Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OZ -Bitti- (Spoiler dolu içerisi, beware!)

MrMedia

Öne çıkan mesajlar

FBI ajanı geldi bi tane Keller'ı idam ettirmek koşuluyla Beecher'a şartlı tahliye önerdi.Yine girdim işte hapishaneye kızınla birlikte olmak ne güzel olurdu falan derkene Keller bunları gördü.Keller bundan sonra rahat durmazdı tabii Schillinger'a gitti , tiyatro oyununda[Beecher ve Schillinger birlikte oynuyolar ve sonda bıçaklı bir dövüş sahneleri var,Keller'da malzemeci gibi bir şey :D]Schillinger'a ,Beecher'ı öldürmesi için gerçek bıçak vereceğini söyledi,tabi Schill. Beecher'ı kesme fırsatını kaçırır mı hemen kabul etti.Fakat oyunda Keller Beecher'ın eline gerçek bıçağı tutuşturuverdi.Beecher'ın gerçek bıçaktan haberi olmadığı için biçiverdi Schill.'ı.Oz üst kurulu bunun kaza olduğuna karar verdi ve Beecher'a bir şey olmadı.Daha sonra Keller , Beecher'a yaklaştı her şeyi sevgimiz için yaptım gibisinden bişeyler zırvaladı ama Beecher artık onu görmek istemediğini söyleyince itişmede kendini aşagı attı[Beecher itti gibi gösterdi.Aşağı düştüğünde gülüyodu heyvan :-)].Bu arada Keller ve Beecher konuşurlarkene Beecher kardeşliğin kendisini kesinlikle öldüreceğini falan söylemişti galiba sonra Keller ben o işi hallettim dedi.Biz nasıl halletti falan diye düşünürken sonlara doğru postane bölümüne bir paket geldi[postane kardeşliğin elinde].Elemanlar paketi açtığı anda geberiverdiler[içinde kimyasal bişey vardı-şarbon gibi(Chemical :D)]sonra bu paketin Keller tarafından gönderildiğini varsaydık(bkz. Karakedi'nin 1. sayfadaki msg'ı).Daha sonra iş büyüdü ve tüm Oz'u tehlike atına aldı Biyolojik Savunma elemanları geldi ve Oz tahliye edildi tüm mahkumları otobüslere bindirip götürdüler. -the end-[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

onun şarbon oldugunu hiç sanmıyorum
şarbonun kuluçka süresi var

orda kavanoz açıldıgı anda öldü herifler[hline]Dark-dr benim adım
Adamı pvpde dagıtırım
Rastgele herkese saldırırım
Korkmam kimseden bi kişi dışında

Saygıyla eğilirim onu görünce
Ustamdır o benim pvpde
Canınamı susadın gidiyosun ölüme
Kaç hemen ordan onu görünce
Sen kralsın Popeye pvpde
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Ne muhteşem diziydi bu yahu, adebisi ve said rulaz.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 08 Ağustos 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eski bölümleri Cine5 hala yayınlıyor arada sanırım, onların da çoğunu izlediğim için zevk vermiyor. Niye bitirdi şu diziyi ya HBO :|.[signature][hline]Silphatos Iceheart
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...