Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Soru gayet açık ve net :) Yarım sabah erken saatte yola çıkmam gerekecek, nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 40 ile taksim, oradan da e-2 ile beykoz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ortaköyden yeniköye, yeniköyden motora biniceksin karşıya çgeiceksin 15dakikada. beykozdasın. ki havaların böyle güzel olduğu şu günlerde, en güzeli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ortaköyden direkt çengelköy beykoz anadoluhisarı falan gezen motor kalkıyo olabilir. alternatif olarak beşiktaş - üsküdar(motor) - beykoz (dolmuş) yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 HolyRaider said: ortaköyden yeniköye, yeniköyden motora biniceksin karşıya çgeiceksin 15dakikada. beykozdasın. ki havaların böyle güzel olduğu şu günlerde, en güzeli bu. belediye otobüsünden başka bir gidiş şekli var mı yeniköye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 soru benzer o yüzden upladım. Kavacık köprüsünden ortaköye geçmem lazım. Nasıl yapabilirim? Akşam 17.15 sularında falan olacak bu işlem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 BJK iskelesine geçmen bence en güzel bir şekilde. Kavacık - Üsküdar arası hızlı ve tek vesait bir otobüs varsa , onu tercih et , vapurla BJK 5 dk , sonra da herhangi bir otobüse bin 5 dk da orası sürer . Trafik varsa yürü 10-15 dk da yürürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 YANDEX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 reklam botu. ünleme bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 şikayet geldi bu konu ile ilgili. kilitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 kavacık-üsküdar çok seyrek. ya kadıköy'e (15bk ile) geçip oradan vapurla beşiktaşa git ya da kavacık köprüsünden mecidiyeköy fln 15-20 dk. oradan hat numarası olarak bilmiyorum ama beşiktaşa fln 10 dk da gidebilirsin. tabi trafik faktörü dışında bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 5.30 suları sakat o yüzden bir şekilde denizi kullansan iyi olur bence. Bjk ya da kabataş'a falan gemiyle geçebilcek bi yere gitmen lazım önce. Yok illa köprüden gelicem diyorsan , Levent üzerinde inip Bjk ye inmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 yaklşık olarak bu işlemleri 45 dk yapmam lazım işin zor tarafı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 df said: kavacık-üsküdar çok seyrek. ya kadıköy'e (15bk ile) geçip oradan vapurla beşiktaşa git ya da kavacık köprüsünden mecidiyeköy fln 15-20 dk. oradan hat numarası olarak bilmiyorum ama beşiktaşa fln 10 dk da gidebilirsin. tabi trafik faktörü dışında bu =) işte karar veremiyorum 17.15 de kavacıktan çıkacağım. köprüye yürümem falan 15 dk desen. ordan hadi mecidiye köye veya zincirli kuyuya geçtim. ordan beşiktaş felç olacak resmen... üsküdara giden otobüs yok gibi bişey. saatte 1 var baktım ve acayip dolanıyor. ne yapacağım bilemedim meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ben dedeoğlu'nda oturuyorum ve üsküdar çok geçiyor sahil yolundan. kavacıktan sahil yoluna inmen 5-10 dk en fazla oradan üsküdara 25-30 dk desen sonra vapur. baya bi aktarma olmuş oluyor ama sahil yolu pek trafiği olmayan bi yol. beylerbeyi bi sıkıntı olabiliyor ama akşam üsküdara gidiş tarafında pek olmaz gelişte olur trafik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 yenikoy-beykoz motorlari var yanilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 SenariouS said: df said: kavacık-üsküdar çok seyrek. ya kadıköy'e (15bk ile) geçip oradan vapurla beşiktaşa git ya da kavacık köprüsünden mecidiyeköy fln 15-20 dk. oradan hat numarası olarak bilmiyorum ama beşiktaşa fln 10 dk da gidebilirsin. tabi trafik faktörü dışında bu =) işte karar veremiyorum 17.15 de kavacıktan çıkacağım. köprüye yürümem falan 15 dk desen. ordan hadi mecidiye köye veya zincirli kuyuya geçtim. ordan beşiktaş felç olacak resmen... üsküdara giden otobüs yok gibi bişey. saatte 1 var baktım ve acayip dolanıyor. ne yapacağım bilemedim meh Şimdi Zincirlikuyu'ya ne kadar sürede geçebilirsin? Çünkü Zincirlikuyu'dan sonra Ortaköy'e 5-6dk içinde geçersin. Onu da şöyle yapacaksın Zincirlikuyu'da yolun Beşiktaş'a doğru giden tarafına geçeceksin mümkünse Metrobüs durağının orasından taksiye bin Levazım'dan Ortaköy'e inelim dersen 0 trafik ile 5dk içinde Ortaköy'desin. Buradaki yol: http://maps.google.com/maps/ms?msid=213593010451884270710.0004bca17c1b40e1cbed8&msa=0 NOT: Varış noktası olan B tam olarak Ortaköy değil, Ortaköy'ün gerisi. B'den dümdüz devam edince Ortaköy'e varacaksın. O noktadan sahile kadar da yürüme süresi 15dk falan. Taksi de maks 8 TL falan tutar. İstersen Levent üzerinden falan da anlatabilirim hiç trafiğe yakalanmadan Ortaköy'e gidebileceğin yolları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar