aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bende turkce karakter yok, ama baskalarinin yazdiklarini goremiyorum sanirim.
KingV Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 wow un sadece betasında bulunmuştum. özel sebeplerden devam edememiştim. dün oyunu oynadığım kadarıyla warhammer a biraz daha benzettim açıkçası. özellikle rift ve invasiondaki public quest olayını. açıkçası age of conan, kendine melee pvpsiyle diğer mmolardan hala ayrı geliyor. bırakmak istemiyordum ama yapımcıların beceriksizliğine, ilgisizliğine daha fazla dayanamadım. ve ben de 4 mart itibariyle conan ı bırakıyorum. sanırım bu oyuna el atacağım. şu an oyunun betasını deniyorum. kalan süreyi düşünürsek. oyun sonunu görme gibi bir şansım yok. merak ettiğim konu. pre-order da verdiğim paraya değecek mi oyun? pve bir yere kadar zevkli ama gerisi pvpye bakıyor. bakalım. ne olacak.
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Büyük ihtimal barbu nun sıkıntısı, bulundugu kurumun bilgi işlemi gateway(modem) ayarlarında QOS(Quality of service) ayarını düşük önceliğe ayarlamıştır.Girmen gerekir ama yavaş olabilir.
narsor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Barbu oyunun o anda hangi portu kullandigini gormen win7 varsa elinde kolay. Taskmanageri ac, orda tablari dolas bi yerlerde resource monitor butonu var, ona tikla, yeni bi program acicak, network tabina git ve tum calisan programlarin, kullandigi portlarin, bandwidth bilgileri filan var, ordan emin olabilirsin hangi portu kullandigini, gecici olrak rifti pencere moduna al rahat rahat incele. Vista ise sanirim benzer bi program var ama daha az detayli dyie hatirliyorum Ping degerlerin ne rift serverina ya da oralardaki baska bi servera? (rift serverini da dedigim programla ogrenebilirsin) O programlari kullanmadan ogrenmek daha karisik netstat diye bi komut var, ya da program cekicen internetten benzer isleri yapan
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 okula gidince bakıcam dediğine. ping değerleri de değişken. az bir süre 80-90 civarı, daha sonra oynanmayacak değerlere çıkıyor. 150k+ diyeyim. Sannin said: Büyük ihtimal barbu nun sıkıntısı, bulundugu kurumun bilgi işlemi gateway(modem) ayarlarında QOS(Quality of service) ayarını düşük önceliğe ayarlamıştır.Girmen gerekir ama yavaş olabilir. benim de tahmin ettiğim kadarıyla dediğin gibi. diğer türlü port kapamadan engellemenin yolu var ise de çok zordur. dediğin gibi zaten giriyorum oyuna ama 5dk 80ms oynarken bi anda 150k+ lara çıkıyor oyle 10-15 dakka takılınca gene 80 e düşüp gene artıyor filan
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 jonq said: Sizde de Türkçe Karakterlerden "ı" ile ilgili sorun var mı ? harbiden ya bunu düzeltmenin bi yolu yokmu?ayar felan değiştirerek?
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 çok eskileri bilmiyorum ama son closed betada da vardı bende. ileride düzeltilir belki. biraz bastırmak gerekebilir sadece. onları çok zorlayacak birşey değil sonuçta.
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 İnşallah level kasmak aiondaki kadar zor olmaz betada kolay ama oyun çıkınca daha zor olcak diye duydum
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Leveling ne kadar zorlaşacakmış peki, bilen var mı ?
KingV Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yine casterlar uçmuş. 16 lvl warfronta girdim. pyroda açtığım channeling aoe spelli attım durdum. oyun sonu skoru 17 kill 1 death. yine büyücüler işin kaymağını yiyecekler.
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 head start 24 değil mi? hala steamden tık yok off.
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 trionun kendisindende tık yok pazartesi veya salı koyarlar
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bu beta client ile headstarta giremiyomuyuz?
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 cok buyuk ihtimal girecegiz hep boyle oldu cunku.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 headstart dediğiniz mevzu release'de wipe yememesi mi?
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 preorder edenler 1 hafta once oyuna basliyorlar, releasede diger geri kalanlar geliyor oyuna iste, wipe falan yok...
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 o 1 hafta önce başlama olayı ne zaman başlıyor peki? pre-orderlıyım ben euah oyun 3 martta release oluyodu sanırım, pre-orderlılar da 24'ünde giricek o zaman doğru mudur?
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yep 24unde, geri kalanlar sanirim 1 mart. esasinda subat 28 cektigi icin 5 gun once basliyoruz.
narsor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Bugun adam akilli oynayabildim oyunu, guzel yapmislar cidden. Bir anda riftler basti ortami, bilmem ne lordunu oldur onu oldur sunu oldur diye mesajlar cikti, sanirim bi 50 kisi vardi ekranda, moblari cidden cok iyi yapmislar, cumbus samata bi suru adam kestik durduk. Sonucta PvE kismi bile gayet iyi olmus. BG olayini dun denedim zaten gayet tatminkar olay, sonucta bi yenilik yok ama guzel yapilmis. Oyunu saglam temele oturtmuslar, yeni piyasaya cikacak bir oyun icin cok iyi durumda rift. Grafikler ise bir oyundan bekleyecegim nerdeyse en iyi kalite, ekranda o kadar hareket varken detayi takip edemiyorsun zati, cok action yokken de gayet keyifli oynamak. Tek uzucu yani 4850 ile ekranda 50-60 kisi NPC ordusuna karsi savasirken 5-10 kare/sn ancak aliyorum, ama cozunurluk 1920x1200, ayarlar oldukca yuksek degerde sonucta
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 aramıza hoşgeldin o zaman ahmet abey :)
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Asgard said: trionun kendisindende tık yok pazartesi veya salı koyarlar Will Retail CE pre-orders access the head start the same way we accessed beta through a download, or will we receive the physical game early? Beta and Head Start are two different clients; each will require their own download. As long as you have applied a pre-order key to your account, you'll be able to download the launch client and play in the Head Start. We'll post more information about downloading the launch client in the coming weeks.
Öne çıkan mesajlar