslim eder isen..her insingia için 200 puan alırısn.. Factionalardan nasıl alınır bu elbise ve silahlar.. şimdi bir faction görevleri sonunda aldığın Marc of Alclaimler var yani token..bunlarla alınan itemler var..birde dungeonlardan düşenki en önemlisi bu Simple Tryophy1 ve Simple Tryrohy2 ,Rare Trophy bunlar ile süper itemler alabilirsin.. işin açıkçası doaslar..Guild Renov puan dalgası çıkalı beri artık kimse yeni gelen arkadaşlara yardımcı olmuyor..millet dungeonları yapıyor ama kimse sır vermiyor..Furyde Türk guildleri var Cromda da var keza Furydeki Türk guildlerini bile içerisinde gruplaşmalar var..6 kişi bulan dalıyor dungeona bir daha soru sor cevap bile veran yok..Crom serverda Türk Guild Kanije deniyor ama..Lideri kaçmış:)) kaldımı bilmiyorum..yani sabırlı olup..solo veya 2-3 arkadaş takılmayı seviyorsanız Rise of the Goldslayer alın oynayın..zindanlar inanılmaz zevkli ..bazı zındanlar bulmaca gibi:))emote kullanıp bazı bulmacaları çözüyorsunuz.. Şimdilik bu kadar.. Evet yukarıdaki bölümde adım geçtiği için bu konuya cevap yazmak durumunda kaldım; Guild de yaşadığım sıkıntılardan bahsetmiyeceğim uzun uzadıya,sadece şunu söylemek istiyorum kaçmadım crom serverindeyim ama guild liderliği yapmak istemiyorum neden mi ??Bu oyunu 16 aydır oynuyorum ne zaman guild liderliğini bırakıp eu guildde oynamaya başladım ki ozaman öğrendim bu oyunda zevk alınacak daha çok şey varmış. Önceleri öğrenemedim milletle uğraşmakdan.Kısaca emzik isterler bulur verirsin bu büyük derler küçüğünü getirirsin şekersiz derler şeker bulursun neden çay şekerine bandırdın çukolata bulamadınmı derler karısına yapamadığı tafrayı liderine yaparlar.. En önemlisi bu tafraları yapan adamlar +25 ee funcom un maaşlı elemanımıyım ben ki bu tafraları çekiim. Herkes şunu bilsinki +25 türklerden bu online oyunlarda bi cacık olmazz.Olduran varsa alsın 7/10 t3 guild renow6 tepe tepe kullansın oyunda nıck antropi. Bir örnekdaha veriiim şu anda oynadığım guildde 3 saat boyunca vipe yedik. Raid de 1 tek kelime eden olmadı konuşan yok raidde sadece raid lideri konuşuyor kimse kimseye laf etmiyor sadece herkes yaptığı işi iyi yapmaya çalışıyor.Kanijede raid liderimiz vardı herkes dediki bu adam nasıl raid yönetiyor 2 haftada adamın hakkında adilmedik laf kalmadı.Ozaman raid liderliğinden aldım bu adamı dedim. Tepki ne ?Herkes dediki bizi bununlamı cezalandırıyorsun daha çoook şeyler varrr.Üçkuruşluk oyun zevkimi burnumdan getirdiler şimdide kaçtı diyorlar hadi kaçmış oliim ama yine söylüyorum +25 yaşında 10 türk bi araya gelsin bicacık olmaz olmaz olmaz....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 adamın oyun zevkinin içine etmişsiniz ayip değil mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bu yazının guild le ilgili başlığa taşınmasını talep ediyorum, ama bundan sonra da bu konuyu dağıtmayalım da faction olayları baya ilginç görünüyor. Ama hala oyunum yok :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bak benim pc evde yatiyor ROTGS'lı AOC var. Vereyim anahtarı ben işten gelene kadar takıl :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 hahah kıyamam "faction olayları çok ilginç gözüküyor" diyerek konuyu tekrar toparlamaya çalışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 nerden gördüyse factionu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 RRa said: bak benim pc evde yatiyor ROTGS'lı AOC var. Vereyim anahtarı ben işten gelene kadar takıl :p haha yok malesef bende işteyim :) ÜSTADLAR BU FEKŞIN İŞİ BENCE ÇOK İYİ DE OLDU ÇOK GÜZEL DE İYİ DE OLDU :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Byzantion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Sayın Kanije lideri "KAÇMIŞ" ibaresi anladığım kadarı ile biraz yanlış anlaşılma olmuş,yanlış anlaşıldım ise özür dilerim..asıl anlatmaya çalıştığım olay,sıkıldığınız ve olaylara daha fazla dayanamadığınızı ifade etmek için kullandığım bir gerçekti,zira Crom Serverda Yıkılmayan Tek Türk kalesi siz kalmıştınız..ama sizde dayanamadınız.Haklısınız,Türkler zor insan,(bende dahil) Tekrar ediyorum Sayın Kanije guil lideri yanlış anlaşıldım ise Af ola.. AMA YOKMU BİR VATAN EVLADI SAĞLAM BİR DİSİPLİN YAPISI İLE GUİLD KURACAK VE DEĞİŞMEYEN KURALALRI İLE BU İŞİ GÖTÜRECEK.. Saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkqueen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 RRa said: bak benim pc evde yatiyor ROTGS'lı AOC var. Vereyim anahtarı ben işten gelene kadar takıl :p huhuu !!! pardon ama bana sormadan ne işler yapılıyo bakimmm buralardayım bilesin(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 uff yakalandık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkqueen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 track atar bulurum böyle işte:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar