Lucul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Xenocide kova burcumusun ? Kovalar mage seçermiş ben de ezelden beri mage im
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Rogue dan vazgeçtim, summoner denicem, zevkli gibi görünüyor skill tree.
trathias Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Xenocide said: ben mage'im ya ezelden beridir. o zaman güzel bi build söylesene bana (pyromancer elementalist stormcaller olmasın ama):)
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ya ben stormcaller-elementalist-warlock açtım, hayalimde warlock ile degenerate büyülerini basıp stormcaller ile dps yaparım acayip damage koyarım gibi fikirler vardı ama çokta öyle olmadı. beta tekrar açılsın stormcaller-elementalist-chloromancer denicem, pve için düşünüyorum bunu gerçi ama belki pvp'de de işe yarar. kendime heal falan basabileyim ya olmuyor böyle :)
Norak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 cleric ben varim: justicar/shaman/purifier hem melee hem ranged dpsim, healım var, dmg absorb shieldim bile var. kendi levelımdaki 3-4 mobu çat çut alıyordum beta açıkkene, vurdukça heal olabiliyorum çok iyi :)
trathias Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 pyro storm elemental denedim ben de ama pek beğenmedim castler uzun hareket edemiyosun fazla
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 deep giden bir ben mi varım ya, herkes max class a gidiyor.
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bu betada yetişmedi ama bi dahakine dayanıcam pyromancerın dibine.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bu arada soul slot alabiliyoruz ya class npc'den, ben mesela ikinciyi alıp direk pyromancerı yerleştirmiştim, fakat sonra farkettim ki aldıkça pahalılanıyor ve 4 tane soul slotumuz olabiliyor toplamda. bu soul slotları resetlemenin bi yolu var mıdır? ben sırf pyroyu denemek için o slota pyromancerı yerleştirip bırakmıştım mesela. eğer resetlemesi falan yoksa büyük hata aslında, releaseden sonra yapılmaması gerekir :)
Thorta Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 arkadaşlar bi tartışma konusu açmak istiyorum izninizle bu oyundaki speclerle ilgili çünkü kafamda cidden bir soru işareti. şimdi wow'a baktığımızda blizzard magelerde frostu buffladı pve olarak hunterda bm yi boostladı pvp de arcane'i boostladı ama gel gelelim yine high end pvp mage frost hatta speci bile sabit.bm oynayan 1 tane high end pve hunter yok frost pve mage oynayan çok çok nadir çünkü belirli bir büyüklük olayı var. frost her zaman pvp de arcaneden veya firedan büyük , warriorda fury armsdan büyük vs vs. Kısacası: hacı hem high end görüp hem kendi gönlümüze göre yaptığımız specle oynayabilcez mi biz bu oyunu?
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Thorta said: Kısacası: hacı hem high end görüp hem kendi gönlümüze göre yaptığımız specle oynayabilcez mi biz bu oyunu? Bunu hiç sanmıyorum. Yine belirli, herkesin "tercih" ettiği specler olacaktır ve kimisinin yüzüne bile bakılmayacak. Bence tabi.
Zinxen Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Birde "hacı" yerine "arkadaşlar" kelimesini kullansa Thorta, daha iyi olmazmı arkadaşlar? Mesela: ... Kısacası: Arkadaşlar, hem high end görüp hem de kendi gönlümüze göre yaptığımız specle oynayabileceğiz mi biz bu oyunu? ...
interperez Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Norak said: cleric ben varim: justicar/shaman/purifier hem melee hem ranged dpsim, healım var, dmg absorb shieldim bile var. kendi levelımdaki 3-4 mobu çat çut alıyordum beta açıkkene, vurdukça heal olabiliyorum çok iyi :) justicardaki heal abilityleri kullanmak için o 4 kez stacklanan dalgametreyi range combatta vurmak için sadece bi skill vardı.Onunda cooldownu 8 sn ydi galiba.Bide mele skill var cdsiz. Pve de tamam supoort tank+suport healer.Boss spank de sorun yok vurdugunu heal ediosun o dalgametreyle heal yapıosunda. Pvp de özellikle open rvr de sıçar gibi o olay. Çünkü sabit hit yaptığın biri ve sen hiti yaparken 7 meter range inde bütün warbandin yakınlarda olması lazım ki işte heal/dmg done ayarlanabilsin. Blob olabilmeyi başaran bi guildde iyi ama puglarla scde ve open rvr de justicarın işi zor gibi. Paladin denedim rank23 e kadar memnun kaldım. Yetebilen char iyi tank. One handed weapon için %10 more dmg olayı iyi . Daha bir sürü artısı var işte diğer bütün classlarda olduğu gibi.Ama görevi belli tank. Yetebiliyo main görevinde. Tamam güzel. Devam et. Olur.asdfg.
TM Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Thorta said: hmm Reaver(ms)/Riftblade/Voidknight buildi istedğim gibi olacak heralde olmaz :) denemesi bedava
TM Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Norak said: aylık 15$ pre-order yapip 6 aylık ödeme seçersen aylık 9.99
sardius Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 trathias said: o zaman güzel bi build söylesene bana (pyromancer elementalist stormcaller olmasın ama):) senin dw warriora noldu?:)
trathias Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 onun detaylarını oturttum kafamda. bi de mage deniyim diyorum(warlock necro güzel oluyo da yanına ne alıcam onu bulamadım daha) sonra bi de rogue sabotager deniyicem sağlam dps yapıyo (wf'da biri 600 vurmuştu critsiz skille baktım sabotager skilliymiş :))
sardius Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 hehe salla sabotagerı ben assasin/bladedancer/riftstalker veya nightblade gidicem. ama büyük ihtimal riftstalker olcak. shadow rift ve shadow stalk icin. sprint de bladedancerdan. bunlar pvp de cok kullanıslı seyler yasama acısından:)
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Ya beyler diyorumki Warhammer' daki Exile guildimiz tadında Casual en fazla Semi-Hardcore kafa dengi bi guild kurayım diyorum.Yine muhabbetli keyifli, oyunun dibini görcez diye ugraşmadan, beraberce..?
sardius Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 olur olmasına da senin yine bişiye kafayı takıp daha basında bırakmayacagının garantisi var mı?:P warhammerdaki gibi olmasın sora:P bide war dan cok gelen yok bizim taraftan. gelenlerde defiant diyor acıkcası ben guardian düsünüyorum.
Öne çıkan mesajlar