Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cem uzanin arabalari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hiç batıl inancım olmamasına rağmen bu tür yollarla satılan hiçbir şey ilgimi çekmiyor nedense, eski sahiplerinin ahı olabileceği ve seve seve kullanamayacağım düşüncesi geriyor beni..
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 07 Ağustos 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
bizim de uzana bağlı bir kuruluşta büyük bir hissemiz vardı...

ama bizi uzan değil tayyip dolandırdı...

el koydu ve para ona kaldı...

hisseniz olmasaydı nasıl düşünecektin?Vay bea dolandırıcıya bak ii oldu hergeleye diyecektin kesinlikle.şimdi kimseyi suçlamanın alemi yok.Beni yanlış anlama tayyip yanlısı falan değilim,sadece biraz düşünmeni isterim.Cem uzan haketti bu cezaları ve çok da ii oldu.Sanırım kendini süpermen hissediyordu,ağzına geleni söyledi cart curt,ben bir kere şahit oldum şerefsiz herif dedi başbakana,ki ben başbakan olacam bna bunu diyen böyle her .okunu bildiğim elimde kozlarım olacak ve ben oturup duracağım.Çok daha önce yapmalıydı bunu.Neyse bu tartışma değil sadece görüşlerim..[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki:
windows konulu bir albüm galiba:)
Mesaj tarihi:
said:
Delanoresse, 07 Ağustos 2004 02:56 tarihinde demiş ki:

nitekim f 350 olsa babama yalvaririrdim borc harc belki scuderia shieldini gormeye giderdik aeheh

ehueuhe düşünsene taksite fln bölüyorlar,senin çocukların,çocuklarının çocukları fln hala ödemeye devam ediyorlar :)

yada herşeyi satıyosun,borca giriosun,alıyorsun F 350,neyse biniyorsun tbi su gibi benzin yiyor o kdr beygir,"abi taktım 2. vitese ittir ittirrrr tamam yokuş aşaaa vurdurucaz şimdi" fln euhue

Manyadım..Ciddileşelim..[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki:
Mesaj tarihi:
ferrari kamyon yapsın o kdr kişi birleşip anca onu alabiliriz :)[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki:
Mesaj tarihi:
Ne komik sanki başbakana şerefsiz dedi diye batırdılar adamı
hehe bukadar yüzeysel konuşmayın beler kendinize güldürüyosunz sora.

Ferraiye lpg taktırırsın olur biter nolcakki çok yakıyosa çözm belli
Mesaj tarihi:
ferrariye lpg taktırmıyorlar..
+ olarak şerefsiz dedi diye değil milleti dolandırdı diye batırdılar adamı[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
abi bence adam hak etti ben onu bunu bilmem kaç kişinin aını aldı.Ama o ahını aldıkları çok mu akıllı? bence deil götürdüler onun bankasına daha fazla para kazancam die devlet guvencesi olmadan aldılar fazla parayı ..![signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
yanliz mesela reina nin sahibi o arabayi almis, o aksam kurucesme sahilde turlasa herkez ezik adam der.. ucuza ferrari aldi der.. karizmasi darmadagan olur.. zaten onemli olan arabasi degil arabaya verdigi para miktari.. gene sen gorsen helal olsun arabaya bak dersinde adamin denk leri oyle dusunmez. resil rusvan olur[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 07 Ağustos 2004 11:22 tarihinde demiş ki:
ferrariye lpg taktırmıyorlar..
+ olarak şerefsiz dedi diye değil milleti dolandırdı diye batırdılar adamı

Sen ferrariye lpg takıldığını görmedin heralde. Espri anlayışına hayran kaldm!
+ olarak bende şerefsiz dedi diye batırılmadığını söyledim zaten. Okuduğumuzu anlamak gerekli tabiki..
----------
bende şeyi düşünüyorum mesela aston martin i 235 milyara aldıkları herkes tarafından biliniyo o arabayı 300 e satmaya kalksa satamaz nekadar kar ettiği açık. Nasıl satacaklar acaba?

[Bu mesaj Vodan tarafından 08 Ağustos 2004 07:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
olsun abi o adam kımlerı dolandırdı ama ferrariye de usuldum kırmızı kız gıbı off offf ferrari yi sürmek ısterdım[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
  • Yeni Oluştur...