b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ya annamıorum sizi ben çözemedim ya herkes birbirini mikio ulan biz burda bitmek üzere olan birşeyi ayakta tutmaya çalışıoruz bunu annamıo musunuz? hala bi de üstüne yok amentes edittir budur şudur zati o amentes konusunda herkes suçlu amentes yetkilileri yetkililiklerini bilip biberonu alınmış bebek gibi ağlıya ağlıya ordan oraya koşmuycaklardı profesyonelliklerini bilip susçaklardı.öbür arkadaşlarda insanların yaptıklarını çekemeyip o ss leri yollamıyacaktı size ne warsa edit wardır sizi kimse zorla sokmuyo oraya bişi oluo hemen onu batırmak çomak sokmak için kapışıosunuz artık yeter insan sinirlenio yok biri nebula ya laf eder biri öbürüne laf eder server açılır adama meydan dayaa çekilmediği kalır ya burası sharing forumu yardımlaşmak için burdayız kapışmak için deil sinirlendiimden yazıorum herkesten de özür diliorum ama bazı kişiler hadlerini bilmiyerek kendilerini üstün sanıp hakaret ve küfür ediolar birbirine bıraksan yerler birbirlerini ya walla kilitlensin ama ben bunu yazma gereği duydum çünkü bıktım![signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ben tüm bu tartısmalar boyunca tek bir soru sordum ama mantıklı bi cvp gelmedi. amaç belli bir kitlenin karsıdakıleri çökertmeye calısması. peki.ne kadar yol katetdiniz? ayrıca bu thread için tşk kendini tmm lamak isteyen birileri olur ise burdan sanırım bişeyler kapabilirler.[signature][hline]En Keskin Bıçak Dil'dir.Kullandıkça Dahada Keskinleşir. Köpeklerin Dudağı Değdi Diye Deniz Kirlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ağzına sağlık dostum hll olsun sana sonuna kadar katılıyorum artık kesin şu saçma sapan şeyleri herşeyden önce kendi kariyerlerinizi yerin dibine sokmayın beyler uzatmanın bir anlamı yok bir olay oldu bitti nedir bu böyle mahalle kavgalarına döndü ... :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: Bana bu mesaj için kızan olacaksada kızsın vallahi yeter beyler harbi yeter.. [Bu mesaj P3ace tarafından 08 Ağustos 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ya ciddi sinirlendim herkes ayıp edio ya birbirine ulan elin amerikalısı neler yapıo burdakiler birleşse birbirlerini mikmek yerine destek olsa beraber bişi yapsa bu alemin kralı olamaz mı? bilgimiz potansiyelimiz yok mu yani?[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar