Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Merak ettim oyunu şimdi. Betaya kaydoldum. Bi invite minvite bişey gönderin ya. [email protected]
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yüksek leveldaki arkadaşlara bir sorum olacak. biraz önce ilk epic shardımı düşürdüm invasiondan. epic armorlara filan baktım baya iyi. fakat level yazmıyor. ileride alabiliceğim epic itemlar filan var mı gene shard ile? ve kaç shard istiyor. eğer aynı sayıda shard istiyorsa saklicam da. bahsettiğim şey hani rare planar vendorlarında satılan itemlar. level olayı nasıl işliyor bu itemlar için. herhangi bir level yazmıyor. eğer yüksek leveldaki itemlar da aynı sayıda istiyorsa dediğim gibi beklicem. tşk
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ya şu 139 sayfanın en az yarısında "betaya siteden kaydoluyorsunuz, kendi gönderiyor invite'ı" dedik, başlığı gören son 2 posta bakıp invite gönderin diyor. 2-3 sayfa gezin bi ya.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 open beta şuan. kayıt ol sitesinden. sonra mail yollicaklardır. direk indirip giriyorsun.
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yunusemre said: bu kamerayı daha uzağa götürme yolu var mı? Ayarlarda göremedim
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 hmm. bakmadım ben ayarlara. şuanda da sıra bekliyorum server için. bakamiyorum yani. fakat ben full geri çektiğimde minnacık kalıyor karakterim. daha da geri götürme varsa iyice göremezsin. cuce gerçi benimki. default ayarlar iyi gibi ama bilemedim.
Loex Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 RedallHoor said: Loex said: efsane bi bilgisayar topladım akıcam ob ye az sonra :) Bileşenleri ve oyundaki FPS değerini yaz bi ara, merak ettim. toxic hd 6850 1gb 256bit 4gb ddr 1333 amd phenom x6 1055t 1tb wd 64 mb usb 3 lü falan iyi bi anakart ultraya getirdim ayarı direk üstten 1920 çözünürlükte invade rift eventlerinde 30 fp oluyo gayet yeterli yani
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ultra tam ultra yapmıyo ama he. FPS'yi nasıl görüyoruz bu arada
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Okuduk lam sayfaları. Kaydoldum da, orda invite bekleyind iyo acaba dedim communitye göndercekte biirmi invite göndercek siz gönderseniz daha hızlı olur diye düşündüm ondan.
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 barbu said: hmm. bakmadım ben ayarlara. şuanda da sıra bekliyorum server için. bakamiyorum yani. fakat ben full geri çektiğimde minnacık kalıyor karakterim. daha da geri götürme varsa iyice göremezsin. cuce gerçi benimki. default ayarlar iyi gibi ama bilemedim. bende öyle olmuo karakter de insan asdaf bilemedim çok yakın geldi rahatsız oldum, alamadım da geri :/
Loex Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Xenocide said: ultra tam ultra yapmıyo ama he. FPS'yi nasıl görüyoruz bu arada altta sol da bilgisayar resmi var latency ve fps gösteriyo herşeyi fulleyin aa falan 15-20 arası rift dışında
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Update iniyore. Kim nerede şimdi yazın bi. 139 sayfa gezdirmeyin. Aktif oynayan birinin yanına geleyim. nick vs pm atın olmassa bi zahmet.
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Catzee said: http://img193.imageshack.us/img193/8008/201121732618.jpg böyle bir sıkıntım var nasıl düzeltebilirim bunu ? bilen yok mu :/
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Rotweiler said: Okuduk lam sayfaları. Kaydoldum da, orda invite bekleyind iyo acaba dedim communitye göndercekte biirmi invite göndercek siz gönderseniz daha hızlı olur diye düşündüm ondan. yok, oyun kendi gönderiyor. kontrol et arada mailini. @catzee, sorunu anlamadımki ney o? yerin altına mı düştün, duvar mı görünmüyor nedir? bu arada, AA edge smoothing'de, anisotropic filtering 2'de gerisi full, 1920*1200 çözünürlük full screen'de 34 fps alıyorum riftler dışında. rift içinde denemedim (windowed'da rift içinde 10 fps'ye kadar düştüm de full screen denemek lazım :) )
HighChaos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Yüksek lvl arkadaşlar özellikle sorum size , pvp de bi vuruşta adamın canının yarısı gidiyomu ? hadi abartmış olmayımda combat süreleri nasıl ?
Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 pof betada bile zengin oluyorum yaw, 30 platin olmuş sdf
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 barbu said: yüksek leveldaki arkadaşlara bir sorum olacak. biraz önce ilk epic shardımı düşürdüm invasiondan. epic armorlara filan baktım baya iyi. fakat level yazmıyor. ileride alabiliceğim epic itemlar filan var mı gene shard ile? ve kaç shard istiyor. eğer aynı sayıda shard istiyorsa saklicam da. bahsettiğim şey hani rare planar vendorlarında satılan itemlar. level olayı nasıl işliyor bu itemlar için. herhangi bir level yazmıyor. eğer yüksek leveldaki itemlar da aynı sayıda istiyorsa dediğim gibi beklicem. tşk yok mu bilen.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 planar vendordaki itemların levelleri yazıyorki üstünde? o bölgedeki vendor o bölgenin leveline uygun satıyor, sora çöp oluyor düşük level alınan itemlar. ilerde harcamak daha iyi o yüzden
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yazmıyordu epic olanlarda. sakladım. daha 14 levelim. almak saçma olur cidden.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 HighChaos said: Yüksek lvl arkadaşlar özellikle sorum size , pvp de bi vuruşta adamın canının yarısı gidiyomu ? hadi abartmış olmayımda combat süreleri nasıl ? bana iyi geldi ya. mage'im, roguelara karşı sıkıntı oluyor baya bi de, warriorlarla falan normale oranla gayet daha uzun sürüyor.
sardius Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ya beyler bişi sorucam nvidia gts 450 ekran kartı kulanıyorum 4 gb ram vs bi sistem var. baska oyunları en son ayarda oynarken bu rift cıldırtıyor beni. zırt pırt oyundan atmalar, grafiklerin sapıtması, oyunun agırlaşması gibi sorunlar yasıyorum. bu gibi sıkıntılar yasayan bi çözüm vs bulan var mı ya? direverlar falan güncel hep:(
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Olmamalı. Güncel driver sorunluymuş, 2 sayfa falan geride var heralde... Bir konuyu okusanız.
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 planar rift sonucu dusen sey değil mi? İlk level'larda rift sonucu 1-2 tane lootlayablirken level 12'de 15-20 arası dustu rift den bu durumda lvl 50'ye doğru tek bir rift'den kazandığın loot düşük lvl daki zibille rift lootuna eşit olur. o yüzden harcamak mantıklı geldi bana 2-3 saat zaman gecirdim oyunda varsayımlardan konustum biraz yanlış da olabilir yani
Öne çıkan mesajlar