Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Husui oyunu bırakıp yazıyorum. Bu pyromancer'ın manası çabuk bitiyor diye ağlarken bir skill gördüm ki, fire büyülere %70 mana reduction yapıyor 6 kullanmalık, harikaymış
Mesaj tarihi:
2h warrior deneyen oldu mu.Dps'i tatmin ediyor mu:)Champ/riftblade/reaver düşünüyorum.Reaver'ı armor debuffdan dolayı aldım.Beastmaster da fena değilmiş ama armor debuffı denemek lazım.
Mesaj tarihi:
yaw oyun bildiğin wow , traing olsun questler olsun, talent yapısı vs... herifler gördüğüm en iyi wow benzeri oyunu yapmışlar eğer bütün bunlara artı bir şeyler koyarlarsa bu oyun tutar ben beğendim açıkcası
Mesaj tarihi:
selamlar. warrior için ırk seçiminizi ve sebebinizi yazabilirmisiniz? racial, görüntü vs?

yüksek levellara gelmiş birisi 10str nin ne kadar etkilediğini yazabilir mi? itemlardan gelen str bonusları filan nasıl oluyor.

dwarf male veya high elf female arasında kaldım. angelic flight pvp açısından cezbediyor. uzkataki bir adama önce angelic flight ardından charge baya iyi. bir de güzeller :D dwarf ise kocaman kılıç elinde gaz şekilde koşması filan süper. str bonusu da iyi. ama lahmacuncu gibi kolu var. :(

yrıca acayip bir lag sorunu var. şaka gibi yüksek. sizde nasıl?

150k+ hatta ss de koyim.
http://img546.imageshack.us/img546/8061/2011215225022.jpg

157555ms ftl :X
Mesaj tarihi:
cleric oldum ve warden - sentinel - cabalist aldım güzel heal atıyorum :) bilmiyorum doğrumu yaptım ama fena değil gibi bilen birilerinden yorum alayım
Mesaj tarihi:
öff deli etti. avea 3g modem ile bağlanmaya çalışıyorum, port 6000-6020 kapalı sie diyor, bilinen bir sorunmuş, biraz daha uğraşıcam, firewall la falan, olmazsa yarın eve geçince girerim.

aqu, eu da mısın sen?
  • Yeni Oluştur...