Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 oyh ne kadar cahil var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 odiflame ciddi mi yazdın şaka mı anlamadım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Bu sayfaların hepsini ss alayım lan çogzel konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi adamın çanakkaleden, atatürk yıldırım orduları komutanıykenki filistin cephesinden vs. haberi yoksa inanılmaz birşey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Abi sipesy on ailelik butthurt var sende ya. Yok yani bırak peşini bu çabanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 odiflame said: atatürk anti emperyalist değildir. sadece yunanistan isimli küçük bir devletle savaşmiştır. nerede fransa ispanya değil mi? brezilya kolumbiya bizden daha anti emperyalisttir. "Kurtuluş Savaşı ilk antiemperyalist savaştır." "Kurtuluş Savaşı antiemperyalist bir savaştır." Aradaki farkı görebiliyor musun yoksa parmakla göstereyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Farinal said: odiflame ciddi mi yazdın şaka mı anlamadım lol şaka tabiki. bilgi düzeyi bu kadar olunca bende ne bileyim kendi liderimi birden silik bir lider diye düşündüm. baksana kolombiya lideri bizden iyi imiş. ayrıca dünyada kendi liderini bu kadar aşağılayan okumuş kitle bir biz varız. oda neden biliyormusun atatürk hilafeti kaldırdı diye. hilafet dursa şuanda hepsi atatürkçü olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 oğlum sana karşı ne butthurt üm olabilir ki. Muhattabım değilsin bir kere kız kılıklı bir herifsin buradan yola çıkarak seninle herhangi bir konuda sıkıntım olamaz çünkü kızlarla kavga etmiyorum ben. Viktor'un ne bildiği ne bilmediği belli gelip saçmalayıp adama salak diyecek kadar tarih bildiğini zannetmiyorum o adam senden muhtemelen yaşça da epey büyük ve üslubun yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 phae şuanda antiemperyal savaş veriyo mesela. örnek olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 1804 yılında bağımsızlığı ilan eden Haiti örenği varken Kurtuluş Savaşı'nın başarılı İLK antiemperyalist mücadele olduğunu savunanlar var, şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Bir de madem çok biliyorsun, kurtuluş savaşından önce massive bir başarı var mı emperyalizme karşı örnek ver madem? Togonun bilmemne köyünde köylülerin 10 ingiliz askerini rehin alıp köyü ele geçirmesinden falan bahsetme ama, darılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Abi bir: Postu atan ben değilim. İki, sen sürekli kıçıma summon oluyorsun herkes farkında ve gülünç duruyor. Üç, orta okul cinsiyet hakareti edip sonra üslup dersi vermek gibi bir çelişki senin gibi primitif bir zihninin ürünüdür elbette. ps: Ömer konusuyor viktor'la, ben izliyom bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Phae said: 1804 yılında bağımsızlığı ilan eden Haiti örenği varken Kurtuluş Savaşı'nın başarılı İLK antiemperyalist mücadele olduğunu savunanlar var, şaka gibi. evet abi haklısın. the slaves killed 4,000 whites and burned or destroyed 180 sugar plantations and hundreds of coffee and indigo plantations.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 sipeyskeyk said: Bir de madem çok biliyorsun, kurtuluş savaşından önce massive bir başarı var mı emperyalizme karşı örnek ver madem? Togonun bilmemne köyünde köylülerin 10 ingiliz askerini rehin alıp köyü ele geçirmesinden falan bahsetme ama, darılırım. Massive ne, ölçeği neymiş bunun ahahahahha, kafana göre kapsam uydurup kaçma birader. Bütün Güney Amerika kıtası senin için yeterince massive mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 4000 BEYAZ ADAM ÖLDÜRÜLMÜŞ. BAYA EMPERYALİZM ÇÖKMÜŞ OLM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Ayrıca benim yada werewolf'un çok bilmesiyle alakası yok. Tarihi bir olay var, tartışmaya açık birşey yok tarihte. 1804'te bu var demiş, biter orada viktor'un beyanı. Üslubu haksız yapmaz yani üzgünüm ama no cigar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 lan bende diyorum ahmet ne ara kendini geliştirdi bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Abi emperyalizme karşı ilk BÜYÜK başarı demenin nesi yanlış? Neyin peşindesin anlamadım ki. Haiti'de SADECE fransızlara karşı kolonisel bir ayaklanmayla neredeyse dönemin bütün emperyalist devletlerine karşı topyekün bir savaşı ve başarıyı karşılaştırmanın mantığı nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Olm tarih karıştı lan Sonra lise tarihine kötü diyosunuz. Fazlası anlatınca devreler yanıyor olm bizim. Yeter bize lise tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Tarih'le alakam çok yok spark lakin kurtuluş savaşını ilk anti emperyalist savaş da ilan etmem hani. Kudos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Viktor said: aman gencler duzene karsi cikmasin diye dunayda emperyalizme karsi ilk basarili silahli mucadeleyi vermis Büyük kelimesi geçmiyor burada sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bu arada viktor http://img.turktakvim.com/kitablar/7_Cevab_Veremedi.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 başarılı kelimesi geçiyo ama. haiti daha güçlü bir rakiple karşılaşmadı. sayılmaz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 iyi Viktor haksız olsun o zaman da, çok saçma bir yerden saldırıp kelime oyunlarıyla adamı haksız çıkarmaya çalışıyorsunuz, bu adamın tarih bilmediğini göstermez. Şurada 2-3 tane bilgili düzgün mesaj yazan adam var onları da böyle çocukça hareketlerle kaçırmayın gözünüzü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Abi viktor haksız, tarih bilgisinin seviyesi isterse 9000+ olsun, haksız. Kelime oyunuyla falan demişsin, yine butthurt direk haksız. Bu kadar. Haksız olmak ayıp değil uzayalım yavaştan ilgimi yitirdi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar