fde Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 beni çıkarabilirsiniz ayak,el,sırt ve bel ağrılarım olmasına rağmen oynuyodum ama inanılmaz ağrımaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 haftaya da yaparsınız demi ben gelcem de istanbul a =) 12-13 haziran yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Noyanh said: haftaya da yaparsınız demi ben gelcem de istanbul a =) 12-13 haziran yani vay kardeşim sen gelirsin de biz maç yapmaz mıyız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 fde said: beni çıkarabilirsiniz ayak,el,sırt ve bel ağrılarım olmasına rağmen oynuyodum ama inanılmaz ağrımaya başladıhacı naptın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Ben de bu hafta gelemeyeceğim, dayıma kız istemeye gidiyoruz ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 aquila kaspar pha babacum arcane fizban cava tora holy slyone sertac tolga khala dreagloth patpoker screwy khelben konn gençler, öncü oyunda olmak istiyodu geçen hafta, bu hafta da onu oyuna yazdım o yüzden kaleci eksiğinden dolayı screwy'e direk yer açtım kadroda 16 kişi haricinde ilhan ve hakan kaldı geriye, bu hafta 9-9 yapalım derseniz ekleriz ben 8v8 olursa dah iyi olur diye düşünüyorum, daha serin bir saatte oynicaz çünkü ama kadronun geneli ne derse o olur ama önümüzdeki haftalarda fln 8v8 yapıcaz, dışarda kalanlar illaki olucak ama yapçak başka birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 valla bence 9v9 yapalım, kimse dışarıda kalmamış olsun, gönüller bir olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 9v9 olursa şükrü arada kaynar rencide edemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ayarlarız onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Madem sadece 2 kişi dışarıda kalacak artık biraz keyiften feragat edicez, 9v9'a bir +1 de benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 valla kaç gündür söylüyorum güvenc'e ancak yazabildim. bende varım bu hafta 1 hafta ara yeter bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 valla fazla kalabaligiz, viper sen bu hafta garanti disaridasin =) 9v9 ve hatta kadrolar soyle olsun kanimca babacum tolga slyone dreagloth patpoker sertac aquila cavanagh pha screwy tora fizban kaspar khelben arcane holy khala konn nasil olur dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 kadrolar iyi gibi de 8v8 daha iyi lan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Bizim takımda 3 kaleci var. Böyle healer charla dps specleyenler gibi.asfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 9v9 sa yarın evden çantayla çıkacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 çantayla çık ilhan 9v9 oynarız bu haftalık=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Ok. Peki fotograf çekebilecek adam var mı? Var sa makine getireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ya haftaya 8v8 yapariz, bir sekil ayarlariz da, bu hafta 9v9 yapmak lazim. ayip, hem konn hem khelben'e. kac aydir gelen insanlar sonucta. gerci wishmaster fde falan da gelseydi iyice halimiz duman olacakti. bence sonraki hafta iki saat alip 24 kisi cikarmaya kasalim, daha pratik oylesi lol. ama 80 dk da kaldiramaz cogu kisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 80 cıkar ya 40 dk dinlenme var en cok yorulabilecek olanlar ilk ve üçüncü maçları oynayabilirler mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konn said: Ok. Peki fotograf çekebilecek adam var mı? Var sa makine getireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 var gibi gorunuyor, belki griswold dralnu falan macı izlemeye gelirler ama emin deilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Şu iki kadronun maçını izlemek isterdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 videoya alırız olmadı ayak kurup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 evet 9v9 olsun bu sefer, gerçi herkes onay vermiş zaten de gönüller bir olsun hakikaten. beni oyuna yazan güvenç'in terazisine tıkladım, 1 ay yokum zaten bu maç sonrası. kadrolara da itiraz etmiyorum bu memnuniyetten dolayı ehe. şaka bi yana iyi bence kadrolar da. eldiven falan lazımsa beni dürtün bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar