Roanoke Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Arkadaslar bir deneme yapmaya calisiyorum fakat bulamadım çözümünü. Mesela taming taming i staffla değilde useskill le yaptirmak istiyorum. Ama bunda body ayarlamasi nasil yapabilirim? yani body si man e woman olanlari direk tame edemezsiniz diye yazi gecicek. Ama usekill taming kullanarak yaptirmak istiyorum bunu. Nasil yapilir ? yardimlar icin saolsun simdiden[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 on=@skillstart if ( == skill_taming) if ( == c_man) || ( == c_woman) src.sysmessage olmaz oyle. src.skill fail return 1 endif endif ps: act.body kısmında emin değilim. src.targ'da olabilir. denersen sevinirim. [Bu mesaj -Aeris- tarafından 31 Temmuz 2004 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ON=@targon_char if ((==c_man)||(==c_woman)) src.sysmessage Human tipi npcleri tame edemezsin vs action=-1 return 1 endif bunu taming scp sindeki targon_char triggeri altina uygun skilde ekle[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 :) -Aeris- daha hızlı cıktın :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Adam farkındaysan taming staff gibi ek bir script istemiyor, orjinal taming skillinden bahsediyor.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: jonq, 31 Temmuz 2004 13:14 tarihinde demiş ki: ON=@targon_char if ((==c_man)||(==c_woman)) src.sysmessage Human tipi npcleri tame edemezsin vs action=-1 return 1 endif bunu taming scp sindeki targon_char triggeri altina uygun skilde ekle tek bir yanlış var dersen yapanınki kastedilir olmaz şeklinde olacak :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Güzel arkadaşlarım, adam zaten o scripti istemiyor.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 hmm haklısın dalgınlıgıma gelmis[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 saolun arkadaslar herhangi bir eklenti soylenmicekse kitleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bir sorun cıktı simdi ama. skills fail verdirdigim halde npc ler tame olabiliyor?[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar