Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
denge dedigin sey her zaman degisken biliyorsun simdi sana betadaki kisitli zamanla bir seyler diyebiliriz ancak daha 3 gun once burada yazildi racialler bile wipe gormus durumda, yani oyunlar zaten oyuncu kitlesine sahip cikabilmek icin devamli siniflari degistirir dururlar, hic bir zaman ilk ciktigi gibi ilerleyen bir sinif sistemi ve guc yapisi yok pvp-pve karisik oyunlarda, simdi olay soyle gelisecek

bir manyak sinif diyelim herkesi kesecek, sonra o sinifin belli ozellikleri degisecek, sonra baskasi sonra baskasi. bunun onune gecemezsin mumkun degil bu. oyunun mantigi hero olmak herkesin bunu bir sekilde tatmasi gerekir, yoksa kim gidip baska sinifi oynasin ?

bu yuzden sen sevdigini istedigini sec sonrasinda iyi oynuyorsan zaten sorun yok , baktin sinif asiri gucsuz gercekten bilki ilerki patchlerle genel seviyeye ulasacaksindir.

aksi olursa zaten o oyunun basarisi dusunulemez. varmi boyle bir mantik sectim classi ama ortam sebegi oldum, ne para verecem lan o oyuna.

hersey para sonucta ve para oyuncu memnuniyetinden geciyor buda tas-kagit-makas yonteminden baskasi ile mumkun degil. asla bir sinif cikipta ne uber nede sefil olabilir.

su anda betada yanitlanacak sorular da degil acikcasi bunlar anca 1 sene sonra bir baska arkadas sorarsa su sekilde cevap verilebilir :

su anda xvc sinivi digerlerinden hafif ustun ama yakinda patch gelecek :)
Mesaj tarihi:
valla şu kadarını söyleyebilirim gözlemlediğim kadarıyla, ben mage'im, pvp'de invis rogue'lar zırt pırt yanımda belirip saldırmaya başlıyorlar ama öyle invisten çıkıp 2 skill kullanıp direk öldüremiyorlar. yani ben durumu farkedip ona göre gardımı alabiliyorum. WoW oynarken hatırlıyorum da, ne olduğunu anlayamadan ölmüş oluyordum.
Mesaj tarihi:
heh görünen o ki zaten oyuncu sayısının %50 si rog olacak bu oyunda:)

wow da zaten roglar öyle bi hal almıştı ki heavy medium armor demeden herkesi kasap gibi kesiyolardı en son baktıgımda:) burda da böle olmaz insallah. yoksa diger classların hic bi anlamı kalmaz.
Mesaj tarihi:
necro/lock/pyro ftw en son beta bitmeden instance yaptik IC miydi FT miydi unuttum necro/lock pve de unlimited mana direk, dps de cok temiz pve de baya is yapan bi build. pvp de pyro instantlari baya avanyaj saglio dotlari diziyosun pet zaten vurdukca heal atio sana bide ustune pyro instanlari cok kolay melee kesiliyor lvl 20 itibari ile ilerde ne olur bilemem. cleric heal biraz op sanki duel yaptim bi kac kere kesemiyosunuz adam healliyor kendini sonsuza kadar :)
Mesaj tarihi:
Ama şimdi burda rogue dan rogue a fark var. Mesela ben rift stalker düşünüyorum, adamın olayı tamamen dmg reduce, dmg absorb ve bilimum defansif hareketler, ya da summoner olup tamamen kaypak kaypak takılabilirim.
Mesaj tarihi:
ben en çok neye gıcık oldum biliyon mu, mage'in bir skilli var elementalist'e verilen talent puanıyla gelen, channel büyüsü kendisi, manayı dolduruyor aynısı wow'da da vardı böyle mavi bi ışık saçıyor felan. buraya kadar herşey güzel de bu büyüyü kullanmak için non-combat durumunda olmak gerek diyor. abi ben non-combatta iken niye o büyüyü kullanayım şarabımı içerim hem hp hem mana doldururum. ayrıca büyü şu mage'lerin üçüncü bi enerji şeysi varya büyü yaptıkça dolan, ondan kullanıyor. ne anlamı var şimdi bu büyünün ben valla anlamadım.
Mesaj tarihi:
olsun o kadar. hangi oyunda solo bi şekilde healer kesilebilir ki?:)

xeno o konuda haklısın bencede sacma. o tür skiller tamamen in combat da faydalı olacak seyler. uzun fightlarda veya dungeonlarda falan. bi de mesela necroda bi peti heal eden skill var. ama o da mesela out of combat diyor. hic kullanamdım onu cünkü combattan cıkınca zaten pet fulleniyor cok hızlı:) ne diye koymuşlar onu anlamadım.

biraz dengesizlik var gibi
Mesaj tarihi:
Kendini heal edemeyen varmı zaten :D Cleric lere allahtan vicdan diliyorum zaten:D Rogla lvl 14 te bi cleric ile pvp yaptım.Bİ kaç post önce maymun dansı diye bi tabir kullanılmış pek yerinde olmuş doğrusu.End game de ne olur bilmem ama forumlara şöyle bi baktımda lvl 20 aralığında ben rog oynadım ve pvp de çok başarılıydım diyeni görmedim.Range rogları bilmem tabi.
Mesaj tarihi:
roglar tamamen 1vs1 classı bence(melee leri diyorum ama). acıga cıktıklarında hic sansları yok. 3 dot yediler mi tamam işleri. rog bu oyunda bence sadece solo takılıp veya bi iki rog arkadasla gank yapmada zevkli olur pvp serverlarında.
Mesaj tarihi:
sardius said:

acıga cıktıklarında hic sansları yok. 3 dot yediler mi tamam işleri.

Ve bunun sebebi assasinate skill imizin hiç bişiy vurmuyor oluşu nedir nedendir anlamadım.Adama assasinate değilde normal gidipte vursam zaten aynı dmg yi vuruyorum.
Mesaj tarihi:
assassinate skillinin dmg artırılabiliyor talent tree de puan vererek. hatta bide %25 armor ignore özelligi var onlara abanırsan iyi vurur gibime geliyo. ama genelde assassinate yerine 4 sn stun la acılıs yapıyorlar. adam stundan cıktıgında combo point fullenmiş oluyor final blowla falan abanıyolar sora.

Bana ANTİ-ROG bi class söleyin:) onla oynicam. mage olabilir pyro/archon/chloro acaba healle kurtarabilir miyim kendimi diye düşünüyorum.
  • Yeni Oluştur...