Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafe*net

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kafede bir server açtık senelerimizi verdk harika oldu .Buraya kadar herşey güzel demi:P .Fakat nete açamıyoruz arkadaşlar program lazım felam dedi ana bilgisyardan açsak olur belki ama cafe sahibi açtırmıyo :) yardım edermisiniz :)
Mesaj tarihi:
Aslında Onu bende yaptım ama senın kurduğun serverın ıp sı cafe ıcınde gecerlı onun için sadece vafedekılerle oynuyabılırsın eğer adamı ıkna edersen bu ıs olur
Mesaj tarihi:
cafenin anamakinasına nt tabanlı işletim sistemi kurduğunuz zaman hiç bir işlem yapmadan server ınızı nete açabiliyorsunuz 9x-xp de bu işlemi yapmanız için bir çok işlem yapmanız gerekmektedir[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff
Mesaj tarihi:
Bunun icin virtual server denen bir alete ihtiyacınız var. Yada eger anamakina sistemi varsa buna gerek yok. router icin gecerli bu soyledigim hıı bişde router icin gecerli bir yol daha var gerci router markasına göre degisir ama ayarlarını yapabilcek bir adama ihtiyacınız var.
Mesaj tarihi:
Anamakineye Win2000 kurarsanız yada arkadasların dedigi gibi virtual server kurarsanız olur.

Kafede kablonet vb varsa bence acmayın cunku 10-12 kisiden sonra asırı lag yapıyor.Ama lan dan 50 kisiye kadar kaldırır..[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>>
Ama artık benim degil :(
  • Yeni Oluştur...