Louies Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Arkadaşlar ürünün arkasında hic bir sekilde cizik vs yoktur sadece sarj soketinin orda 1 cm catlak vardır(Kronik sorun). iphone kullananlar bu sorunu bilirler darbeden oluşmadığı sürece değişim cihazi verileceğinide bilirler...Fiyatta bir indirim söz konusu değildir çünkü alacak kisi 2 haftalık bir sabır neticesinde telefonu genpaya verip sıfırını hiç bir bedel ödemeksizin alabilir... Evet arkadaşlar bu neticeyle sıfır iphone 3g almış gibi olacaksınız genpayla görüşmelerimi yaptım bu sorundan değişmiş bir çok cihaz var sizinde bildiğiniz üzere darbe yoksa ve catlak varsa değiştiriyorlar fakat darbe varsa kullanıcı hatası diyolar...Benim cihazımda ise darbe degil cizik bile yok...Isınmadan dolayı o çatlak oluştu ve alacak kişi aldığı gibi telefonu teslim ederse en geç 2 hafta içinde sıfır cihaz yollayacaklar jelatinli şekilde... Fiyatı sormayın arkadaşlar böyle düşeş sıfır bir ürün bırakıyorum o yüzden fiyatım budur...Kutusu kitapçığı sarj aleti ve kulaklığıyla birlikte teslim edeceğim... Cihazımda 1 cm lik çatlak dışında hiç bir çizik vs olmadığı için resim koymuyorum görmek istiyenlere msnden kamera üzerinden gösterebilirim...Ayriyetten ön camda aynalı ekran koruyucusu vardı... Cihaz 07.09.2011 tarihine kadar genpa tarafından garanti altındadır. Fiyat : 870 TL Yer : İstanbul / Ataşehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hashashin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 BlackBerry Bold 9000 + 200ytl + 1 paket davidoff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 niye sen değiştirip satmıyorsun onu da yaz da milletin aklında soru kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Osuran_boğa said: niye sen değiştirip satmıyorsun onu da yaz da milletin aklında soru kalmasın. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 yanılmıyorsam arkadaş Daniel'in 2 bandan sonra gelen 3. avatarı. Daniel için tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 2 hafta bekletiyolar arkadaşlar bu süre icersinde de telefonsuz olamayacağımdan ötürü beklemek istemiyorum... Google'dan bakabilirsiniz değişimlere Not : Daniel le bir alakam yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 n97 verebilirim bende garantisi bir sene devam eden dusunursen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 teşekkür ederim ama sadece nakit düşünüyorum şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Değişim süresinde telefonsuz kalamayacak olan arkadaş, telefonla takasada yanaşmayıp nakit düşünüyor. İlginç 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 nakit düşünüyorum evet istemediğim bir telefonu neden alayım ? baltalamak icin mesaj atmayın lütfen... n97 kullanmak isteseydim iphone yerine n97 alırdım degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Louies said: nakit düşünüyorum evet istemediğim bir telefonu neden alayım ? baltalamak icin mesaj atmayın lütfen... n97 kullanmak isteseydim iphone yerine n97 alırdım degilmi? Neden? Sen insanlara telfonu kesin alıyorum diyip arkasından almayıp onların satışlarını baltalarken güzel.. HAtta ertesi gün telefonu açmayıp kızlara açtıracak kadar düşerken iyi ama insanlar teklif yapınca mı kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 oo kavga var beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 beyler kiz dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 are you sex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 gereksiz mesajları temizliyorum, öm ile devam edersiniz probleminize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Osuran_boğa said: niye sen değiştirip satmıyorsun onu da yaz da milletin aklında soru kalmasın. bende bunu sorucaktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 İlan sahibi arkadaş kendini çok zeki sanıyor olmalı,evet evt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar