Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla disenchant gibi bir skill de öğreniyorsun runecraftı train edince, yeşil itemları falan "disenchant" ediyosun. Aynı wowdaki enchanting mantığı, gem powder falan çıkıyor, onlarla rune craft ediyosun. O powderların 5 tanesi bir üst level powder falan oluyor diye gidiyor.

Ve evet, sanırım yan bir profession gerekmiyor. Ben gerçi 20-25 skill'e kadar gelmiştim.
Mesaj tarihi:
6. betaya girmek için gene key filan lazım mı? nereden bulabilirim? kısa bi bilgi lütfen. önceki sayfalara da göz gezdirdim ama genelde paso wow ile kıyaslanma üzerine mesajlar var.
Mesaj tarihi:
"yok değil" demişlerdi önceki sayfalarda. bne de ilk bu betada oynadım bekliyorum heycanla 4 ünü :D professionları merak ettim iyice

haaaa tabi eğer daha önceki betalarda girmemişsen, yeni gireceksen evet lazım.
Mesaj tarihi:
herhangi bir betaya girmisseniz diger betalara otomatik davet ediliyorsunuz.

hic bir betaya girmedi iseniz ya preorder edeceksiniz ya da biryerlerden key bulacaksiniz.
Mesaj tarihi:
cataclysm'in benim gibi insanlara hayal kırıklığı hissetirmesindenmidir yoksa oyunun cidden çok güzel olmasındanmıdır bilmem ama benim kadar bu oyun için heyacan hisseden olması gayet iyi.
oyunu henüz deniyemedim fakat beta acc'mi yaratıp sponsor sitelerin birindende regular beta key buldum inv. bekliyorum.
fakat bi kaç soru işareti var kafamda oyuna girmeden öğrenmek istedğim.
bence wow'u diğer oyunlardan ayıran en önemli özellik içerdiği bütün classların oynanabilir olmasıydı.yani bazı classlardan tabiki daha çok var ama es geçilen class yok sonuçda.
bu oyunda oynadığınız kadıryla es geçilecek class/spec kombosu olacağını düşünüyormusunuz siz? daha doğrusu raid sistemi her class/spec kombosundan adama ihtiyaç duyuyor mu?
pvp ile ilgili olarak da healer class/spec combolarını pve'den ayırmışlarmı? yani misal holy paladinler wow'da pve de aldıkları en ufacık buff pvplerine 10 katı yarıyor 15vs1 yapan öküzleme healerlar var. umarım pve ve pvp healing bambaşka speclerdir de pve bufflarken pvp yi bozma gibi bi durumları olmaz(aslında bütün classlar için geçerli).
Mesaj tarihi:
pvp kısmısıyla ilgi ve alakam hiç yok ama, her sınıfta sadece pvp için 9. bir soul var açılmayı bekleyen:

Current PvP Souls

Warrior: Vindicator
Rogue: Infiltrator
Cleric: Templar
Mage: Archmage

yani toplamda 36 subclass var 4 ana class altında

Each soul is broken into tiers and in the first tier you can spend points in right away. After that, each additional point requires another rank of Prestige. So, once your PvE experience stops, you start grinding up your PvP side. Each additional tier in that PvP Soul gets unlocked as you gain additional ranks of prestige. So, players wont be able to grind PvP souls until they hit level 50. Each PvP Soul has 21 point cap. So you still have 46 points available for your PvE tree. Each soul is broken down into 4 linear paths and you have to follow one, if you wish to reach higher tiers. Unlike from PvE souls, PvP souls gain only 4 activated abilities in the roots.
Mesaj tarihi:
Hmm o zaman mesleklerim belli oldu runecrafter + outrifting alacağım.Ancak skining (yani butcher die geçiyor Rift te ) mining vs gibi toplama skillerinden kaç tane seçebiliyoruz? Mesela Runecraft ı ve outrifting i aldım yanına bide butcher teach edebiliyosam muhteşem:D
Mesaj tarihi:
Norak said:

pvp kısmısıyla ilgi ve alakam hiç yok ama, her sınıfta sadece pvp için 9. bir soul var açılmayı bekleyen:

Current PvP Souls

Warrior: Vindicator
Rogue: Infiltrator
Cleric: Templar
Mage: Archmage

yani toplamda 36 subclass var 4 ana class altında

Each soul is broken into tiers and in the first tier you can spend points in right away. After that, each additional point requires another rank of Prestige. So, once your PvE experience stops, you start grinding up your PvP side. Each additional tier in that PvP Soul gets unlocked as you gain additional ranks of prestige. So, players wont be able to grind PvP souls until they hit level 50. Each PvP Soul has 21 point cap. So you still have 46 points available for your PvE tree. Each soul is broken down into 4 linear paths and you have to follow one, if you wish to reach higher tiers. Unlike from PvE souls, PvP souls gain only 4 activated abilities in the roots.

hmm umarım bi'dahaki beta event'e katılma şansım olur. görmeden anlayamıycam gibi:)
Mesaj tarihi:
MATHOSIANS
* Removed Heroic Resolve,
* Thedeor's Will now increases Dexterity by 10.
* Added: Hibernate: The Mathosian collapses and enters a deep sleep for up to 1 minute, causing enemies to ignore them and despawning any pets the Mathosian may have. After 1 minute the Mathosian will die unless they wake themselves up. This ability cannot be used in combat.

HIGH ELVES
* Removed Wisdom of the Ages.
* Tavril's Grace now increases Wisdom by 10.
* Added: Angelic Flight: Flies toward the selected area. Cannot be used in combat.

DWARVES
* Removed Second Wind.
* Bahralt's Mettle now increases Strength by 10.
* Added: Density: Dwarves can fall twice the distance of other races safely.

ETHIAN
* Removed Eth-Made Shield Generator.
* Sun's Fortune now increases Intelligence by 10.
* Added: Agility: Increases movement speed by 70% for 15 seconds. This ability cannot be used in combat.

KELARI
* Removed Kelari Frenzy.
* Flame's Ferocity now increases Dexterity by 10.
* Added Camouflage: The Kelari transforms into a fox for up to 30 seconds, causing enemies to ignore them and despawning any pets the Kelari may have. This ability cannot be used in combat.

BAHMI
* Removed Sefir of Power.
* Removed Sefir of Constitution.
* Added: Sefir of Strength: Increases Strength by 10.
* Added: Mighty Leap: Leaps at the selected area. Cannot be used in combat.

Alın size yeni racial abilityler.
Mesaj tarihi:
aha super olmus istemeye istemeye eth olacaktim simdi ayi gibi bir warrior olabilirim.

birde karakter tiplemelerini duzelttilermi tamamdir.

removed dwarf race olsaymis tam olurmus :)
Mesaj tarihi:
hatunlar tamamda bahmi harici erkek tipleri cok kotu bence. hepsi zaten ayni vucut yapisinda suratlar cok mal. omuz gogus vs seylerde degistirilebilse sukela olacak.
Mesaj tarihi:
o kelari frenzy zate abartıydı ii olmuş şimdi:)

birde sorum olacak;
bildigimiz gibi pvp icin ayrı bi soul var. ama bu soulu kullanmaksak pvp de kaybımız cok olur mu? cünkü normal kullandıgımız 3 soulla gercekten güzel dengelenebiliyor karakter ama pvp soulu almak durumunda oldugumuzda bu denge bozuluyor :( cünkü pvp soulu almak icin bi souldan vazgecmek gerekiyor.

örnek verecek olursam diyelim ki rogue icin bladedancer/ass/riftstalker actık. pvp soul icin riftstalkerdan vazgecsek shadow rift/shadow stalk/exceptional resilence gibi bana göre cok iyi özellikleri kaybedicez. rift yerine BD yi feda etsek combat expertise-blade finense ve sprint gidiyor. bu kaybedilenlerin hepside bence cok iyi özellikler. acaba deger mi diye düşünüyorum:)
Mesaj tarihi:
sardius 30g trainerdan a 2. bi slot alarak istediğin pvp buildini orda yapabilirsin ki, yane pvp soulu aldıktan sora pvpye gireceğin zaman tek tıkla aktif buildini değiştirebiliyorsun çıktığın zaman tekrar pve builde geri gönebilirsin, üstelik bu olay tüm soulları kapsadığı için slout sayısı kadar buildi üstünde problemsiz taşıyabiliyorsun, 1snde healerden dpsye pvpciden tanka vb dönüşebiliyorsun.
Mesaj tarihi:
o olayı anladım yahu. ben pvp soul kullanmadan pvp yapmayı kastediyorum. sonucta aynı anda 3 soul aktive edebiliyosun. demek istdigim normal 3 soulla olusturulmuş bi dengeli bi build ile pvp yapmaktan bahsediyorum. pvp soul kullanmadan. kayıp büyük olur mu diye fikir almak istedim.
Mesaj tarihi:
bide şu

MATHOSIANS
* Added: Hibernate: The Mathosian collapses and enters a deep sleep for up to 1 minute, causing enemies to ignore them and despawning any pets the Mathosian may have. After 1 minute the Mathosian will die unless they wake themselves up. This ability cannot be used in combat.

olay iyi olmuş tuvalete felan giderken kullanılabilir lol
Mesaj tarihi:
bence pvp soulları kullanmak aldığın hazarı azaltmada en az %15
verdiğin hasarı arttırmada en az %15 fark yaratır..

Ama ben Assasini warfront lar için zayıf buldum.Herkes hurra bi kalabalık halinde savaşıyor.Yanlız yakalayıpta stealthden çıkıp vurmak, görüldükten sonra hayatta kalmak biraz mucize gibi gözüküyor.
Mesaj tarihi:
aslında öle degil. baya warfront yaptım. iyi iş görüyor ama nerde saldırıp nerde kacacagını ve kime saldırcacagını biliceksin. sonucta bu bütün stealtherlar icin böle her oyunda.

neyse bu konuyu ileride baska rog oynayanlarla tartısmak lazım. cünkü benim fikrim dps her sey degil. pvp soula baktım da zaten cok puan veremicez alacagımız birz fazla dps vbence normal soullardaki diger kulanıslı ve hayatta kalma ile ilgili özelliklerden olmaya deger mi diye düsünmek lazım.
  • Yeni Oluştur...