Pasta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Ahaha adamlar nolur betayı oynayın diye beleş invite dağıtıyor kaydolduktan 2 dakka sonra invite geldi. 11 milyon oyuncusu olan wow niye korksun ki ilk aydan sonra 200k subs ı kalacak oyundan. Wow da high tier için piyasadaki en zor mmo acı ama gerçek. Hiç bir zaman ödüllü rift turnuvaları dönmeyecek karambolde sağa sola aoe atıp LOLOL SKİLLZ diye gezeceksiniz.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Kermit daha fazla devam edersen ban leneceksin büyük bir zevkle :) İçimde oyunu daha denememiş bile olduğuna dair kesin bir his var.
sardius Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 pasta amacını anlayamadım. burda rifti denemek isteyen insanları sogutup wowa baslatma gibi bi niyetin mi var nedir? kimse sana al demiyor ki oyunu alma begenmediysen? kimse burda rifti savunmuyor ama her bi oyun cıktıgında wowcuların gelip bok atmasına istinaden mecburen savunma geregi duyuyor insan. artık her oyun cıkısında su muhabbetleri yasamak can sıkıcı olmaya basladı. ama sizede hak veriyorum. bi oyunu 8 sene oynayıp bir emek harcayıp kasıp bişiler yarattıktan sonra her yeni oyun cıktıgında verdiginiz emegin çöpe gitme ihtimali korkusuyla savunmak zorunda hissediyorsunuz wowu. ama sunuda bilin ki bu oyunu veya yeni cıkmış herhangi bir oyunu denemek isteyen bir insan sizin bu yakarıslarınızı sallamaz. o yüzden kasmayın fazla.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Pasta said: Wow da high tier için piyasadaki en zor mmo acı ama gerçek. lol
Loex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ya onun sebebi acik o kadar cok idiot varki hayatlari wow olan wow daki herseyi bilen her yeni oyuna tehditle bakiyolar yenisi gelicek onu nasi ogrenicez alismistik buna diye kisaca klavyesi olan yaziyo
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 client kaç gb indirmeye kalksak şu an ?
RRa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 7,5 du artmadıysa. arkadaşlar gme mesaj attım uzatın lan sinir etmeyin dedim.
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Pasta said: Wow da high tier için piyasadaki en zor mmo acı ama gerçek. Bu arkadaş doğru söylemiş. Burada WoW bebe oyunu diyenler lütfen masama Heroic Raid Achivmentlarını ya da PvP 2200+ arena rating ve rozetlerini masama bıraksın.
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 hmm peki bi key bulsak onunla takılabilecek miyiz beta bitene kadar? yoksa bu beta 4, beta 5 her seferinde yeni key mi gerekecek?
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Yeni key gerekmeyecek, inv gelecek tekrar, ama bir faz daha olur mu bilemiyorum.
RRa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Ghostcrawler bende sana şöyle birşey söyleyim o zaman. Uo, Df, SB, Aoc, Wow, War, Swg, Eq, Daoc gibi MMOların en az 4 ünde end game görmemiş arkadaşlar lütfen masamdan patilerini çeksinler.
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Abi bazen o kadar ağır saçmalıyorsunuz ki ciddi misiniz anlamıyorum. said: pasta amacını anlayamadım. burda rifti denemek isteyen insanları sogutup wowa baslatma gibi bi niyetin mi var nedir? kimse sana al demiyor ki oyunu alma begenmediysen? kimse burda rifti savunmuyor ama her bi oyun cıktıgında wowcuların gelip bok atmasına istinaden mecburen savunma geregi duyuyor insan. Amacım oyun hakkında görüşlerimi paylaşmak, kimin oynayıp oynamadığı umrumda değil. Gayet mantıklı ve kimsenin karşı çıkamayacağı kadar doğru bir eleştiri getirdim siz her beta fanboyunun yaptığı gibi benim oyunculuğuma saldırdınız. Bok atmak wow cuların özelliği değil mmo oyuncularının çoğu wow oynuyor oyunu deniyoruz wow u bırakmaya değer olmadığını görüyoruz sebebini yazınca da ağlayıp bizi saldırmakla suçluyorsunuz olay bu kadar basit. said: ama sizede hak veriyorum. bi oyunu 8 sene oynayıp bir emek harcayıp kasıp bişiler yarattıktan sonra her yeni oyun cıktıgında verdiginiz emegin çöpe gitme ihtimali korkusuyla savunmak zorunda hissediyorsunuz wowu. AHAHA birincisi her expansion da zaten 0 lanıyor o "emekler" ben her exp de content temizleyip bırakıyorum çok uzun süre oynamışlığımda yok. Ayrıca gerçekten bambaşka kafalarda olman lazım herkesin bu oyuna geçip wow u bırakacağını düşündüğümü düşünmek için. Wow dan 50k subs çalsa öpüp başınıza koyun. said: dreagloth said: Pasta said: Wow da high tier için piyasadaki en zor mmo acı ama gerçek. lol Wow dan zor 3 tane oyun var. biri daoc biri uo ki bunlar ölü oyunlar zaten diğeri de eve, ki eve in zor olmasının sebebi hardcore bir oyun olması yoksa wow un combatı daha zor. said: ya onun sebebi acik o kadar cok idiot varki hayatlari wow olan wow daki herseyi bilen her yeni oyuna tehditle bakiyolar yenisi gelicek onu nasi ogrenicez alismistik buna diye Ya neyini öğrenicem allahını seversen bütün mekanikleri arak zaten 6.5 dakika sürdü optimal pvp talentlarını ayarlamam. Yani şu oyunu xaenin anlattı class sayısını görünce falan heycanlandım bi heves kaydoldum indirdim fos çıktı beğenmedim ve neden beğenmediğimi yazdım. Lütfen artık tanımadan etmeden aptalca yorumlar yapmayın hakkımda.
