abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Fly said: Lilly said: bence el kurutma makinesi yüzyılın en kötü ve en gereksiz icadı.. üflerken elinize bir dünya mikroorganizma saçıyor nefes alıyor muydun sen Gırtlaktaki burundaki tüyler tutar o mikropları bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Lilly said: bence el kurutma makinesi yüzyılın en kötü ve en gereksiz icadı.. üflerken elinize bir dünya mikroorganizma saçıyor, kırk saat kurutmak için kastırıyorsunuz, ayrıca elektrikli birşeyde yaş el kurutmak tehlikeli de ya cızbız olma ihtimaliniz de yok değil, elektrik harcıyor enerji sarfiyatı söz konusu.. kağıt havluyla silelim işte ne gerenk vardı ki o salak makineye. vallahi şuna katılmadan edemicem ama. hayır makinayı koysun yanına peçete de koysun abi. bazıları sadece makina koyuyor, 15 saniyede yıkadığım elimi kurutmak için 1,5 dakika harcıyorum. harbiden çok gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 sıçtıktan sonra fazladan peçete alın tuvaletten elinizi yıkayınca onla silin :P.yada yüzsüzce girip alın ben öyle yapıyorum.kullanılırmı lan o makine 10 dk da anca kurutuyor eli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Esnaf said: sıçtıktan sonra fazladan peçete alın tuvaletten elinizi yıkayınca onla silin :P.yada yüzsüzce girip alın ben öyle yapıyorum.kullanılırmı lan o makine 10 dk da anca kurutuyor eli sabrımı körükleyip kurutma işine girişsem bile kurumuyor ki elim kırk saat. sonra üstüme başıma sürüyorum :P kağıt havlu rules!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Şöyle düşünelim; Kağıt havlu olan tuvaletlerin kaçında acaba adam gibi kullanım vardır. Ben ne kadar tuvalet gördüysem birisi abanıyo artık çantaya mı atıyo bilmiyorum bitiriyo bütün peçeteleri. E durum böyle olunca elektrikli kurutma ekonomik oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 @Friedman: lol ben de kapıyı gözetlettirip kimse yokken bir bir sökücem o makineleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Friedman said: Şöyle düşünelim; Kağıt havlu olan tuvaletlerin kaçında acaba adam gibi kullanım vardır. Ben ne kadar tuvalet gördüysem birisi abanıyo artık çantaya mı atıyo bilmiyorum bitiriyo bütün peçeteleri. E durum böyle olunca elektrikli kurutma ekonomik oluyoçıkışta kağıt versinler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 he ya vardı eskiden hela girişi oturan kolonya tutup peçete veren tipler :P sensörlü makine koysunlar kimse birşey çalmaz, kırk saat elini gösterip koparacak değil bütün ruloyu.. napıyosun diye sorarlar adama zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 elimi o makineyle kurutacağıma bırakırım kendi kurur, gereksiz bi icat gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 kör gozlukleri bence gayet sekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Sparkcaster said: Kanye West Fishsticks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 TIME in "the 50 worst inventions" yazisini cevirmis koymus adamlar, belli zaten salak salak cumlelerinden =) "Blast you, Farmville. The most addictive of Facebook games is hardly even a game.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?P=43&cid=36316&rid=4369 bu vardı ya ve çok zevkliydi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 O gözlük yazısını, o gözlüğü taktan herkese göndercem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 abi o gözlüklerden bir arkadaş almış, ya varya yemin ediyorum mazgal gibi duruyor. o nedir abi nedir o? mantığı ne? insanlar göremeyip yere düşsünler diye mi yapmışlar? WHAT DA FAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 cenx said: http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?P=43&cid=36316&rid=4369 bu vardı ya ve çok zevkliydi! evet. adam ite boka rage yapmis. DDTnin yararlari zararindan fazla mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ahahahahahah süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar