Wisslett Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Halen daha gitmediysen Varan diyeceğim ama Kamil Koç Lüks'de gayet başarılı ama her yere yok tabi o seferler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 2 haftaya Marmaris'e mecburiyetten Kamil'le gidecem. Heycan çok, herkes bir şey söylüyor. Bakalım nasıl geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 her hafta seyahat ediyorum. Ulusoya kesinlikle binme... Varan iyidir ama fiyat olarak biraz yüksek. Biraz daha uygun olup varan ın kalitesine yakın nilüfer ve kamil var... tekli koltukları tercih edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 trenle gitsene abi sevgilin de varsa, al bi örtülü kuşet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Pahalıdır ama Boss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 valla acıcaksın filmini uzanıcaksın koltuguna 7.40la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 RRa said: Pahalıdır ama Boss.Boss şu an rezalet bir firma. En son 10 yıl önce falan bindin sanırım? Batmak üzere adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Varan'dan iyi firma mi varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Abi ikisiyle de yolculuğa çıktım.pek bi fark yok aslında yada bana öyle geliyor,gece yolculuğu yaptığımdan bi otobüse binerken gözüm açık oluyor bide inerken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 İşim gereği sürekli yolculuk yapıyorum , bahsettiğin otobüslerin ikisiyle de bir çok kez yolculuk ettim benim tercihim Ulusoy olurdu fakat Varan da fena sayılmaz. Ulusoy'da koltukların altında priz vesaire mevcut çok keyifli aç netbookunu-laptounu film izle yoruldun mu yaslan arkana geniş geniş uyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 alt tarafı otobüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar