Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Kimler bladefistte ya horde tarafındayım ben bi ara buluşup bişeyler yapalım patiler olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 buradan arkadaşlar da var benimde orada horde kasasım var semih yardım edersen gelirim sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 priest açtım kasıyorum eheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 2-3 ay önce Burning Legion'dan migrate açtılar - da öyle canlandı server. migrate'ten önce deadfist ya da blankfist diyodu herkes, şimdi biraz toparladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 migrate le geçtik bizde valla :D adam oldu server insanlar gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yeni gelcek kimse yok mu alooooooğ hadi gelin kasak yahu sıkıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 horde tarafında geared noobs adlı bir guild imiz var bir kaç arkadaş sırf guildchat olsun diye kurduk. bir de icc 10 da lk kesek diyoz başka bir hedefimiz yok. Ayrıcana guild olarak anatolia var türklerden oluşan. Benim nick sandrue be paladin, eskiden oynadıım sandrue ile hiç bir alakası yok shatered hand de oynarkene arakdaşın paladiniydi ben askerden gelince el koydum :P haftada 1 gün pug icc 25 yapıoz perşmebe akşamları. 4. bosstan sonra çıkmayan olursa :P devam edip 6-7 boss kesebiliriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yeni başlıcak,alt kasçak yok mu laayn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar