bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Anathema-deep Mahsun - Mihriban Zülfü Livaneli- Odam Kireç tutmuyor. İbo - Yalnızım , ne faydası var , kahretsin Duman - hepsi Mor ve ötesi - bir derdim var Demir demirkan - kahpe , gitti gider Levent Yüksel- Tuana, istanbul[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 dire straits-brothers in the arms lez zeppelin-stairway to heaven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: screamer, 06 Ağustos 2004 10:43 tarihinde demiş ki: Korn - Falling Away From Me Korn - Hey Daddy Korn - Trash Korn - thoughtless Korn - Blind KoRn - a.d.i.d.a.s. Korn - It's On! Korn - Freak on a Leash Beni kimse Tutamaz (Murat Kekilli miydi neydi) Beatles Yesterday Morcheeba - What New York couples fight about Dido - Here With Me Nirvana - The Man Who Sold The World Dream Theater - PULL ME UNDER apocalyptica - toreador Led_Zeppelin - Kashmir bunlar bunalım sarkilarmi sence.kornlarin hepsini eğlenerekten dinliyorum ben.sen bunlari dinleyince efkarlanıyorsun anlaşılan :)[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle sc den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Efkar - Bunalım aynı şey mi acep bunalım anlık birşeydir hatta krizdir efkar ise kaygıdan doğar efkarlandığımda Dream Theater dinlerim bunaldığımda Korn dinlerim[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 06 Ağustos 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 rolling Stones- paitn it black (sozlere dikkat) doors-people are strange doors-waiting for the sun Doors-the end doorsun %70i aslinda nirvana. where didi you sleep last night[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 sanırım aerosmith-hole in my soul/amazing gibi şarkılarmış yaa :( bide bugün nedense crazy de çok damar geldi..bon jovi olan.[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: MoMo, 06 Ağustos 2004 16:09 tarihinde demiş ki: soyleyım sana bı sarkı ama sana uyar mı bılmem. bence Levent Yüksel - Tuana 'yı dinle derim ben. bu mu bunalım ya?bu şarkıyı duyduumda dans edesim geliyor :) bülent ortaçgil-sensiz olmaz bide alakasız ama pagan poetry de hep beni hüzünlendirir. hatta hüzünlendim :([signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ismail yk - üfle[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Eagles-Hotel California Led Zeppelin-Stairway to Heaven In flames- bilmemne for the weak ya da oyle bişeydi ama cok saglam parcadır gece saat 5 oldugu ıcın aklıma glemedı bı turlu. Nightwish-Dead Boys Poem Anathema-Deep Metallica-Mama Said Blind Guardian-The Bards Song(in the forest) Metallica-Unforgiven Metallica-My Friend of Misery Iron Maiden-The Nomad Joe Satriani-Cryin' Joe Satriani-Midnight Steve Vai-For the Love of God Sting-Shape of my heart Manowar-Heart of Steel Megadeth-A tout le monde bu liste gider de gider bu kadar kasabildim.[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 joe satriani - Thinking of You Ozzy - shot in the dark (Tribute to Ozzy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar