xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 merhabalar 2010 honda civic 1.8 otomatik hb (ishift deil) araba sahibiyim. buna turbo kit takmak istiyorumf akat en ufak bir bilgi sahibi değilim ne kazanırım ne kaybederim nerde kaça taktırabilirim (istanbul olursa çok güzel olur) şimdiden çok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 otomatik $anzumana turbo? oh think twice, cause its just another day for you and me in paradise.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 altina neon da taktirmicaksan calismaz araba haberin ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Selam, Bu iş için Japon merkezli firmalara bir bakmanı öneririm. Sonrasında da parçaların TR'e getirtilmesi ve uygulama yapacak bir usta bulman gerekir. TR sınırlarında uygun uygulama yapan birilerini bulmanın zor olacağı kanısındayım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 mugen de uygulamasini goremedim , onlar ne yapiyorsa onu yapardim daha fazlasina karismazdim ben olsam. http://www.mugen-power.com/automobile/products/civic/parts/04.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Alakasız olucak ama mugen nin türkiyede distribütör ya da bayiliği var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 tamamen otomatik şanzımana turbo takma yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 o işler yaş ya ben de zamanında otomatik peugeot 307ye turbo takıp tek olmak istiyodum da, geçiyo o hevesler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Başlığı açan haricinde, forumda yeni kasa Honda civic HB kullanan/kullanmış olan birileri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar