Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Matrix

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bunları yönetmen falan yaqpmıyo ki, fanlar kendi istekleiryle yapıyolar
yani para tuzağısı falan yok bunların.
Sonra Wizards alıyo, para tuzağına çeviriyo, ama yapan kişilerin amaıc o değil.[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki:
ben de inliyorum burda
Mesaj tarihi:
Fanlar bir yere kadar ve evet wizard harbide tam uyuz bir firma ama matrix masa üstü çok aşırı yani ne bu ??? str dex mi artırıcaz ?? bu filmin felsefesine aykırı birkere. orda olay kafada bitiyor ne yapcaz iki ajandan ve uçan deniz anası kılıklı robotlardan başka düşma yok silah istesen silah dediğinde yağmur gibi yağmalı bunu zevki nerde altınmı toplıyaca peh .....
..

[Bu mesaj TheSilver tarafından 06 May 2003 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
iki okusaydınız siteyi sorup soruşturmak yerine burda (yada coşmak yerine)

sistemi ben açıkçası beğendim (biraz geri kalmışta olsa)
eğlenceli olabilir

denenmeden karar vermemek lazım
Mesaj tarihi:
Silver herşey UO daki gibi bir sisteme sahip değil. Bir oku önce siteyi, bence mükemmel düşünmüşler, ve oynadığım bir grtubum olsa, bir günlüğüne oturup bu oyunu da denerdim ben. Herşeyi ile düşünmüşler çünkü[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki:
ben de inliyorum burda
Mesaj tarihi:
dm ne olucak matrixmi ben dmye desem gun lots of gun :) ne yapıcak ne istersem yapmak zorunda olmayacakmı siteyi oku demişsin ing okadar parlak deyil kasamam şimdi.Birde level up aldıkca neo ya güçlü demek az geliyor onun gibi birşey olma ihtimali varmı.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 09 May 2003 10:38 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...