dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 galiba cogunuzun da dedigi gibi en dogrusu bu oglanı kendi haline bırakmak ve hayata devam etmek. belki onun kadar sanatsalı, onun kadar başarılısı ve onun kadar güzel öpüşeni cıkmayacak karsıma ama ondan daha az problemli ve daha heyecan dolu, daha eglencelisi çıkar belki. su geçen 2ye yakın yılıma acıyorum. onun icin bu kadar ağlamışken, ona kendimden çok güvenmişken, onun tam da en hassas oldugum bu konuda bu kadar rahat davranmış olması beni ASIRI hayal kırıklıgına ugrattı. askolsun ona. o kadar cok seviyordum ki onu en başta. buraya bile asıgım diye topicler acmıstım. her sey bambaşka olabilirdi. cok daha güzel olabilirdi. keske böyle olmasaydı. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bay serin mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ondan daha iyi öpüşeni sevişeni başarılısı falan çıkacaktır merak etme. önce bi kurtul şu oğlandan. sonra telefonumu iletirim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 muhtemelen bu durum senin de bahsettiğin, senin yapmayıp o kızın yaptığı extra yatak performansıyla alakalı, bunu anlatırsan pati derdine derman olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 kız max 2 3 fazla şey sunmuştur ya. en fazla 7 nota var kaç değişik şarkı çıkabiliri sekse uyarlamak istemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ya eski konunu uplasana dunno. zaten her 2 ay da bir aldatılıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 MADBOY said: http://i49.tinypic.com/99zyo7.jpg Xunn'dan geliyor bu. abo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 revenge sex dendimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 lan süper tespit yaptım arka sayfada kaldı lanet. kendimi alıntılamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Özet: iyi sevişen adam kızı domine etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Neden inatla oğlan bir de? Xunn sen mi yaptın lan yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Kafana takma kızların hepsi olmasada büyük bir kısmı bu gerizekalılık evrelerinden geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 MADBOY said: http://i49.tinypic.com/99zyo7.jpg Xunn'dan geliyor bu. benim hayalimdeki dunnonun görünüşü aynen böyle oşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 7 farklı nota esprisi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Özet geçin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 seks degil olay. ama kız oglana sevildiğini benim hissettirdigimden daha cok hissettiriyormus. kız pek güzel degil bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Şimdi ben konuyu tam anlamadım Çocuk dunno kişisini aldatmış eskisiyle dunno da bu arada yabancı biriyle bi kez yanaktan bi kez dudaktan şaapmış şimdi olay bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=h3llGNJ98lc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: seks degil olay. ama kız oglana sevildiğini benim hissettirdigimden daha cok hissettiriyormus. kız pek güzel degil bu arada. sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Dartanian said: dunno said: seks degil olay. ama kız oglana sevildiğini benim hissettirdigimden daha cok hissettiriyormus. kız pek güzel degil bu arada. sen? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: seks degil olay. ama kız oglana sevildiğini benim hissettirdigimden daha cok hissettiriyormus. kız pek güzel degil bu arada. zaten mesele güzellik değil. yani seks için ilk sıraya güzellik koymaya gerek yok. tillahıyla sevişsen boşaldıktan sonra tiksiniyorsun zaten. de oğlana helal olsun, iki tane kızı kör kütük aşık etmiş kendisine. tebrikler buradan. sen yoluna devam et dunno. etrafında senden hoşlanan birileri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: seks degil olay. ama kız oglana sevildiğini benim hissettirdigimden daha cok hissettiriyormus. kız pek güzel degil bu arada. senin guzel olup olmadıgın da belli degil ki. foto koy da biz karar verelim ona. icin rahatlamıs olur hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno 1 kere daha aldatılsan 1k madalyası alcan bi de işe böyle bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 doktor bu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar