Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Marl0_on said:

oyuna başlayacak olan pvp guildleri whitefall da başlamaya karar kıldılar. patideki oluşumlar da oraya gelsin, hep birlikte olalım.

Old Class Grumpies Whitefallda başlayacak. ;)
Mesaj tarihi:
Marl0_on said:

oyuna başlayacak olan pvp guildleri whitefall da başlamaya karar kıldılar. patideki oluşumlar da oraya gelsin, hep birlikte olalım.

@loex; betayı tamamen kaldırdın mı? uninstall etsen bile program filesdaki dosyaların hepsi kalıyor.

program files da değildi eski harddiskiden yeni bilgisayarın D sine atmıştım ordanda sildim
Mesaj tarihi:
Bişey sormak istiyorum son 10 - 15 sayfayı okudum başka yerlerede baktım ama bir türlü öğrenemedim. Bir class seçiyoruz mesela rogue. Önce marksman - ranger - X soullarını aldım bunları daha sonra assasin - riftblade - sabatour gibi istediğimle değiştirebiliyo muyum yoksa totalde 5 tane soul seçip onlar arasında mı değişim yapabiliyorum bilgisi olan var mı?
Mesaj tarihi:
Yahu şu soul save olayını tam ve net olarak bir açıklığa kavuşturalım hakkaten bilen varsa tam yazıversin.

Benim bildiğim 4 soul save slotu var. her save slotuna 3 soul tree seçiyoruz. ufak bi cast ile aralarda geçiş yapıyoruz.

Ayrıca bu save slot içinde de zulada fazladan 4. yada 5. soul treeyide saklıyabiliyormuyuz ? eğer böyle ise: Save slotlardan birini ele alalım örneğin pragon,champion,rift blade soul treeleri aktif zulayada reaver seçtim. diğelimki rift bladde 12 point harcamışım rift bladei zulaya atıp reaverı alırsam 12 puan verilmiş halimi geliyor ? (bahsettiğim 4 save slotundan 1'i içinde yapılan değişiklik)
Mesaj tarihi:
Ben eth assassin yada warlord açmak istiyorum tabi açılabiliyorsa.Oyunda şöyle vurdumu kan getiren mlee hangisi? Betada oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Mlee oynucam fakat az az damage vurup fakat seri olan değilde bir anda yüksek damage vuran mlee classı var mı?Defiant tabiki :)
Mesaj tarihi:
preorder işini yeni halledebildim daha, key felan vermedi bana sitesinden aldım oyunu. wowda hack felan olunca cd key soruodu, bunda nasıl yapıcaz o işi o tarz pis bi durum olursa. cd keyi göremiyorum accountuma girdigimde
Mesaj tarihi:
@solidhammer

Hocam şöyle izah ediyim.

1- Karakterinin Calling'ini seçip oyuna giriyorsun.(Calling : Warrior,Rogue,Cleric,Mage)

2-Oyuna girince ilk levelında ilk soulunu seçiyorsun, 10 level a kadar görevler aracılığıyla ilk 3 ünü seçmiş oluyorsun.

3-Bunun dışında level 10 dan sonra ana şehrine gidip hangi başka soulu öğrenmek istiyorsan o amcaya gidiyorsun, questi alıyorsun yapıyorsun ve o souluda kullanmaya hak kazanıyorsun.Bu şekilde PvP souluda dahil toplamda 9 soulun olabilir.

4-Ancak bu 9 soul arşivinden sadece 3 tanesini aynı anda kullanabilirsin.

5-Bu üç tanesini aynı anda kullandığın düzenlemeye Profil diyebilirsin.Ek profil almak istersen class trainerından alabilirsin.Bu şekilde tek tuşta tank ile dps arasında tüm skillerin,yetenek puanların verilmiş şekilde o profile ait action barların anında düzenlenmiş şekilde açılır.

@Barathrum

Hocam vurdummu kan getiren derken büyük vuran melee dps ise sorduğun, Champion soulunu deneyebilirsin.
Mesaj tarihi:
AMD ile Rift kullananlar, fps arttırmak için şunları dikkatle okuyun:

http://forums.riftgame.com/showthread.php?82714-Client-Performance-Troubleshooting-Guide

Makalede gecen application profilelar icin:
http://www.rage3d.com/cap/ sayfasındaki AMD Catalyst Application Profile - 11.2 CAP1 linkini kurun indirin. Bu driver profile, yani kurunca catalystteki application profilelar icerisinde gorunmuyor, gayet normal. Tek ve coklu kart ortamlarında fps'yi bayagi arttiriyormus bilginize.
Mesaj tarihi:
ustteki makalede su kisim ilginc, bilmedigim bir olaydi ve oldukca onemli bence:
"
Flash
Any programs which use flash (for example a browser playing YouTube) can incur a significant framerate hit in game. The reason for this is if flash hardware acceleration is enabled, it will cause certain video cards to downclock to 400 MHz, resulting in much lower in game framerate. This will apply as long as the flash application is open, regardless if it has focus, the video is paused, etc.
To fix this issue, either close any programs which are running flash, or change flash to disable hardware acceleration (when mousing over flash application: right click...settings...uncheck "Enable Hardware Acceleration").
"
  • Yeni Oluştur...