Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Can you make a characters from both factions on the same server?

Yes. There are no limits on this.

bu arada şöle bişi gördüm.inşallah pvp den sonra apaçiler dolmaz.
Mesaj tarihi:
narsor said:

ustteki makalede su kisim ilginc, bilmedigim bir olaydi ve oldukca onemli bence:
"
Flash
Any programs which use flash (for example a browser playing YouTube) can incur a significant framerate hit in game. The reason for this is if flash hardware acceleration is enabled, it will cause certain video cards to downclock to 400 MHz, resulting in much lower in game framerate. This will apply as long as the flash application is open, regardless if it has focus, the video is paused, etc.
To fix this issue, either close any programs which are running flash, or change flash to disable hardware acceleration (when mousing over flash application: right click...settings...uncheck "Enable Hardware Acceleration").
"

WTF
NIYE 400MHZYA DOWNCLOCK YAPIYOR ASFHGASDF
*disable hardware acceleration*
Mesaj tarihi:
forumlarda bir kısıtlama olmayacak felan herkes 8normal+1 tane pvp soulu (2500 favor karşılığı bu) alabilecek diyor genel çoğunluk, devler onaylamış felan demiş millet dünki postlarda hep, öyle gibin.
Mesaj tarihi:
pvp de favor kazanmanın yolu necromancer ve warlocktan geçiyor gibime geldi.herkese hex atıosun işte 10 snyede 700 dmg felan gibi dolu skili var necronun bf bittiğinde listede favor a bakıyorum ya 1. yada 2. oluyordum.solo pvpde üttürüyorlar tabi skill basamadan.:)
Mesaj tarihi:
aynı şey bendede oldu şimdi torrent yok mu acaba.dün akşam indirdiğim data stable klasöründe duruyor ne diye baştan başlıyor bu launcher anlamadım.
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Düzeltme: Yanlış alarm. :)

lawl. yanlız elemanlar fikir değiştirmiş galiba asdf.

http://forums.riftgame.com/showthread.php?84261-Russian-community-has-changed-the-server-Cloudborne-EN-PvP-on-Whitefall-EN-PvP
Mesaj tarihi:
bck said:

aynı şey bendede oldu şimdi torrent yok mu acaba.dün akşam indirdiğim data stable klasöründe duruyor ne diye baştan başlıyor bu launcher anlamadım.
"oyun klasöründe downloads gibi bir yer olması lazım. baştan başlarsa orda ikinci bir klasör açarak başlamış oluyor. ordaki ikinci klasörün içerine kopyalarsan birinci klasörü, kaldığı yerden devam eder." 60. sayfada şöyle bir yazı buldum denedim ve oldu sende de işe yarayacaktır.
Mesaj tarihi:
şimdi aldım ben de steam'den pre order ile. fakat purchase ekranında 1 martta release olacak falan gibi küçük bir uyarı vardı. ama hala pre order edilebilir gözüküyordu hem steam'de hem rift'te. olmadı 5 gün beklicem sanırım.

bu arada steam'den download ederken required disk space için 150 mb falan gibi bir şey gösteriyordu fakat baya uzun sürecek gibi gözüküyor download. şu an indirdiğim tam olarak nedir benim, setup programı mı yoksa direk 8.5 gb oyunun kendisi mi ? (steam'den ilk defa oyun indiriyorum, naab'ım biraz bu konuda)
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

...
Şundan emin miyiz? Ben 5 soul alabiliyoruz diye biliyordum.

Valla ben rogue soullarinin hepsini toplamistim betada quest yapip (PvP olani haric, o PvP parasiylaydi)
Mesaj tarihi:
interperez said:

lawl. yanlız elemanlar fikir değiştirmiş galiba asdf.

http://forums.riftgame.com/showthread.php?84261-Russian-community-has-changed-the-server-Cloudborne-EN-PvP-on-Whitefall-EN-PvP

İlerleyen sayfalarda durum değişiyor. Bildiğim kadarıyla Rus Corp defiant olarak whitefall a geliyor. Ama headstartta karar değiştirebilirler. Hiç belli olmaz.
  • Yeni Oluştur...