Norak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ne lagı lan internetiniz mi yavaş asdf, ultra ayarda yağ gibi akıyor oyun 2+ yıllık makinada, dip dibe 2 rifte onlarca kişinin savaştığı ortamda bile takılmıyor oyun daha ne. multiclassta da kafa karışacak birşey görmedim ben 3-5 extra düğme işte nedir ki, ayrıca doğru kombinasyonla baya güçlü olabiliyor karakterler, cidden güzel sistem.
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Arkadaşlar class olayını yanlış anlamışlar. Siz 3 adet class seçebiiyorsunuz ama 3 class'da en yukarda olamıyorsunuz malesef. Yani 3 classında tüm skillerini açamıyorsunuz eğer 3 class'a gidecekseniz. Olayıda o zaten herkes sanıyor anlamadım.
Mina Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Bende her hangi bi lag problemi olmadı su ana kadar.100-130 ms le oynuyorum.
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Bu arada mage'den sıkıldım rogue açtım bide, assas-riftstalker gitmek istiyorum bakalım
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Kafa ilk başlarda karışıyor ama sonradan gayet mantıklı aslında.Şöyleki ; Her subclass ın talent tree sinde kendine ait skill lerin yanı sıra passive skill ler var base dmg ve defans gibi şeyleri etkileyen. Örnek : Pyromancer/Elementalist/Archon Pyro/Elem/Arc Burada dikkat ederseniz Pyromancer ın direk damage ve diğer tüm imkanlarından faydalanılmış, diğer subclassların sadece supporter kısımlarına puan verilmiş. Şimdi bu sistemde gitmek istediğimiz bir class seçip "eğer istersek" yanına 2 supporter alabiliriz.Yada 2 class full gidebiliriz örnek assasian/marksman pvp için gibi Edit : Ayrıca yukarıdaki build çok iş gören bir build, bizzat kendim test ettim :D
nevarya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Sawer said: Örneğin bir dps classı olan pyro ile elemantalist alınca , pet'e sahip oluyorsunuz böylece kasmanız çok daha kolay oluyor bu sadece en basit combinasyon , binlerce bunun gibi combinasyon daha vardır. Mesela ben dediğini yaptım hızlı kasmak için pyro ve yanına elemantalist i aldım.50 lvl oldum.Sona aldığın ek class ı 0 layıp tüm puanlarımı pyro ya dağıtabiliyormuyum ? Doğru mu sordum bu soruyu bilmeledim şimdi...Mesela nedir wowda her class ın 3 talent i vardır.İstediğin gibi dağıtabilirsin ya, lvlvingi çin ayrıdır talent in end game de yeniden düzenlersin silip.Burda olduğu gibi sub classımı sile şansım oluyormu ? Eğer oluyor ise güzel.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 talent reset var abi. ayrıca soulları da değitirebiliyoruz.
nevarya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Hmm şimdi tamam , Argoel ışık tuttu bana cidden.Sub-class denilince ben şunu anlıyordum Mage-Rog olunabiliniyor gibi yada warrior -mage ve bu fiktri haz etmemiştim....Meğer sub-class tan kasıt tüm classların 3 ayrı talent e sahip olmasıymış...Wow un aynısı işte sadece talentlere isim vemişler phyro - elemantalist gibi... E güzel o zaman sorun yok.
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Gene yanlış anlamışsın ama bu sefer doğruya daha yakınsın :D
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 nevarya said: Hmm şimdi tamam , Argoel ışık tuttu bana cidden.Sub-class denilince ben şunu anlıyordum Mage-Rog olunabiliniyor gibi yada warrior -mage ve bu fiktri haz etmemiştim....Meğer sub-class tan kasıt tüm classların 3 ayrı talent e sahip olmasıymış...Wow un aynısı işte sadece talentlere isim vemişler phyro - elemantalist gibi... E güzel o zaman sorun yok. 3 ayrı talent değil, 8-9 tane ayrı talent var. sen seçiyorsun içlerinden. wowdan ayrılan kısmı bu.
nevarya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Ahaha sıtkım sıyrıldı dur abi bi oyuna gireyimde bi bakiyim ben böyle olmucak:D inemedi gitti bi türlü oda...
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Klaslar Her Klasın alt klasları o klasla ilgili.Yani mage olup warrior alamıyorsun.
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 PvP tanklığının mümkün olması warhammerdaki gibi beni mest etti. Şöle bi buildle group pvp sinde nası ızdırap olursun diye düşünmeden edemiyorum http://rift.zam.com/en/stc.html?t=1zIzq.xcLI0hcuxo.V0xo.Vpxt hem sağlam aoe hem dayanıklılık hem takım arkadaşlarını koruma falan acayip zevkli olur. Oyun çıkınca defiant olarak pvp serverında kurulacak bir oluşuma zevkle katılırım buarada :D benide ekleyin listeye ^^
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Valla skillere soullara bakıpta ne felaket combinasyonlar yapılabileceğini görünce mest olmamak elde değil :D supporter classlar olsun decurserlar olsun çok çok efektif kullanılabilir. Bence tank,dps,healer 3 lüsünü de aşmayı başarmış oyun bi + daha benden Trion'a helal
bck Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 hemen neyi calc edionuz arkadaş daha 4 tane 3 lvl adamım var.:)
Norak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 justicar/shaman ın yanına druid harici ney alınabilir? cabalist ve inqusitor arasında gidip geliyorum lakin seçemedim.
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Genel olarak şöyle bi muhabbet var çözdünüzmü bilmiyorum, Aslında 2 talenta yoğunlaşıyosunuz en fazla 3.nün sadece başlarındaişinize yarayan bişeyler varsa alın yada extreem bi skill. Örneğin passive stat artışı olabilir vbz
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 necro/warlock/chloro buildi de güzel görünüyor
mumi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Ranger ağırlıklı bi build gidiyorum. 16 lvl oldum. Solo lvl atlamak kolay görünüyor rangerda. Ama bi duruma ilk defa rastlıyorum bu oyunda. Daha önceki oynadığım oyunların hepsinde Ranger oynadım nerdeyse. Bu oyunda Ranger targeta dönük degilse ateş etmiyor. Hiç alışık olmadığım bi durum. Kalabalık rift ortamlarında kime ateş editin pek belli olmuyor. Targeta arkan dönük mü değil mı onu anlamaya ugrasiyon önce. :p Bide Ranger cogu skilli targeta 3 metreden yakın oldunmu çalışmıyor. Buna da alışamadım daha. Rangerla ilgili benim görüşlerim bunlar şimdilik. :p Edit: imla ( iPhone da yazmak sıkıntı oluyor bazen. :p )
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 evet iphonedan baska telefonla zaten yazilmiyor :P
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 mumi said: Ama bi duruma ilk defa rastlıyorum bu oyunda. Daha önceki oynadığım oyunların hepsinde Ranger oynadım nerdeyse. Bu oyunda Ranger targeta dönük degilse ateş etmiyor. Hiç alışık olmadığım bi durum. Kalabalık rift ortamlarında kime ateş editin pek belli olmuyor. Targeta arkan dönük mü değil mı onu anlamaya ugrasiyon önce. :p Bide Ranger cogu skilli targeta 3 metreden yakın oldunmu çalışmıyor. Buna da alışamadım daha. Rangerla ilgili benim görüşlerim bunlar şimdilik. :p hangi oyunda 180 derece önündeki görüş açısı dışında ateş edebiliyorsun ??? ayrıca bilmiyorum wow oynadınmıda wowda da 5 yards dibindeyse ateş edemiyorsun. Ya knockback yapan skilinle geri atıcan adamı ya slow atıp yaklaştırmıycan yada retreatle geri kaçıcan vs, yada 15 saniye dibindeykende ateş etmeni sağlayan skili açıcan. Range classın olayı zaten range i kollamak bırakta bu dezavantajı olsun yoksa melee charlara göre aşırı üstünlük sağlarlar.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 wow da hunterlar ornegin arkasinda olsada moba sag kliklediginizde o yone donup saldiriyorlar sanirim wowdan bahsediyor. bunun icin point and move mu ne karin agrisi ise onu acmaniz lazim wow settingsinden.
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 bi warrior pvp build yaptım http://rift.zam.com/en/stc.html?t=1ctuk.VVd.VezsuVd0M.VhcdoRMz 100 tane charge ve mobilty sağlayan skill var sevdim, biraz fury warriora benzedi wowdaki ama daha başarılı gibi.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 çok fazla skill talent var ya, baya bi zaman lazım neyi nerde kullanacağını çözmek içi
mumi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Wow oynamadım hiç. Oynamayi da düşünmüyorum. O kadar göklere cikardilar ki bi antipati oluştu bende Wow a karsı. Swg, aion, silkroad gibi oyunlarda böle bişeyle karsilasmamistim. Yanlış hatırlamıyorsam aoc da ve eq2 dede böle bise yoktu sanırım. Mantık olarak görüş açısı doğru. Ben alışamadım daha. Hicte knockback skill almadım. Bi tane alayım artık. :p
Öne çıkan mesajlar