Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ahmedinejad said: çok fazla skill talent var ya, baya bi zaman lazım neyi nerde kullanacağını çözmek içi evet ya benim gibi casual leri dert sahibi yaptılar. yani gelecek ay preorder yapacaktım ama şu sub olayı bi sıkıntılara sürüklüyo beni. zaten zor öğrenen birisiyim bide çok fazla zaman ayırmam böyle şeylere warhammer gibi girip iki-üç scenerio yapıp çıkmayı severim. bi el atsalar keşke release den önce.
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 aynen çok fazla skill var. ilk levellar diye böyle tahmin ediyorum son levellarda belirli başlı şeyler gelir talentlartan zaten class spesifik kullanılacak.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 solidhammer said: Genel olarak şöyle bi muhabbet var çözdünüzmü bilmiyorum, Aslında 2 talenta yoğunlaşıyosunuz en fazla 3.nün sadece başlarındaişinize yarayan bişeyler varsa alın yada extreem bi skill. Örneğin passive stat artışı olabilir vbz eet neyseki böle yoksa ability sayısının içinden çıkılmaz :p talent treelerde 40+ puandan sora gelen abilityler baya güçlü, her treeye yarım yamalak gitmektense birine yoğunlaşıp diğerlerine az az vermek daha iyi gibi,misal benim 3. tree ye 5 puan anca kalıyor hatta kalmıyor kullanıcak yerim var onuda diğer ağaçlarda.
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Ben çok beğendim ya böyle opsiyonun çok olmasını, abilityler biraz fazla evet o azcık bi ayara sokulabilir, kimisi birbirinin nerdeyse aynısı gerçide genede mesala aynı dahi olsalar biri talenttan buff alıyo bilmem ne hepsini kullanmak gerekicek end gamede. Şu oyunun end game ini oturturlarsa ve ilgilenmeyi hiç bırakmayıp feedbackleri hızlı değerlendirirlerse süzgeçten geçirip bu oyun tutar gibi geliyor. Heyecanla bekliyorum gelişmeleri...
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 bilmiyorum biliyormusunuz ama : toplamda 4 build yapabilirsiniz , nasilki ? soyleki 30 gold karsiliginda aliyorsunuz yanilmiyorsam. ornegin 1. build : beastmaster - warlord - paladin 2. build : warlord - paladin - reaver 3. build : champion - bm - blabla 4. build : paladin - warlord - reaver umarim anlasildi. bu sekilde levellerken solo pve de champ bm giderken tank icin hemen switch to pala - warlord- reaver ornegin. yani sectim yanlis oldu olayi yok arti gene yanilmiyorsam her build icinde 4 tane classdan secim yapiyorsunuz. 3 u on 1 i rezerve olarak kenarda duruyor. ornegin ; paladin - champ - bm siniz yedek warlord o build icin ; hemen bm i atip warlordu alabiliyorsunuz. hemen dediysem belki bunun icin bir trainere gidip degisim yapmaniz gerekiyordur emin degilim.
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 4 değilde 10 falan olsaymış daha iyi olurmuş gerçi şaka değil. Sürekli trainera gitmekle uğraşmazdık bi stupı denemek için. mesala Rogue u örnek alalım: single levelingte ranger/marksman vs aldık 1. Raid için belki melee belki gene ranged istiycez 2. Pvp hem ranged hem melee 2 tane yatsın isterim 4 oldu. Şimdi ben 5 man dungeon yaparken adam eksiği olduğunda healer yada tank (bard/riftblade) oynıyamyıcam ekstradan en az 6 gerekti bu seneryoda.
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 wow da bile 3 talent ağacıyla en az 4 gerekiyo valla oda tam hybird sınıf değilim. Warrior oynuyorum hadi raidi 5 mani geçtim. 1 fury pve 1 fury pvp 1 prot pve 1 arms pvp mesala :P Neyse 4 gene yeterli sayılabilir en azından lvlingi lvl50 olunca sileriz :P gerçi oynarsam gene warrior oynıycam 1 pve pragon/champion 1 pvp pragon/champion 1 pvp tank 1 pve tank idare edicez artık :/
KingV Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 gece downloada bırakıcam pc yi yarın ben de başlarım. hangi serverdasınız? yanınıza geleyim :)
Zinxen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Rift : Beta 5 Extended According to a post on the Rift Facebook page, Beta 5 has been extended through Saturday, January 29th at 10:00 a.m. PST. Devs indicate that it's because everyone's having so much fun.
Lauranas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 bence oyun release olana kadar devam etsin su haliyle bile cok guzel olmus :) necro/warlock/pyro yaptim bi tane fena olmadi sanki. cok kolay kesilio moblar, pvp de ne yapar bakmak lazim.
nevarya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Arkadaşlar 6,85 gb indirdim net gitti geldi şimdi tekrar baştan yüklemek istiyor oyunu kaldığı yerden devam ettirmenin bi yolu yokmu?
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Oski said: oyun klasöründe downloads gibi bir yer olması lazım. baştan başlarsa orda ikinci bir klasör açarak başlamış oluyor. ordaki ikinci klasörün içerine kopyalarsan birinci klasörü, kaldığı yerden devam eder.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 http://www.gametrailers.com/video/life-rift-rift/709829
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 dün koşa zıplaya lvl 25-30 bölgeleri falan gezdim ortamlar çok güzel
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Gloamwood: Werebeast's Foul Gale ability has been 45% de-huffed and 72% de-puffed. ahaha nası bi update gelmiş öyle
Turko24 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 arkadaşlar görevlerde hata alıyorum.ben bu görev işinden anlamadım canımı çok sıkıyor görev veriyo çember içinde daireler var onu anlıyorum o alan içindeki yaratıklarla ilgili ama haritada sarı yanan ışık var onun yanına gidiyorum etrafta elle alınacak bir şey yok ne yapmak gerekiyor bi türlü çözemedim.bu konuda bi yrd.olsan çok memnun olurum.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Bir sürü quest var hangi biri için yardım isteyeceksin ki? Genel olarak, haritada işaretli alan için mob kesme göreviyse anlarsın zaten, objelere dokunman gerekiyorsa da gittiği bölgedeki dikkat çekici şeylere odaklan, genelde tutar ya da çevresinde kalabalık olanlara.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Turko24 said: arkadaşlar görevlerde hata alıyorum.ben bu görev işinden anlamadım canımı çok sıkıyor görev veriyo çember içinde daireler var onu anlıyorum o alan içindeki yaratıklarla ilgili ama haritada sarı yanan ışık var onun yanına gidiyorum etrafta elle alınacak bir şey yok ne yapmak gerekiyor bi türlü çözemedim.bu konuda bi yrd.olsan çok memnun olurum. ilk mmo oynayışın mı?
Öne çıkan mesajlar