Holy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 QueenofSpades said: erkek kedi onları yemesinO_O Böcek mi yahu bu nasıl yesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yiyebiliyorsa helal zaten adamın hakkıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Oy ben onları yeriiiim. Sizin ev kedinizdi galiba değil mi? Tasması var da ondan dedim. Eğer öyleyse bir şey yapacağını zannetmiyorum yavrulara. Genelde korktukları zaman yerler kendi yavrularını evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 yemekten ziyade boğarlar öldürürler erkek kediler yavruları ama ev kedileri için tabi farklı olabilir bide sonuçta annesi yanlarında bişi olmaz o yuzden ama sen yinede dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Yok abi ben bu erkek olanla napcam bilmiyorum. Ulan hatun yeni doğurmuş, yazık garibim ufaklıkları emzirmeye calışıyor. Bizim ayıyı bugün tepesinde yakaladım. Kısırlaştırmayı düşünüyorum ama bu aralar olması imkansız. Taşınma olaylarım falan var. Bunun azgınlığını nasıl geçircez ya? İlla bi hatun mu bulmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 İlaçlar var sanırım geçici olarak etki eden, biraz onları araştır. Veteriner tavsiyesi de işe yarayabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 veterinerine sormadan sakın ilaç fln verme. evet var öyle ilaçlar ama yan etkileride çok fazla var. dişi kediler için var öle bi hap ama erkekler için varmı bilmiyorum. bide o haplar sadece azaltıyo isteğini hayvanın ne kadar etkili olur karşısında dişi dururken bilmiyorum tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Manve_13 said: Yok abi ben bu erkek olanla napcam bilmiyorum. Ulan hatun yeni doğurmuş, yazık garibim ufaklıkları emzirmeye calışıyor. Bizim ayıyı bugün tepesinde yakaladım. Kısırlaştırmayı düşünüyorum ama bu aralar olması imkansız. Taşınma olaylarım falan var. Bunun azgınlığını nasıl geçircez ya? İlla bi hatun mu bulmak lazım? yumuşak bi yastık bul üzerine oturt, yastıklara acımıyolar :) en azından bi süre yastıkla oyalanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Manve_13 said: Yok abi ben bu erkek olanla napcam bilmiyorum. Ulan hatun yeni doğurmuş, yazık garibim ufaklıkları emzirmeye calışıyor. Bizim ayıyı bugün tepesinde yakaladım. Kısırlaştırmayı düşünüyorum ama bu aralar olması imkansız. Taşınma olaylarım falan var. Bunun azgınlığını nasıl geçircez ya? İlla bi hatun mu bulmak lazım? şişme kedi denenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar