Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya ne kdr güzel yardımlaşıoruz

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

ya annamıorum sizi ben çözemedim ya herkes birbirini mikio ulan biz burda bitmek üzere olan birşeyi ayakta tutmaya çalışıoruz bunu annamıo musunuz? hala bi de üstüne yok amentes edittir budur şudur
zati o amentes konusunda herkes suçlu
amentes yetkilileri yetkililiklerini bilip biberonu alınmış bebek gibi ağlıya ağlıya ordan oraya koşmuycaklardı profesyonelliklerini bilip susçaklardı.öbür arkadaşlarda insanların yaptıklarını çekemeyip o ss leri yollamıyacaktı size ne warsa edit wardır sizi kimse zorla sokmuyo oraya
bişi oluo hemen onu batırmak çomak sokmak için kapışıosunuz artık yeter insan sinirlenio
yok biri nebula ya laf eder biri öbürüne laf eder server açılır adama meydan dayaa çekilmediği kalır ya burası sharing forumu yardımlaşmak için burdayız kapışmak için deil sinirlendiimden yazıorum herkesten de özür diliorum ama bazı kişiler hadlerini bilmiyerek kendilerini üstün sanıp hakaret ve küfür ediolar birbirine bıraksan yerler birbirlerini ya
walla kilitlensin ama ben bunu yazma gereği duydum çünkü bıktım![signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner
Ardenia|Arama
Sosyal ağlarda paylaş

ben tüm bu tartısmalar boyunca tek bir soru sordum

ama mantıklı bi cvp gelmedi.

amaç belli bir kitlenin karsıdakıleri çökertmeye calısması.

peki.ne kadar yol katetdiniz?

ayrıca bu thread için tşk kendini tmm lamak isteyen birileri olur

ise burdan sanırım bişeyler kapabilirler.[signature][hline]En Keskin Bıçak Dil'dir.Kullandıkça Dahada Keskinleşir.
Köpeklerin Dudağı Değdi Diye Deniz Kirlenmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Ağzına sağlık dostum hll olsun sana sonuna kadar katılıyorum artık kesin şu saçma sapan şeyleri herşeyden önce kendi kariyerlerinizi yerin dibine sokmayın beyler uzatmanın bir anlamı yok bir olay oldu bitti nedir bu böyle mahalle kavgalarına döndü ... :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr:

Bana bu mesaj için kızan olacaksada kızsın vallahi yeter beyler harbi yeter..

[Bu mesaj P3ace tarafından 08 Ağustos 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...