dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 SeaGle said: tam tersi hmm o zaman hintli olmanız lazım dostum.. :/ lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 türk entomoloji birliğine bu hayvanın adını sinsisinek diye değiştirelim teklifinde bulunmuştum 6 sene önce. birlik başkanının da borcu vardı bana, paramı isteyince aramız açıldı öyle kaldı teklifim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 dasaaa said: dokunulmazlığım var.. sese gelince kafama örtü çekip uyurum sinek dolaşırsa kafamın üstünde.. abi hamam gibi oluyo ölede ne nefes alabiliosun ne oksijen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 fakirleri ısırır bu sivrisinekler sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 core temp.i düşürüceksin o zaman aga.. downclock çekicen bünyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bi de hiyar herifler tam gözünün üstünden isiriyolar, kac kere öle quasimodo gibi dolastim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 SeaGle said: Babam da iş gereği tiner kokusu, kaynak dumanı, bilimum el kesiğinden geçen mikrop falan. Acaba o yüzden mi tercih etmiyorlar? o yüzden olması olası, yumurtlarını besliyorlar o kanla, benim annemi de ısırmazlar hiç mesela alkolden sanırım.. helal kan veriyolar çocuklarına :D dasaaa said: sıkmak gerekirse baban A-AB kan grubu.. sen 0 ahaha baban ab kan grubu ise sen 0 olamazsın öyle bir durum varsa baban ya tüpçüdür ya sütçü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 typo. zaten a-ab diye bişi de yok abo'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Fistan said: fakirleri ısırır bu sivrisinekler sadece. bak buna katılıyorum ben haa ciddi anlamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Llama said: Fistan said: fakirleri ısırır bu sivrisinekler sadece. bak buna katılıyorum ben haa ciddi anlamda Hha ben de neden beni hiç ısırmıyolar diyodum auhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bu sene erken geldi sivrisinek topiki. sanırım antalya ve rus anılı kisisel topikleri de erkene alınmıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 barbu said: bu sene erken geldi sivrisinek topiki. sanırım antalya ve rus anılı kisisel topikleri de erkene alınmıstır haa onu da iyi hatırlattın, brb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar