patrickstar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi bence spiler bomba evet yıllardır o sunuyor artık bütünleşmiş durumlda yarışmayla her yarışmada birine takıyo bu sefer de belçikaya taktı herif tek başına 10 puan aldı bırakın sevinsin diyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Rusya, Sırbistan, Yunanistan ve Türkiye gibi aşiret oyları alanların başarılarını saymıyorum ben.. Güney amerika da oylamaya katılsa ispanya her yıl 1. olurdu.. öyle değilmi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Pyro said: Bella said: Myshkin said: Bella said: abi belçika ve gitarı birinci olsaydı iyiydi şu almanya ÇOK kötü. nasıl bir müzik zevki bu yahu belçika ve gitarı bile daha iyi almanyadan demek istedim. Başarısız troll girişimleri vol 34235. Ha eğer gerçekten savunuyorsan durum daha vahim. Almanya'nın şarkısı çok çok kötüydü ya. Manga'nın kolpası bile bundan iyiydi yani. Bebek yüzlüğ tatlı hatundan kazandılar, bi numaraları yok. O şarkı 1. mi olur ya? Hadise de birinci olsaydı madem sdfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 onu geçtimde, oylamada ortaya çıkan kuzey afrika kökenli norveçli bayan her ülkeye kendi idlinde merhaba derken bizi sallamadı. hoş alıştık artık da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Pyro said: Bella said: Myshkin said: Bella said: abi belçika ve gitarı birinci olsaydı iyiydi şu almanya ÇOK kötü. nasıl bir müzik zevki bu yahu belçika ve gitarı bile daha iyi almanyadan demek istedim. Başarısız troll girişimleri vol 34235. Ha eğer gerçekten savunuyorsan durum daha vahim. neye göre kime göre daha vahim? almanya çok kötüydü asıl onu beğeniyorsan senin müzik zevkin çok vahim durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bbcdeki adam tashak geciyo direk cyprusss 12 greeceeeee ooooo what a surprisseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye felan bagriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Spiker çok komik ama ya, biz dün adamın yorumlarına yarıldık. "Aferin çocuklara, sağdan soldan oy topladılar." falan dedi sdfkls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bu isin tarzi bu eurovizyon spikerimiz iyi bence adam gaza getiriyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 O adam eurovision'la bütünleşti olm, o adam ölünce yarışmaya katılmayacağız ki biz, anlaşma var. Şaka maka cidden işin tarzı bu. Adam iyi yani, futbol spikerleri çok mu iyi de senede bir buna laf yapıyoruz sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Viktor said: http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2009/03/31/fft17_mf210520.Jpeg ben bunu yeni gordum ya.. ahahahahah supermis.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Bbcdeki adam vardı, bıraktı artık, asıl o efsaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 iyidir ya bülent özveren. adam komşulara filan güzel isyan ediyo :D bide oy vermeyen ülkelerden gelen oylara tepkisi gayet orjinal. asıl meltem kötü be aysun kayacı filan versin oyları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 jimmy jump cok iyimiş ya.nası kafalar bunlar hayatta yapamam öyle birşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi izlemeyin artik sunu ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 gideri var izlemedim gerci spikeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 BonePART said: bbcdeki adam tashak geciyo direk cyprusss 12 greeceeeee ooooo what a surprisseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye felan bagriyo ahaha duymak isterdim şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Adam Türkiye nin spikeri tabii ki yanlı olacak, milli maçlardaki spikerlerde mi tarafsız olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi yanlı olması degil problem. milletin sarkıya oy vermeyip kıyak olsun diye komsusuna oy vermesi bizim hosumuza gitmezken, herif gidip gecen sene bize vermislerdi oy, bu sene niye vermiyolar diye trip atması enteresan:) biz neden bu kadar ciddiye alıyoruz bu yarısmayı hala anlamıs degilim. su ingiliz adamın yaptıgı gibi eglensek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ne trolü lan, yancılar sendikasının başkanı o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 LuNiZ said: Viktor said: http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2009/03/31/fft17_mf210520.Jpeg ben bunu yeni gordum ya.. ahahahahah supermis.. :D AHAHHAHAHA OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 BBC de Graham Norton vardı komedyen kendisi. Sırf onun yorumları dinlemek için izliyorum zaten süper heh. Birileri çıkıp konusup konusup sonra OK now its time to announce the results! dediğinde actually it was time 15 seconds ago diyor. Latvia nın inek desenli ceketi ile sonucları acıklayan elemanı kamerada görününce "Even i would not wear this" diye direk patlattı. İngiltere çift haneli rakamlara ulaşabilecek mi biz bunun heyecanı içindeyiz! diyordu oylamalarda :) Bir ara ingiltere ye puan geldi. Wopeeey we made it we got some more score! Sonra ingiltere 10 puanı geçince de sapıttı hebele hübele çift rakamlara ulaştık süper bir duygu! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 said: SEN DE Mİ FRANSA Yarışmada Fransız France 3 sunucuları Manga'yı beğenmediklerini söyledi. Türkiye'yi temsil eden Manga’nın parçasının hemen ardından “Hoşa giden bir müzik değil, Türkiye'nin hiç şansı yok, kimse bu müziğe oy vermez” diye yorum yapan sunucular oylama sırasında Türkiye'ye puanlar geldikçe “İnanılır gibi değil. Bu nasıl müzik zevki? Bu melodiye nasıl puan verilir?” dedikten sonra Fransa'dan Türkiye'ye 12 puan gelmesi üzerine “Sen de mi Fransa? Fransa'nın bile müzik zevki kötü yönde değişmiş” diye konuştu. tam ZAAAAAAAAAAAAAAA denilicek olaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar