Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Migrate server seçimi


shal

Öne çıkan mesajlar

Bladefist :

Battlegroup : Blackout

İçerdiği serverlar:

Agamaggan - PvP
Aggramar - Normal
Al'Akir - PvP
Arathor - Normal
Aszune - Normal
Azjol-Nerub - Normal
Bladefist – PvP
Bloodhoof - Normal
Bloodscalp - PvP
Burning Blade - PvP
Doomhammer - Normal
Draenor - Normal
Dragonblight - Normal
Emerald Dream - Normal
Sunstrider - PvP
Twilight's Hammer - PvP
Warsong - PvP
Zenedar - PvP


Pvp : Horde ağır basıyo biraz. Dövüyoruz çoğunlukla wg falan biz verirsek ally alıyo gibi düşünebilirsin. Diğer bgler de çoğu zaman çekişme oluyo eğlenceli geçiyo.

Pve: Pve açısından başarılı bi server aslında. Hiç fena olmayan guildler var. Ortalama her guild progress olarak icc 10 10/12 falan. Bi çok guildde 25m bitirmiş 10/25 heroic kasıyolar.
Progress

Türk oyuncu kalitesi : Bildiğim 3 tane türk guildi var..

Anatolia ( hepsi türk sanırsam ) , Pandemonium (%70 türk) ,SyntaX (türk sanırsam hepsi gene)

Oynayan insanlar eğlenceli insanlar hep. Anatolia daki bi çok insan baya iyiler ama hepsini bilemem. Pandemonium benim guildim hepimiz neredeyse izmirden birbirini tanıyan adamlarız beraber vakit geçiriyoruz raid yapıyoruz falan herkes yaşını başını almış genellikle çalışan insanlar gece raid yapıyoruz. Syntax ege üni den kurulma bi guild bildiğim kadarıyla onlar da baya iyi insanlar . Pandemonuim icc 10 - 11/12 modda lk kesilcek yakında. Ama arada heroic yapıyoruz. 25te de 6/12 galiba emin değilim ^^

Bekleriz ya fena bi server değil Bladefist.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

realm : zenedar

pvp: wg neredeyse sürekli hordeda. daha önce zenedar başlığına yazdığım gibi allyların aklı başına gelip kıçlarını kaldırırlarsa 3-4 kere alırlar wg yi ama güneş tutulması kadar değerlidir.

Battle gruop: blackout bgsi baya güzel çekişmeli bi bgdir. arada sırada enteresanlık gösterip akşam üzeri 15 bg kazanırsın sonra 30 tane kaybedersin ancak gece belli bi saatten sonra (özellikle resete doğru net for da horde!) bg q ları 5-15 dak arası değişir

Pve: baya iyi progresse sahip guildler mevcut.horde tarafında 2 core(6-7 gün raid) guild var world rankingde ilk 150-200deler sanırım. bunun dışında 3 günlük raidlerle çok başarılı olan 6-7 guild daha var ki bunlarda 11/12 - 9/12 hc arası gezinmekteler.

dungeon q dersen tank insta - healer insta/1 min - dps 4-15 min


Turk oyuncu Kalitesi: kaliteli türk oyuncular olmasına rağmen iyi bir türk guildi yok çünkü bi çoğunun progress olayının ne olduğundan haberi yok. arkadaş sanarsın küser gider / item alırsın kıskanır gider... bu liste uzar gider. türk oyuncuları bi çatı altında toplamak zor gibi.

pug dersen ama kaliteli puglar dönüyor.en iyi puglar 6-9/12 hc keserken en vasatları 4-8 boss kesebiliyor(ladyde patlamazlarsa)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...