Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

29 Mayıs 1453

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

odiflame said:

atatürk anti emperyalist değildir. sadece yunanistan isimli küçük bir devletle savaşmiştır. nerede fransa ispanya değil mi? brezilya kolumbiya bizden daha anti emperyalisttir.

"Kurtuluş Savaşı ilk antiemperyalist savaştır."

"Kurtuluş Savaşı antiemperyalist bir savaştır."

Aradaki farkı görebiliyor musun yoksa parmakla göstereyim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

odiflame ciddi mi yazdın şaka mı anlamadım lol

şaka tabiki. bilgi düzeyi bu kadar olunca bende ne bileyim kendi liderimi birden silik bir lider diye düşündüm. baksana kolombiya lideri bizden iyi imiş. ayrıca dünyada kendi liderini bu kadar aşağılayan okumuş kitle bir biz varız. oda neden biliyormusun atatürk hilafeti kaldırdı diye. hilafet dursa şuanda hepsi atatürkçü olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

oğlum sana karşı ne butthurt üm olabilir ki. Muhattabım değilsin bir kere kız kılıklı bir herifsin buradan yola çıkarak seninle herhangi bir konuda sıkıntım olamaz çünkü kızlarla kavga etmiyorum ben.

Viktor'un ne bildiği ne bilmediği belli gelip saçmalayıp adama salak diyecek kadar tarih bildiğini zannetmiyorum o adam senden muhtemelen yaşça da epey büyük ve üslubun yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bir: Postu atan ben değilim. İki, sen sürekli kıçıma summon oluyorsun herkes farkında ve gülünç duruyor.

Üç, orta okul cinsiyet hakareti edip sonra üslup dersi vermek gibi bir çelişki senin gibi primitif bir zihninin ürünüdür elbette.

ps: Ömer konusuyor viktor'la, ben izliyom bye.
Sosyal ağlarda paylaş

Phae said:

1804 yılında bağımsızlığı ilan eden Haiti örenği varken Kurtuluş Savaşı'nın başarılı İLK antiemperyalist mücadele olduğunu savunanlar var, şaka gibi.

evet abi haklısın.

the slaves killed 4,000 whites and burned or destroyed 180 sugar plantations and hundreds of coffee and indigo plantations.[
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Bir de madem çok biliyorsun, kurtuluş savaşından önce massive bir başarı var mı emperyalizme karşı örnek ver madem?

Togonun bilmemne köyünde köylülerin 10 ingiliz askerini rehin alıp köyü ele geçirmesinden falan bahsetme ama, darılırım.

Massive ne, ölçeği neymiş bunun ahahahahha, kafana göre kapsam uydurup kaçma birader. Bütün Güney Amerika kıtası senin için yeterince massive mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...