b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 şimdi oynama türü nası olcak free mi olcaz? ayda kaç para vercez? her ırktan her classı seçebilcez mi? level kastıktan bi süre sonra sıkılcaz mı yoksa hep yeni bi aksiyon çıkçak mı? guild olcak mı?[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama [Bu mesaj Bivrip tarafından 07 Ağustos 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Muhtemelen12 dolar bi ayligi olucak. sikilmiyca yillarca oyniycaz.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 eve online avrupa ve amerika ücretleri değişik nasıl oluyor anlamıyorum ama sanırım 10 euro ya da 15 euro olcak. belki dolar kafam basmadı.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Benim korktuğum Diablo 2 deki gibi oyunun dengelerinin değişmesi baştan karakter kasma zorunda kalmak[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 o yüzden betayı uzun tutuyorlar ya zaten.. oyunun başlarında değişir bence değişirse. her zaman baştan karakter yaratmayı sevdiğimden şikayet etmem gerçi.. power play'den zaten nefret etmişimdir (zamanında yapmadım diyemem gerçi, nası çelişki eheh). o yüzden karakter kasmak falan değil, oyunun tadını çıkara çıkara, gezerek oynamayı düşünüyorum.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Mirage, 07 Ağustos 2004 19:59 tarihinde bu oyunn asıl amacını bu cumleyle anlatmıstır: o yüzden karakter kasmak falan değil, oyunun tadını çıkara çıkara, gezerek oynamayı düşünüyorum. +1 aynen bnde ole oynamayı dusunuyorum ama bu goruste olan ınsan cok azdır bu kadar oynamak ıstıyen kısı arasında(dunya genelınde soluyorum)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 12 dolar demism pardon 15 dola rolucakti o euro uzerinden olucagini sanmiyorum realme gore fiyat farki olucagin hic sanmiyorum.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bende oynamak istiyorumda benim sorum komik gelecek oyun çıktımı çıktıysa nerden kaça oyunu alabilirim bide yanlış duymadıysam player vs player yokmuş oyunda doğru mu bu[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Chuckie ama bak olmuyor böyle. Tamam memnuniyetle sorunu cevaplarız ama biraz konuları incelesen durum hakkında biraz bilgin olsa... Hem böyle yapa yapa oyuna başlarsanız gerçekten çok zorlanırsınız arkadaşım.... Oyun daha çıkmadı. Şu an da Amerika-Kore betası oynanıyor. Yakında da Avrupa Betası başlayacak... paticik wow forumları dışında www.worldofwarcraft.comda da güncel bilgileri bulabilirsin (özellikle forumlarında)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 peki uo gibi free takılcaz mı oynanış şekli nası olcak?[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Oyun dengeleri mutlaka değişecektir. Çünkü A cinsi tarafından kesilen Y ve Z cinsleri forumlarda ağlayacaklardır. Onlara T cinsini kesmeleri söylenecek, T'nin de A'yı kesebildiği açıklanacak ama gene de A'lar bir sonraki yamada güçsüzleşecekler. Zaten önemli olan keyif almaya çalışmak. Gerisi kendiliğinden gelir..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: screamer, 07 Ağustos 2004 19:38 tarihinde demiş ki: Benim korktuğum Diablo 2 deki gibi oyunun dengelerinin değişmesi baştan karakter kasma zorunda kalmak bu nedenden dolayi oyuna ilk baslarken en ezik karakterle level kasicaz nasil olsa o 1-2 ay sonra en uber karakter olcak tipik mmorpg patchleme politikasi balance olsun falan yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 oynanış tarzı nası olcak?[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Çok güzel olcak :)[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 tarz'dan kastın nedir?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 yane nası olcak free mi takılcaz yoksa sürüklencez mi kısıtlancaz mı nası olcak[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Nasıl oynarsan öyle olucak.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 yane free yiz istediğimiz gibi takılcaz?[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 istediğin gibi takılcaksın takılmasına da, xp almak yaratık kesmekten çok quest'lere dayalı. quest almadan çok zorlanırsın. ama quest'lerde sadece ana quest olarak gitmiyor. hatta ana quest diye bir şey var mı onu da bilmiyorum, hatta yoktur :p sonuçta oyun bitmeyeceğine göre.. ortalıkta dolaşan bir sürü adam üstünde sana quest verebildiğine dair işaretler göreceksin. bu işaretlerin renkleri sana quest zorluklarını gösterecek. istersen zor olan bir quest alıp güçlü bir grup toplayıp dolaşırsın, istersen kolay bir quest alıp tek kişi lay lay lom yaparsın. ya da quest falan takmadan dünyayı da gezebilirsin. en güzeli nasıl keyif alıyorsan öyle yaparsın olay biter. oyun bu amaç zevk almak. level kasarak zevk alıyosan sırf quest yaparsın. bu da sıkıcı gelebilir kimine göre, ama yüzbinlerce quest olduğu söyleniyor sitede. ayrıca her ırka her karaktere göre quest'ler de değişiyor. bir undead'in aldığı quest'ler ile bir insan alacağı quest'ler bambaşka. bu da oyunu çok daha uzun süre oynanır yapar kanımca. bir de instance arena mı ne var (adını tam bilmiyorum kusura bakmayın). buralar dungeon'ların bir bölümü ve sadece grup olarak girilebiliyor. partiler max 5 kişi oluyor sanırım. giriyosunuz partinizle buraya, ve o alana parti dışında kimse giremiyor. 1-2 saat gibi süreyler oyalanabileceğiniz tamamen size özel bir dungeon gibi bir şey. oyun betada oynayan kalima nickli arkadaşın dediği gibi rahat 6 ay falan sıkılmadan oynanabilecek gibi. artık level sona dayanıp aynı şeyler tekrarlamaya başlayınca ne olur bilmiyorum ama bana yeter de artar bile sanırım.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 08 Ağustos 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ben lvl den falan zevk almam ticaret yapıcam dersende, git balık tut, maden çıkar, ot böcük topla vs. vs. ne istersen yap yani birgün lvl yaptın sıkıldınmı ertersi gün otur nehrin kenarına al yanına soguk biranı sabahtan akşama balık tut olayı yani.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 o zmn ok ben oynucam bunu swg oynucaktım ama yeni bi oyuna herkesle başlama daha ii guild olcak di mi[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 O dungeonlarin olayi su mesela ben 5 kisilik partimle shame girdim baskasi giremiyor degil ben partiyle shame girince shamin bir kopyasi olusuyor ve benim partimden birileri girip cikarken shame partidekiler tumuyle terk etmediyse dungeoni bizim icin clonelanmis shame giriyor.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: StRencher, 08 Ağustos 2004 01:26 tarihinde demiş ki: Chuckie ama bak olmuyor böyle. Tamam memnuniyetle sorunu cevaplarız ama biraz konuları incelesen durum hakkında biraz bilgin olsa... Hem böyle yapa yapa oyuna başlarsanız gerçekten çok zorlanırsınız arkadaşım.... Oyun daha çıkmadı. Şu an da Amerika-Kore betası oynanıyor. Yakında da Avrupa Betası başlayacak... paticik wow forumları dışında www.worldofwarcraft.comda da güncel bilgileri bulabilirsin (özellikle forumlarında) Teşekkür ederim bilgi için bu arada araştırdım sitesinede girdim çıkış tarihi ile ilgili bişey gözüme çarpmadı benim körlüğümden sanırım hatta karakterimi bile belirledim lakin başka bişey bilmediğim için kaldım öle bende işte tekrar teşekkür ederim[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar