Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya ben warhammerı ea mythic i satın almadan önce takip ediyodum, ilk beta waveinde kabul olup oynamaya başladım Ce preorder edip headstart oynadım sonra endgame de sıkılıp bıraktım işte ne anlatıyosun.
Daoc siegelerinden sonra warhammer zerre tad vermedi bıraktım bunu mu tartışıcaz?
Mesaj tarihi:
RRA shadowbanenin üstüne oyun yok zaten cıkmadıda ne wow ne rift ne aoc yani onda aldığım tadı hala almadım hiç bi oyundan. Eski developerlar cıkaracakmıs shadowbaneyi bekliyorum valla neyse konu bölünmesin ee nediyodum wow kötü rift rulaz
Mesaj tarihi:
Yahu banane sırf şehri moblar basıyor diye oyunu oynayan adamdan.
Şu an wow oynayan ve bu oyunu denemek isteyen insanlar için yazıyorum ben siz niye ağlıyorsunuz onu anlamadım.

Bu oyun wow la aynı kulvarda ve wow daha iyi bir oyun hemen her açıdan.
Biri gelir warhammer karıştırır biri şehri canavar basıyor der.
Mesaj tarihi:
@pasta wow tabiki daha iyi bir oyun. kaçıncı senesinde yani, olsun o kadar. bu oyun wowdan baymışlar ve yeni bir arayış içinde olanlar için alternatif. insanlar deneyip bakıcak. oyunu wow gibi geliştirirlerse o zaman karşılaştırılır hangisi daha iyi diye.

wow ile daha betadaki bir oyunu karşılaştırmak da epicmiş.
Mesaj tarihi:
kimsenin ağladığı yok ama sen okumamakta ısrar ediyosun.Kimse rift cok güzel wow kötü dediği yok.Herkesin zevkleri farklıdır yani kimi raid peşinde kosmak ister kimi world pvp sever.Mmo oyuncularını wowla sınırlama bu bir.Kimse wowdan farklı bi oyun geliyo rifte başlayın demiyor oynarsın zevk alırsan devam edersin etmezsen ne oynuyosan ona dönersin.Warhammer veya baskası onlarda aynı kulvardaydı tabiki karsılastıracaklar sen sadece wow mu var zannediyosun?Blizzardın ilk yapacagı oyun warhammerdı anlasamadılar wowu yaptı..Wowun cogu sistemi lotrodan felan arak yani bunlarıda düşün yorum yaparken
Mesaj tarihi:
wowun betası bu oyununkinden 10 kat kötüydü çıktığında malesef.
pr-order ettim az önce. koskoca şirketlerin yapamadığını trion diye duyulmamış bi firmanın yapabilmiş olması gerçekten ilginç.

sırf şu wow trollerinden kurtulmak bile almak için bir sebep şu oyunu kesinlikle, oyun içinde chatte bunları direk yokediyorlar çok iyi bi kitle var o açıdan :D
Mesaj tarihi:
Beta da olup olmamasının bir önemi yok her mmo betasında aynı geyik oluyor ve çok komik.
Oyunu alıcak adam için önemli olan oyunun ŞU AN ne durumda olduğu.
Bu oyun 7 sene sonra aynı olur bence diye oyun almaz kimse.

Ayrıca ne saçmalıyorsun barbut sen, swg ve eve dışında bütün major western mmolarını oynadım ben.

Asgard da aynı şeyleri tekrarlıyor da, burda problem tank/dps/healer veya orc human değil.

Skilleri 1 e 1 koymuşlar diyorum. Şu an zaten rogue oynayan bir adam aynı skilleri daha kötü animasyonlar eşliğinde kullanmak için yeni oyun almaz diyorum.
Mesaj tarihi:
her zaman dediğim gibi
bir mmo çıkacak olur
3 kişi o oyunu sahiplenir ve toz kondurmaz
oyun çıktıktan 2 ay sonra bakmışsınki oynamıyorlar bile.
benim anlatmak istediğim şeyde şu
wowda artık herşey oturmuş.
abartı dengesizlikler, abartı saçmalıklar yok.
artık insanlarında tahammülü yok yeni bir mmo çıktığında bi saçmalık olduğunda " ben bu oyuna para veriyorum bu ne ya bu ne saçmalık" diyerekten hemen bayabiliyorlar oyundan.
bu oyundada böyle olacak.
wowun oturma ve bu kadar tutmasındaki tek neden o zamanlar adam akıllı (daoc, anarch online, lineage vs) den başka mmo yoktu. ve millet senelerce bekledi wowu. gayette başarılı bi şekildede idare ettiler insanları oyundan soğutmamak adına. arada 3 5 kişi çıkıyodu tabi ağlayıp oyunu bırakan ama sonradan onlarda 3 5 ay sonra yada yeni ek çıktığında başlıyorlardı.
insanların beklentileri çok çok çok büyük ve kusursuz bi oyun olması.
bunu karşılarsa eyvallah. ama çok zor.
Mesaj tarihi:
arkadaşım o zaman sana soru. neden wow a geçti insanlar everquest 2 vardı? tamamiyle aynı şeyler vardı wowda. pvp de geldi everquest 2 ye sonradan. wow ilk çıktığında eq2 nin yanına bile yanaşamıyordu.

anlamadığınız nokta şu. illa yenilik olması gerekmiyor. wowun daha bilindik bir dünya olması, diğer oyunlardan sıkılmış insanlar, eq2 nin level kasma zorluğu ve uzunluğunu sevmemiş kişiler. ve başka sebeplerden dolayı wow a başladı insanlar. wowun ilk zamanları gayet dengesiz ve content açısından sınırlıydı. ama şuankinden daha çok eğleniyordum o ayrı. neden? çünkü yeni ve sevdiğim bir dünya + arkadaşlar.

bu da aynı şekilde. ben wow oynasam şimdi arkadaşlarım raid diye zorlayacak ben de raid yapmak isticem. bu oyuna casual olarak takilabilirim ama mesela. yeni bir dünya ve keşfedicek şeyler var.
Mesaj tarihi:
çümkü beynin almıyor arkadaşım tekrar ettirme o zaman.Artık wow trade chattenmi duydun naptıysan gelmiş burda ahkam kesiyosun yahu 10 kere söledik kimse farklı bi oyun geliyo demiyor diye ama yok sen hep aynı şeyi tekrar et yok skiller aynıda hersey aynıda

hala oyunu sahipleniyo felan diyolar yani gerçekten trollüyomusunuz yoksa ciddimisiniz anlamadım ben ama hata bizde işte wow dediği anda duracaktık.
Mesaj tarihi:
kermit said:

her zaman dediğim gibi
bir mmo çıkacak olur
artık insanlarında tahammülü yok yeni bir mmo çıktığında bi saçmalık olduğunda " ben bu oyuna para veriyorum bu ne ya bu ne saçmalık" diyerekten hemen bayabiliyorlar oyundan.
wowun oturma ve bu kadar tutmasındaki tek neden o zamanlar adam akıllı (daoc, anarch online, lineage vs) den başka mmo yoktu. ve millet senelerce bekledi wowu. gayette başarılı bi şekildede idare ettiler insanları oyundan soğutmamak adına. arada 3 5 kişi çıkıyodu tabi ağlayıp oyunu bırakan ama sonradan onlarda 3 5 ay sonra yada yeni ek çıktığında başlıyorlardı.

çok güzel başlamışsın yazıya. aynen öyle. ama işte o sabrı olan kişiler bu oyuna girip 1-2 ay oynayacaklar. sevmezlerse bırakacaklar. wow un tahtını sallar diyen anca hayalcidir. ama işte şu haliyle gayet başarılı bir oyun rift. wow kopyası rererö olayları çok komik. itirazım buna benim.

ayrıca wow çıktığında everquest vardı lütfen. swg vardı. var oğlu vardı yani.
Mesaj tarihi:
Hala anlamayanlar için özet.
Bir oyunun batı pazarında tutunabilmesi için ya wow dan farklı birşey sunması gerekiyor ya wow un sunduklarından daha iyi birşey sunması gerekiyor.

Wow eq clone u ama eq dan daha iyisini sundu.
Wow lotrodan phasing çaldı ama daha iyi sundu.
Wow warhammerdan achivementları çaldı ama daha iyisini sundu.
Wow şimdiye kadarki en iyi raiding sistemini getirdi.

Bu oyun wow dan farklı veya iyi hiçbirşey sunmuyor bu yüzden batı pazarının %80 ine hitab etmiyor.

Siz wowdan sıkıldıysanız bunu oynamak istiyorsanız oynayın ama wowdan zaten keyif alanlar için oyun çöp.

Hala anlamadıysanız 2 el sudoku çözüp öyle deneyin.
Mesaj tarihi:
e sahipleniyosunuz
bi oyun için rage e giriyosun lol
her oyunda görüldü bu.
mortal online çıkacaktı adını mortis online koyduk
mortis burda savundu savundu sor bakalım kaç ay oynamış
bi sürü örneği var
sen ve bi kaç kişi daha rifti savunuyosun sanki para alıyosunuz oyundan.
Mesaj tarihi:
barbu said:

kermit said:

her zaman dediğim gibi
bir mmo çıkacak olur

çok güzel başlamışsın yazıya. aynen öyle. ama işte o sabrı olan kişiler bu oyuna girip 1-2 ay oynayacaklar. sevmezlerse bırakacaklar. wow un tahtını sallar diyen anca hayalcidir. ama işte şu haliyle gayet başarılı bir oyun rift. wow kopyası rererö olayları çok komik. itirazım buna benim.

ayrıca wow çıktığında everquest vardı lütfen. swg vardı. var oğlu vardı yani.

parantez içine vs vs yazmışım işte
uzun uzun yazmaya kasmadım. bizde isteriz wowdan güzel olsun herşeyiyle
neden istemeyelim.
Mesaj tarihi:
Pasta said:

Wow eq clone u ama eq dan daha iyisini sundu.

wow ilk çıktığında eq dan daha iyiydi diyen cidden anlamıyordur bu işten. yada oynamamıştır eq yu. kusura bakma. wow kendini anormal geliştirdi. ama ilk çıkışı asla iyi değildi eq veya swg den
Mesaj tarihi:
Pasta said:

Hah barbut sazanı daha ben yazarken sormuş eq yu sdfs.

yazıp yazmayacağını bilemem ileri zekalı arkadaşım. adam gibi yorum yap adabın asabını bozma.
Mesaj tarihi:
Wow reklam ve franchise sayesinde adını eq dan daha iyi duyurdu. Wow çıkmadan önce mmo pazarı yok gibi bişeydi zaten. Daha tbc çıkmadan önce wow eq dan kat kat iyi bir oyundu.

Yeni oyun alacak kimse de wow çıktığında çok kötüydü bu oyun 7 sene sonra çok iyi olur demiyor neden anlamıyorsunuz?
  • Yeni Oluştur...