erdallol Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 kafede bir server açtık senelerimizi verdk harika oldu .Buraya kadar herşey güzel demi:P .Fakat nete açamıyoruz arkadaşlar program lazım felam dedi ana bilgisyardan açsak olur belki ama cafe sahibi açtırmıyo :) yardım edermisiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Aslında Onu bende yaptım ama senın kurduğun serverın ıp sı cafe ıcınde gecerlı onun için sadece vafedekılerle oynuyabılırsın eğer adamı ıkna edersen bu ıs olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 ya salla açma cafeden server falan olmaz. cafe büyükse, oynucak adamlar varsa 10-15 kişi aç kendi aranda takıl zevkli olur.[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sky_ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 cafenin anamakinasına nt tabanlı işletim sistemi kurduğunuz zaman hiç bir işlem yapmadan server ınızı nete açabiliyorsunuz 9x-xp de bu işlemi yapmanız için bir çok işlem yapmanız gerekmektedir[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EhlenA Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Bunun icin virtual server denen bir alete ihtiyacınız var. Yada eger anamakina sistemi varsa buna gerek yok. router icin gecerli bu soyledigim hıı bişde router icin gecerli bir yol daha var gerci router markasına göre degisir ama ayarlarını yapabilcek bir adama ihtiyacınız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YanK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Kafe sahibine benden selam söyle gelmeyim oraya bak... :o)[hline]Ben güzele güzel demem benim olmayınca!!! e®©i dinlerim... MeLYuS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Anamakineye Win2000 kurarsanız yada arkadasların dedigi gibi virtual server kurarsanız olur. Kafede kablonet vb varsa bence acmayın cunku 10-12 kisiden sonra asırı lag yapıyor.Ama lan dan 50 kisiye kadar kaldırır..[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar