Revenant Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 almayi dusunuyorum bende ya pvp'si wow gibi bayik olmiyacak biraz war biraz daoc havasi varmi?
TM Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 aion forum yöneticisi ayase trion'a transfer oldu. Seven varmı bilmiyorum ama aion tayfasından kimseyi sevmiyorum. http://forums.riftgame.com/showthread.php?29348-European-Community-Ayase-from-Aion-is-now-our-CM!-%28 bir ton olumsuz yorum sonunda kitlendi konu :)
interperez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 oyunda open rvr olmasa bu kadar war oyuncu geçmez zaten.
Mina Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Revenant said: almayi dusunuyorum bende ya pvp'si wow gibi bayik olmiyacak biraz war biraz daoc havasi varmi? Revenant, biz 20 kisi lvl 27'ler olarak adamlarin koyunu kasabasını 2. ana sehrini bi guzel bastık,kestik,oldurduk olduk.Herhalti yedik.Su an duzenli fg savasları donmedi haliyle ama, lvl 50 zonelardan rvr zone varsa cok guzel daoc misali rvr donebilir.Closed betalarda genellikle zerg seklinde geciyor war misali. Su anki favorim,assasla, vendorlarından alis veris yapan totoş guardianları kesmek :P
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ahah supermis pre order veriyim bende :)
bck Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 oyunda seçtiğimiz 3 klassın da tavan skillerini kullanabiliomuyuz?
Mina Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Toplamda 66 skill pointin var, ve soul treede en ust skilli acabilmen icin 30 puan harcamıs olman lazım.eger hybrid bi class yaparsan yani 33-33 dagitirsan 2 soulunda tavandaki skillini acabilirsin.Ama ne kadar faydası olur bilemem.Forumlarda inquisator-shaman-sentinel'de boyle bi kac tane specliyen insan gordum..Ama oynamadıgımdan bi fikrim yok.
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Yaw almayı dusunuyorumda değisiklik olur. Baydım WOW dan. Soyle bir fikir vemresi acısından 1. den 10 a kadar kac verirsiniz bu oyuna ? Oynayanlara soruyorum tabi. Birde Baktıgım videolarda cok bir WOW klon benzeri geldi bana bu yaw ? Benzerlik olayı nasıl? ne kadar az o kadar iyidir.
Mina Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Wow'a nesi benziyor bilmiyorum wowda oynadım halbuki.ha bi kısayol tusu ayni. Ha Warhammera cok benziyor deseler anlicam.Tıpik quest,git 10 tane x,5 tane y getir questleri,her mmoda oldugu gibi.Bunun disinda warhammerda ki public quest olayı namı dier riftlerimiz. World pvp,battlegroundlar falan fisman.Pvpsi bol bol. Ben nesi bu kadar wowa benzetiliyor anlamadim. Character tipleri daha cok aiona benziyor sanırım.1-10 arasi,ben 7.5 verdim gitti. Riftin Yeni videosu
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Tavandan kasıt talent tree nin son skill imi yoksa 51 skill point ile alınan skill tree nin mi, asıl önemli olan alttaki skill tree gibi çünkü.
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Oyunda talent çeşitliliği bile oyuncuları belli bir kalıptan kurtarmaya yetiyor bence. Bende release de kesin alıyorum oyunu. Wow gerçekten kabak tadı verdi artık.Aion dan beni soğutan pve eksikliği bu oyunda yok gibi, o yüzden patlama olasılığı az gibi duruyor şimdilik.
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Warrior a beast master talent ı da ayrı bir güzel olmuş yanlız :D
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Pre-order yapan kullanıcılara Ocak 25 günü beta key yollanacak mı? Ekstra olarak bir şey yapmaya gerek yok herhalde di mi?
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 simdi arkadaslar ben preorder yapmak istiyorum ama avrupada olmama ragmen dolar olarak odeme cikiyor veya europe mu us mi diye secenek cikmiyor alan arkadaslar bilgi verebilir mi
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 22-23'ü gibi invite'ı yollamaları gerekir bence ki millet download yapsın. Yani inşallah böyle olur :)
bck Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 hangi videoya baksam cloak göremedim.cloak kullanımı yok heralde.
interperez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Önceki beta phaselere katılmış arkadaşlarınız varsa onların accountlarına girip download edebilirsiniz şimdiden. Extra bişi yapmaya gerek yok önceden betaya katıldıysan.
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 O video yu seyrettim ben zaten de, Bu talent olayını gorunce ondan wow a benziyor diye şeyetiğidim. Benzemiyorsa iyi . Da once release olsun ondan sonra alacam.Bu preorder yapıp elde patlama ihtimaline karsı once bir bakalım ne diyor oynayanlar sonra alacam.Bu defa bosuna para veresim yok .
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Aldim bende simdi Status: Processing gorunuyor hala anlamadim :s
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Oyunun bir şeyinin direk olarak wow a benzemesi gerekmiyor, zaten genel mmo yapısı o artık, olay oyunu oynarken onu hissetmek. Benimle beraber 5-6 kişi var burada aynı havayı yakalayan ki bu asla kötü bir şey değil.
RRa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 active oldu sonunda inş beta keyli mailda gelir
Öne çıkan mesajlar