DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Aegean, 10 June 2003 00:10 tarihinde demiş ki: herkes ölsün beecher a kıyak geçilsin? senariste vermiştir belkiede euheuheuheueh lol :D lol be bitti beyler dizi,acı gerçeği kabullenelim :) ama cine-5 1.bölümden itibaren verse harika olmaz mı? olur tabi.[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 cok guzel bi diziydi. merakla takip ettigim band of brothers dan sonraki ikinci dizimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Sonunda ne oldu biri dateylı yazar mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NohGye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Baya iyi bir diziydi ... Ayrıntıları merak ettim .. Su ölünleri tam listesiyle vere bilecek biri yokmu : )[hline]" Love Is Nothing Without Fucking " ICQ : 820195 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 FBI ajanı geldi bi tane Keller'ı idam ettirmek koşuluyla Beecher'a şartlı tahliye önerdi.Yine girdim işte hapishaneye kızınla birlikte olmak ne güzel olurdu falan derkene Keller bunları gördü.Keller bundan sonra rahat durmazdı tabii Schillinger'a gitti , tiyatro oyununda[Beecher ve Schillinger birlikte oynuyolar ve sonda bıçaklı bir dövüş sahneleri var,Keller'da malzemeci gibi bir şey :D]Schillinger'a ,Beecher'ı öldürmesi için gerçek bıçak vereceğini söyledi,tabi Schill. Beecher'ı kesme fırsatını kaçırır mı hemen kabul etti.Fakat oyunda Keller Beecher'ın eline gerçek bıçağı tutuşturuverdi.Beecher'ın gerçek bıçaktan haberi olmadığı için biçiverdi Schill.'ı.Oz üst kurulu bunun kaza olduğuna karar verdi ve Beecher'a bir şey olmadı.Daha sonra Keller , Beecher'a yaklaştı her şeyi sevgimiz için yaptım gibisinden bişeyler zırvaladı ama Beecher artık onu görmek istemediğini söyleyince itişmede kendini aşagı attı[Beecher itti gibi gösterdi.Aşağı düştüğünde gülüyodu heyvan :-)].Bu arada Keller ve Beecher konuşurlarkene Beecher kardeşliğin kendisini kesinlikle öldüreceğini falan söylemişti galiba sonra Keller ben o işi hallettim dedi.Biz nasıl halletti falan diye düşünürken sonlara doğru postane bölümüne bir paket geldi[postane kardeşliğin elinde].Elemanlar paketi açtığı anda geberiverdiler[içinde kimyasal bişey vardı-şarbon gibi(Chemical :D)]sonra bu paketin Keller tarafından gönderildiğini varsaydık(bkz. Karakedi'nin 1. sayfadaki msg'ı).Daha sonra iş büyüdü ve tüm Oz'u tehlike atına aldı Biyolojik Savunma elemanları geldi ve Oz tahliye edildi tüm mahkumları otobüslere bindirip götürdüler. -the end-[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 buradan r.i.p bölümüne girin[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Bu arada SilphatosIce_ sen 1. sayfada Karakedi demiş diyosunda karakedi bişey demediki (: Popeye olucak sanırım (: neyse güzel diziydi zaten bunun üstüne Kingpin in bitiğinide duyunca YIKILDIM[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Kedimi demişim aa valla öyle demişim hepsi aynı zaten ha kedi ha popeye adminlerimiz işte onlar tek bir varlık ?! :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 bittimi :-o o şarbonlu bölümün son bölüm olduğunu bilseydim bitene kadar izlerdim tüh be.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 onun şarbon oldugunu hiç sanmıyorum şarbonun kuluçka süresi var orda kavanoz açıldıgı anda öldü herifler[hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 heeh yani Şarbon akla gelen ilk şeydi (: Postyala geliyor beyaz bir madde (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 şap olabilir dicem de o kadar kuvvetli mi ki şap?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 euhe ŞAP öldürmüyoki (: yoksa ödlrüüyomu[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 lol beecher yazmışım keller yazcaktım :)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 bayağı şarbon işte be kuluçkaya yatırıp yollamışlardır birde o toplar harbiden çok komikti :lol: hele birtenesi vardı saçında 10 tokayla dolaşan onu her görüşümde kopuyordum :)[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Şaptır o şap :-) aman askerden kaçan olur falan çöle laf etmeyin :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ne muhteşem diziydi bu yahu, adebisi ve said rulaz.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 08 Ağustos 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Acaba cnbc-e ye baskı yapsak yayınlarlar mı?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Herkes maillerse belki yayınlarlar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Eski bölümleri Cine5 hala yayınlıyor arada sanırım, onların da çoğunu izlediğim için zevk vermiyor. Niye bitirdi şu diziyi ya HBO :|.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sezon1'den sonuna kadar izlemeye başladım tekrardan, dün 1 günde ilk sezonu bitirdim 8 saat aralıksız :D oz gibi dizi gelmedi valla ya yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 dizimax sürekli veriyor zaten bu aralar. 3 kez ilk bölümden son bölüme kadar tekrar izledim diziyi cine 5 te izleyip bitirmiştim. izlediğim en iyi dizi halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bu dizi eskimez abi 5 yıl önce ilk izlediğimde aldığım zevki tattım gene. 20 yıl sonra yine izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 oz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 en iyi dizidir yorumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar