narsor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bugun son gun preorder diye hatirliyorum ama yanlis da olabilir, oldu bi miktar goreli ilani
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 1 Mart`a kadar oynayamaman mantıklı, kesin bilmiyorum ama.
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 dün aksam bitti diye görmüştüm ama emin değilim yinede bi araştır
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Can you make a characters from both factions on the same server? Yes. There are no limits on this. bu arada şöle bişi gördüm.inşallah pvp den sonra apaçiler dolmaz.
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Hala açık gözüküyor pre-order: https://www.riftgame.com/en/products/index.php
derp Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 narsor said: ustteki makalede su kisim ilginc, bilmedigim bir olaydi ve oldukca onemli bence: " Flash Any programs which use flash (for example a browser playing YouTube) can incur a significant framerate hit in game. The reason for this is if flash hardware acceleration is enabled, it will cause certain video cards to downclock to 400 MHz, resulting in much lower in game framerate. This will apply as long as the flash application is open, regardless if it has focus, the video is paused, etc. To fix this issue, either close any programs which are running flash, or change flash to disable hardware acceleration (when mousing over flash application: right click...settings...uncheck "Enable Hardware Acceleration"). " WTF NIYE 400MHZYA DOWNCLOCK YAPIYOR ASFHGASDF *disable hardware acceleration*
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 said: .Bu şekilde PvP souluda dahil toplamda 9 soulun olabilir. Şundan emin miyiz? Ben 5 soul alabiliyoruz diye biliyordum.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 forumlarda bir kısıtlama olmayacak felan herkes 8normal+1 tane pvp soulu (2500 favor karşılığı bu) alabilecek diyor genel çoğunluk, devler onaylamış felan demiş millet dünki postlarda hep, öyle gibin.
bck Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 pvp de favor kazanmanın yolu necromancer ve warlocktan geçiyor gibime geldi.herkese hex atıosun işte 10 snyede 700 dmg felan gibi dolu skili var necronun bf bittiğinde listede favor a bakıyorum ya 1. yada 2. oluyordum.solo pvpde üttürüyorlar tabi skill basamadan.:)
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 al işte ya patch 7 gb'ta hata verdi tekrar açtım ve 0dan indirmeye başladı hakkaten süpermiş.bekle işin yoksa 24 saat daha
bck Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 aynı şey bendede oldu şimdi torrent yok mu acaba.dün akşam indirdiğim data stable klasöründe duruyor ne diye baştan başlıyor bu launcher anlamadım.
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 hiç bir fikrim yok valla napalım beklicez artık
interperez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 DA2019 said: Düzeltme: Yanlış alarm. :) lawl. yanlız elemanlar fikir değiştirmiş galiba asdf. http://forums.riftgame.com/showthread.php?84261-Russian-community-has-changed-the-server-Cloudborne-EN-PvP-on-Whitefall-EN-PvP
RRa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 onun yolu vardı 46.sayfadamı neydi eski dosyanın adınımı ne değiştiriyordun kaldığı yerden devam ediyordu
Norak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 dün sorunsuz bi şekilde indirdim 8gb ı 2 saatte :p şimdide bi patch çıkmış 56mb onu indiriyorum
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Rus guild dağılımı Whitefall da 1 tane rus guildi gözüküyor
TM Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 orada özellikle PVP - WHITEFALL serverında Guardian olarak yer alacak çok önemli bir rus guildi yazmıyor :)
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bck said: aynı şey bendede oldu şimdi torrent yok mu acaba.dün akşam indirdiğim data stable klasöründe duruyor ne diye baştan başlıyor bu launcher anlamadım."oyun klasöründe downloads gibi bir yer olması lazım. baştan başlarsa orda ikinci bir klasör açarak başlamış oluyor. ordaki ikinci klasörün içerine kopyalarsan birinci klasörü, kaldığı yerden devam eder." 60. sayfada şöyle bir yazı buldum denedim ve oldu sende de işe yarayacaktır.
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 üstelik guardian tarafında sadece birtane var =) zaten sevilmedikleri için kesilen tarafta olacaklar.
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yanlız ne millet arkadaş.şurada 2 tane guild olacaz diye dirsek çürütüyoruz.Adamlar 20 şer 20 şer damlıyorlar oyuna..
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 şimdi aldım ben de steam'den pre order ile. fakat purchase ekranında 1 martta release olacak falan gibi küçük bir uyarı vardı. ama hala pre order edilebilir gözüküyordu hem steam'de hem rift'te. olmadı 5 gün beklicem sanırım. bu arada steam'den download ederken required disk space için 150 mb falan gibi bir şey gösteriyordu fakat baya uzun sürecek gibi gözüküyor download. şu an indirdiğim tam olarak nedir benim, setup programı mı yoksa direk 8.5 gb oyunun kendisi mi ? (steam'den ilk defa oyun indiriyorum, naab'ım biraz bu konuda)
narsor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 dreagloth said: ... Şundan emin miyiz? Ben 5 soul alabiliyoruz diye biliyordum. Valla ben rogue soullarinin hepsini toplamistim betada quest yapip (PvP olani haric, o PvP parasiylaydi)
narsor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 derp said: ... WTF NIYE 400MHZYA DOWNCLOCK YAPIYOR ASFHGASDF *disable hardware acceleration* Sorma, anlamadim ben de, direk disable ettim
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 interperez said: lawl. yanlız elemanlar fikir değiştirmiş galiba asdf. http://forums.riftgame.com/showthread.php?84261-Russian-community-has-changed-the-server-Cloudborne-EN-PvP-on-Whitefall-EN-PvP İlerleyen sayfalarda durum değişiyor. Bildiğim kadarıyla Rus Corp defiant olarak whitefall a geliyor. Ama headstartta karar değiştirebilirler. Hiç belli olmaz.
Öne çıkan mesajlar