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Ghostcrawler said: Pasta said: Wow da high tier için piyasadaki en zor mmo acı ama gerçek. Bu arkadaş doğru söylemiş. Burada WoW bebe oyunu diyenler lütfen masama Heroic Raid Achivmentlarını ya da PvP 2200+ arena rating ve rozetlerini masama bıraksın. lfm icc link achi or gtfo
RRa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 UO'ya zor dedi :) bilen adam 50skill mage ile sabahtan akşama reskill çeker sana. sen aoc'da char aç bir mini game(pvp)e gir bakalım senin aklını 1 sene boyunca alırlar 13.ayda aklın başına gelir sende ölmek yerine öldürmeye başlarsın hangi oyunun zor hangi oyunun kolay olduğunu anlayabilmeniz için önce adam gibi bir oynamanız gerekir ben canım sıkıldığı zaman kız kardeşimin dksi ile wowda battlea girer sabahtan akşama wow oynayanları keser çıkardım normalde benim gibi oynamayı bilmeyen birinin bunu yapamıyor olması gerek ama wow oyuncularının yarısı kusurabakmayın ama çocuk azımsanmayacak bir çoğunluğu yine kusurabakmasınlar ama bayan(feministde olsam öyle napayım) olduğundan geriye kalan adam gibi savaşcağını zannettiğiniz adamlarda carebear çıkınca bizim gibi sandboxlardan gelmiş, pk kültürü almış adamlarda bir oturuşta öğreni veriyor. sonra kalkıpta bu pvecilerin bizim oynadığımız mmoyu eleştirmeleri olmuyor
interperez Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Pasta said: wow un combatı daha zor. Pasta said: Lütfen artık tanımadan etmeden aptalca yorumlar yapmayın hakkımda. tamam.
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Tanımadan etmeden aptalca yorumlar yapmayın hakkımda dedim hala aynı kafada gidiyosun 50 skille reskill çekermiş. Free serverda magic arrow pvp si yapıyodun galiba sen? Ben ilk çıktığında başladım uo ya sanane yokken daha, ne anlatıyosun sen bana? AoC dediğin oyun kılıçlı guitar hero ekranda çıkan tuşlara sırayla basamıyorsan o senin beceriksizliğin. Zordan kastım zeka ve konsantrasyon gerekliliği amelelik katsayısı değil.
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Gladiator title lı karakterleriniz armorylerini bekliyorum arkadaşlar. Bg de 0 resili adamları farmlamaya benzemez.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Tartışma seviyesi düşmesin lütfen, böyle iyi.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Bide sidik yarıştırmayın, komik duruma düşüyorsunuz.
RRa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 sen gir aoca o combolara sırayla bas 2 adam kesde göreyim seni anlarsın sonra wowun combosumu zormuş aocun mu :) evet uoyuda biz öyle öğrendik öyle sevdik im por ylem flood :)
RRa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Pasta said: Gladiator title lı karakterleriniz armorylerini bekliyorum arkadaşlar. Bg de 0 resili adamları farmlamaya benzemez. gladyator mü oldun sen kıyamam :) benim orada anlatmak istediğim dreth sidik yarıştırmaktan çok wowda char açan herkez pvp yapabilir. belki bir iki maç zorlanırsın ama üçüncüde alışıyorsun. ben wowdan çok daha zor combat sistemi ve pvp sistemi olan oyunlar biliyorum. bunlardan en bilindiğide aoc. wowa zor oyun diyenlere tavsiyem herkez oynadığı oyunu en kral zannedermiş ama siz zannetmeyin arkadaşlar sizin oyunu 12 yaşındaki kuzenime açayım battleda adam kesiyor, aocu yada df yi açayım ağlıyor oynamak istemiyor klavyeyi itiyor, aynı siz :) neyse konumuz rift. ama riftde çok iyi pvp guildlerinin olduğunu biliyorum bu ile open pvpde içimi rahatlatıyor
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Wow zor değil onu katılıyorum ama wow daki pvp yi bg sanmak komik, pasta arena dan bahsediyor.
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Haha, millet sanki kendi oyunuymuş gibi sahiplenmiş yahu... Komik olmayın arkadaşlar bu kadar, eğer içerik olarak wow'dan daha iyi ya da özgün bir şey veremeyen oyun batmaya mahkümdur, tabi çok sağlam fan kitlesi olan konsept seçmedilerse (starwars gibi). Şahsi fikrim bu oyun da tutmayacak, umudum gw2'yi beklemek..
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 dreagloth said: Kermit daha fazla devam edersen ban leneceksin büyük bir zevkle :) İçimde oyunu daha denememiş bile olduğuna dair kesin bir his var. neye devam edersem ne saçmalamışsın abi ya adamın yazdığı şeyle benim yazdığım şey arasında seviye farkını söyle ondan sonra banlamada haklıysan susarım yapma etme adam gelmiş muamele çektiğin cart curt diyo iyiymiş valla ne güzel dünya
Öne çıkan mesajlar