Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

soccermen.com

Cd-

Öne çıkan mesajlar

Merhaba sevgili paticikliler bu kullanici yigenimin ben daha paticigi yeni ogrendim size kendi yaptigim bir siteyi tanitmak istiyorum www.soccermen.com siteyi tek basima hazirladigim icin cok fazla gelismis degil ancak isteklerinizi tatmin edebilir belki sitede oyuncular icin mesajlar birakabilirsiniz, bazi liglerdeki puan durumlarini ogrenebilirsiniz ve uzerinde en cok durdugum oyuncu istatistiklerine bakabilirsiniz dahasini kendiniz gezip gorurseniz iyi olur hem yorumlarinizi almis olurum.

Yardim ve yorumlarinizi bekliyorum.Soccermen[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Sosyal ağlarda paylaş

Beyler galiba bu burada fazla gozukmuyo moderatorlerden rica etsem internet bolumune tasiyabilirler mi?
(caktirmadan up)

E yorum bekliyodum gelmedi hic.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

[Bu mesaj Cd- tarafından 06 Ağustos 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası ben pek beğenmedim.Kapasitesi dar olmuş.Yani hiç de öle gezilcek bi site değil.Çok az bilgi bulabildim.Benden negatif (-)[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...

Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.
Öyleyse bu büyüklenme niye?
Bu kibir,bu gurur niçin?
Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.
Bardağı insan bunun için
Öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

ronaldinho sen ne anlarsın ki?bence idare eder senin dediğin kadar da kötü deil tabi oylamada ronaldinho sonlara doğru die beyenmedin bence gusel +[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shagrath, 07 Ağustos 2004 19:49 tarihinde demiş ki:
ronaldinho sen ne anlarsın ki?bence idare eder senin dediğin kadar da kötü deil tabi oylamada ronaldinho sonlara doğru die beyenmedin bence gusel +

Ben kendi yorumumu yaptım bundan sanane?Sen güzel bulabilirsin ama ben kendi kriterlerime uygun bulmadım.Burda eleştirimi yaptım seni ilgilendirmez.Futbolda da hangimizin daha çok şey anladığını sen de ben de biliyoruz.Konu kapanmıştır.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...