Manu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Arkadaslar bana yardım etin " Internetten cs oynamak" adlı forumdan yararlanamadım steam dosyasını ordan ındıremıyorum do"dosya bulunamadı diyor. Bana baska bir site veririseniz steamin orj. sitesinden de indiremiyorum. Şimdiden tesekkürler.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 www.fileplanet.com www.avaturk.net www.steampowered.com bu sitelerde bulman mümkün. belki sitelerde değil de sende sorun olabilir.. mozilla kullanmayı dene.. ya da getright programıyla download et.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Ağustos 2004 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Benim önerim steam installer programını indirip (~700kb), programın içerisinden update yapman. Bazen çok hızlı olabiliyor valve'ın serverları.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Simdi Avaturkte yok uyeyim.Steamli sitede dl linki calısmıyo sayfayı acmıyo yani fileshackta cok ugrastırıyo ama olmuyo ama buldum tesekkur ederim kazaada buldum :D
Öne çıkan mesajlar