Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yüksek leveldaki arkadaşlara bir sorum olacak. biraz önce ilk epic shardımı düşürdüm invasiondan. epic armorlara filan baktım baya iyi. fakat level yazmıyor. ileride alabiliceğim epic itemlar filan var mı gene shard ile? ve kaç shard istiyor. eğer aynı sayıda shard istiyorsa saklicam da.

bahsettiğim şey hani rare planar vendorlarında satılan itemlar.

level olayı nasıl işliyor bu itemlar için. herhangi bir level yazmıyor. eğer yüksek leveldaki itemlar da aynı sayıda istiyorsa dediğim gibi beklicem.

tşk
Mesaj tarihi:
ya şu 139 sayfanın en az yarısında "betaya siteden kaydoluyorsunuz, kendi gönderiyor invite'ı" dedik, başlığı gören son 2 posta bakıp invite gönderin diyor. 2-3 sayfa gezin bi ya.
Mesaj tarihi:
hmm. bakmadım ben ayarlara. şuanda da sıra bekliyorum server için. bakamiyorum yani. fakat ben full geri çektiğimde minnacık kalıyor karakterim. daha da geri götürme varsa iyice göremezsin. cuce gerçi benimki. default ayarlar iyi gibi ama bilemedim.
Mesaj tarihi:
RedallHoor said:

Loex said:

efsane bi bilgisayar topladım akıcam ob ye az sonra :)

Bileşenleri ve oyundaki FPS değerini yaz bi ara, merak ettim.

toxic hd 6850 1gb 256bit
4gb ddr 1333
amd phenom x6 1055t
1tb wd 64 mb
usb 3 lü falan iyi bi anakart

ultraya getirdim ayarı direk üstten 1920 çözünürlükte invade rift eventlerinde 30 fp oluyo gayet yeterli yani
Mesaj tarihi:
barbu said:

hmm. bakmadım ben ayarlara. şuanda da sıra bekliyorum server için. bakamiyorum yani. fakat ben full geri çektiğimde minnacık kalıyor karakterim. daha da geri götürme varsa iyice göremezsin. cuce gerçi benimki. default ayarlar iyi gibi ama bilemedim.

bende öyle olmuo karakter de insan asdaf bilemedim çok yakın geldi rahatsız oldum, alamadım da geri :/
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

ultra tam ultra yapmıyo ama he. FPS'yi nasıl görüyoruz bu arada

altta sol da bilgisayar resmi var latency ve fps gösteriyo

herşeyi fulleyin aa falan 15-20 arası rift dışında
Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

Okuduk lam sayfaları. Kaydoldum da, orda invite bekleyind iyo acaba dedim communitye göndercekte biirmi invite göndercek siz gönderseniz daha hızlı olur diye düşündüm ondan.

yok, oyun kendi gönderiyor. kontrol et arada mailini.

@catzee, sorunu anlamadımki ney o? yerin altına mı düştün, duvar mı görünmüyor nedir?

bu arada, AA edge smoothing'de, anisotropic filtering 2'de gerisi full, 1920*1200 çözünürlük full screen'de 34 fps alıyorum riftler dışında. rift içinde denemedim (windowed'da rift içinde 10 fps'ye kadar düştüm de full screen denemek lazım :) )
Mesaj tarihi:
barbu said:

yüksek leveldaki arkadaşlara bir sorum olacak. biraz önce ilk epic shardımı düşürdüm invasiondan. epic armorlara filan baktım baya iyi. fakat level yazmıyor. ileride alabiliceğim epic itemlar filan var mı gene shard ile? ve kaç shard istiyor. eğer aynı sayıda shard istiyorsa saklicam da.

bahsettiğim şey hani rare planar vendorlarında satılan itemlar.

level olayı nasıl işliyor bu itemlar için. herhangi bir level yazmıyor. eğer yüksek leveldaki itemlar da aynı sayıda istiyorsa dediğim gibi beklicem.

tşk

yok mu bilen.
Mesaj tarihi:
planar vendordaki itemların levelleri yazıyorki üstünde?

o bölgedeki vendor o bölgenin leveline uygun satıyor, sora çöp oluyor düşük level alınan itemlar. ilerde harcamak daha iyi o yüzden
Mesaj tarihi:
HighChaos said:

Yüksek lvl arkadaşlar özellikle sorum size , pvp de bi vuruşta adamın canının yarısı gidiyomu ? hadi abartmış olmayımda combat süreleri nasıl ?

bana iyi geldi ya. mage'im, roguelara karşı sıkıntı oluyor baya bi de, warriorlarla falan normale oranla gayet daha uzun sürüyor.
Mesaj tarihi:
ya beyler bişi sorucam nvidia gts 450 ekran kartı kulanıyorum 4 gb ram vs bi sistem var. baska oyunları en son ayarda oynarken bu rift cıldırtıyor beni. zırt pırt oyundan atmalar, grafiklerin sapıtması, oyunun agırlaşması gibi sorunlar yasıyorum. bu gibi sıkıntılar yasayan bi çözüm vs bulan var mı ya? direverlar falan güncel hep:(
Mesaj tarihi:
planar rift sonucu dusen sey değil mi? İlk level'larda rift sonucu 1-2 tane lootlayablirken level 12'de 15-20 arası dustu rift den bu durumda lvl 50'ye doğru tek bir rift'den kazandığın loot düşük lvl daki zibille rift lootuna eşit olur. o yüzden harcamak mantıklı geldi bana

2-3 saat zaman gecirdim oyunda varsayımlardan konustum biraz yanlış da olabilir yani
  • Yeni Oluştur...