derp Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 solidhammer said: lorelol olan bi oyunda bukadar rp serverı niye açıyolar onu anlamadm ben nerde lorelol?
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Ghostcrawler said: Level 40 lara kadar oynadım da bu oyunu hardcore PvP cileri sarmaz şu haliyle. Ladder lazım ladder. Ne yapayım ben mindless battleground gaming'i. Onun dışında PvE si zevkli gibiydi. WoW'cu PvP tayfayı sarmaz şu haliyle. pvesi de pek tatmin etmiyor :=D
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 wow oynayan adam gelmesin zaten. pvpden filan anlamıyorlar, en fazla bi ay dayanabilirler dayak yemeye.
derp Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ladder falan gelecek diye duymustum bi podcastta, ama tam emin diilim pvp icin daha seyler yapacaklar pvesi de guzel olacak raidriftler vs.
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 server seçemedik arkadaş firesand ve whitefall arasında gidip geliyorum zira whitefall ana baba günü olacak
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 betada cloudborne deli gibi doluydu whitefall biraz daha azdı sanırım bu 2 servera doluşulcak
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 @Fin abi ne gördünde PvE si yetmiyor..
HighChaos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Tahmini söyleyebilecek varmı en kalabalık server hangisi olur ?
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 betada cloudborne idi en kalabalık olan.
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 adamlar 8 dungeon koymuş ve lvl 50 de hepsinin heroiği var 2 raid instance biri tek boss biri 10 boss hepsini geçtim bunlar alıştığımız şeyler party ve raid riftler yeter bana instancelar bi zaman sonra bayıyor ama random riftler low leveldan high levela çok zevkli olacaktır (warhammer puplic quest gibi ama daha çok beğendim ben bu invasion olayını) bence pvesi gayet iyi hatta artısı var. PvP de ise ladderı eklerler hatta arena gene olucak diye duydumda bıkmadınız mı abi 1v1 2v2 3v3 5v5 pvpden. Sonra gelip balance yok lülülülü diye ağlıyorsunuz massive pvp daha zevkli sosyal olun azcık. He dueldi arenaydı gene olsun arada bir ego tatmini yaparsınız ama warfrontlar baskınlar rvr daha cazip geliyor bana açıkçası. Kurun sağlam gurubunuzu guildinizle akın pvp ye. Level kasarken outdor pvp, baskınlar vs guild vs guild zevkini çıkarın MMO oynadığınızın farkına varın azıcık.
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Asgard said: server seçemedik arkadaş firesand ve whitefall arasında gidip geliyorum zira whitefall ana baba günü olacak Bizim olduğumzu serverda olmada nerde olursan ol fdsadsa
derp Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 baskinlar cok seksi olacak. pvp baskini falan olursa daha da guzel. zaten outdoor pvp icin baya ugrasiyorlar, mesela pvp serverlerindeki guardlarin hpsi azaltildi, wardstone'lere tekrardan saldirilabiliyor falan filan.
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Rotweiler said: Asgard said: server seçemedik arkadaş firesand ve whitefall arasında gidip geliyorum zira whitefall ana baba günü olacak Bizim olduğumzu serverda olmada nerde olursan ol fdsadsa neden böle bişi dedin çözemedim doğrusu
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 trolizm duyguları kabarık bir milletiz ondandır sebep arama :P
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 yok aslında böle şeyleri takmamda merak ettim zira kendisiyle 1 kere bile muhattap olmadım
Absanto Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Rotweiler said: Asgard said: server seçemedik arkadaş firesand ve whitefall arasında gidip geliyorum zira whitefall ana baba günü olacak Bizim olduğumzu serverda olmada nerde olursan ol fdsadsa web sitene baktımda bence cok cirkin bi insansın fotoları fln kaldır derim "fasdfadsf"
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 büyük ihtimalle %95imiz whitefall da olucaz orada toparlanalım guildler, oynayış tarzlarımız, ayırdığımız zamanlar farklıda olsa
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Benimle muhattap olmadığına emin misin Zottiri? Neyse. Takıldım sadece. Çok hevesli görünce... Hoş gel sefa gel tabiiki. Websitemin en altındaki satırı da resme yorum yapan arkadaşın tekrar okumasını tavsiye ederim =)
Absanto Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 iyi eğlenceler yazmışın sagol cok eglendim zaten
derp Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Rotweiler said: Benimle muhattap olmadığına emin misin Zottiri? Neyse. Takıldım sadece. Çok hevesli görünce... Hoş gel sefa gel tabiiki. Websitemin en altındaki satırı da resme yorum yapan arkadaşın tekrar okumasını tavsiye ederim =) oha websiten cok dramatik olmus
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Gayet kişisel websitesi. Dramatikleştirmek için çabam olmadı.
Loex Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ya şu 180 mb lık bi peç yüklüyo bende sonra hata veriyo hata kodu 1007 bilmemne bilmemne doesnt match diye
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 oyuna başlayacak olan pvp guildleri whitefall da başlamaya karar kıldılar. patideki oluşumlar da oraya gelsin, hep birlikte olalım. @loex; betayı tamamen kaldırdın mı? uninstall etsen bile program filesdaki dosyaların hepsi kalıyor.
Öne çıkan mesajlar