Sannin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Evvel betalarda 30 lvl e bir ranger dayadım. Hem görev yaptım,hem savaşa girdim, hem rift kapadım. hem 2-3 tane PvP itemı alacak kadar FAVOR(PvP puanı) puanım birikmişti.Hemde PvE itemı alacak kadar PLANAERITE(riftten düşüyor). Bununla birlikte sadece 10-15 dakikamı ayırarak levelimde item craftlamaya başlamıştım.. Oyun basit de değil, zor da değil.Kullanıcı dostu. Herşeyden tat alabiliyorsunuz. Benim kafamda 2 soru vardı.Birincisi World PVP oalcakmı? Bu soruyu geçen gün yayınladıkları patch notunda cvevaplamış oldular.Artık görevlerin alındığı köyler karşı ırk tarafından saldırıya açık. İkinci sorum ise halen devam ediyor.Endgame ne oalcak? nasıl olacak? Bunun dışında başka bi kuşkum yok oyuna karşı.
narsor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Sannin'in kafasindaki sorular benim de kafamdaki sorular dogrusu. 1. World PvP var cevabi aldim bu forumlarda ama ne bazda olacak soruma bir cevap bulamadim postlari inceleyip (gerci geriye dogru 80.sayfaya anca geldim okurken). Evet karsi tarafin quest camplarini basabilecegiz ama organize bir sekilde karsi tarafin kalesi olacak mi, siege olacak mi gibi sorulara cevap yok, kanimca da olmayacak ki, oyun sonu icin buyuk eksiklik bence 2. End game sorunu. Wow oynayanlar bilir, karakteri dayadin mi dibe yapacak bisey yok (aslinda var da inanilmaz tekrar, oyuncuyu oyunda tutacak kadar degil, arkeoloji, faction icin zoraki daily quest, bg, ayni dungeonu n. kez yapmak oyuncuyu oyuna baglamaz)
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Narsor üstada katılıyorum.Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. WoW da endgame var ama herkes için değil.Casualı çekmiyor.Süreklilik istiyor. WARHAMMER' a da herkes yükleniyor ama bugün yine oyuna girsen 50 vs 50 kale kuşatmaları, zone kitlemeleri gibi mass world PVP nin tadını alırsın. Trion' ın burada ince bir çizgiyi yakalaması gerekiyor.Mesela 30 lvl zone unda karşı faction ile ortak bi mekanda takılıyoruz.Bu tarz zonelara yada tüm zonelara kale,flag gibi objektifler koyulsa.Fetheden taraf belli bir bonus buff, item vendoru veya özel bir dungeon felan açabilse.Neden diyorum.Çünkü düşmanın quest aldığı köyü yıkmak en fazla 3-4 kere zevk verir.Bi ödül olmalı.Bence..
TM Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 normalde şöyle diyelim ki iron pine peak guardian tarafı bunun yarısında defiant tarafının görevleri var adamalr gelip görevi yapıyor, aynı şekilde senle onların eş seviye maplerinde yapıyorsun. Tabii ev sahibi yaptırmamak için paso pvp çeviriyordur. Onun dışında bu maplerde köyler var köy diyorum ben adını siz koyun oralara gelince (guardian & defiant controlled) diyor muhtemelen o köyü, kasabayı tutan diğer tarafa quest yaptırmıyor olabilir. Bunlar alpha'da da test edilemiyor :(
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 OP yarın başlıyor bende dl ettim oyunu bekliyorumda kim nerede hangi serverda hiç bilgim yok.Pati ahalisi hangi serverda oynayacak hangi tarafı seçecek ?
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 pvp server lardan biri olacak, muhtemelen açılışta sakin olanı, maksat toplanıp oyun içinden konuşabilmek.
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 armor sets yeni gördüm adamın biri düzenlemiş görmeyen varsa..
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 baya iyi iş çıkarmış adamlar armor tasarımları konusunda helal olsun.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 nasi giriyoruz open betaya dumduz giriyoruz galiba oyunu indirip.
ZERO-G Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Cloudborne PVP serverında Gardians olalım ben level 11 oldum bile.
ZERO-G Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Hayır sitesinde açıklama yapmışlar bazı dungeonları bitirenlere çeşitli hediyeler vereceklermiş.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ZERO-G said: Cloudborne PVP serverında Gardians olalım ben level 11 oldum bile. wipe yiyecek zaten onlar.
bemre Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 yalnız iyiki söyledin, ben serverlar yarın açılacak diye bekliyorum edit: doğru biliyormuşum, yarın açılacakmış.. nasıl 11 lvl oldun sen? :S
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 OP için invite gerekmior dimi yada kod?
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 şu bölüme mod olmak dünyanın en yorucu şeyi olsa gerek, saygılar dreagloth.
TM Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 belkide, ama her zorluğun bir eğlenceli tarafıda vardır.
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Az önce okuduğum bir habere göre.İlerilde oyunda Addonlar olacakmış..Bu çok önemli birşey rift in ömrü için.. Addonlu oyunalr hep daha çok dayanmıştır,daha çok sevilmiştir hardcore oyuncular tarafından..
Öne çıkan mesajlar