Manu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Arkadaslar bana yardım etin " Internetten cs oynamak" adlı forumdan yararlanamadım steam dosyasını ordan ındıremıyorum do"dosya bulunamadı diyor. Bana baska bir site veririseniz steamin orj. sitesinden de indiremiyorum. Şimdiden tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 www.fileplanet.com www.avaturk.net www.steampowered.com bu sitelerde bulman mümkün. belki sitelerde değil de sende sorun olabilir.. mozilla kullanmayı dene.. ya da getright programıyla download et.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Ağustos 2004 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Benim önerim steam installer programını indirip (~700kb), programın içerisinden update yapman. Bazen çok hızlı olabiliyor valve'ın serverları.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Simdi Avaturkte yok uyeyim.Steamli sitede dl linki calısmıyo sayfayı acmıyo yani fileshackta cok ugrastırıyo ama olmuyo ama buldum tesekkur ederim kazaada buldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar