Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 kedi hırıltısı topicinde sormustum ama ayrı bi topic gerekiyor artık.ne yaptıysam kumuna kaka yapmıyor bu hayvan.kum deiştirdim spreylerden aldım.yok sadece çişini yapıyor kakasınıda kumunun yakınlarında mermere vs yapıyor.kapı acık denk gelirse yatak odasına yapıyo.kumu sürekli temiz tutuyorum.yeride mama kabına falan yakın değil gayet sakin yer.çözemedim yani 5 aylık oldu normal midir.alıskanlık olacak sonra büyüyüncede böyle olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 veterinere danış istersen vardır bir kolay yolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 veteriner hala kumuna yapmıomu diyo.yani hayvan kumun yerini şaşırıyor falan dicem ama çişini yapıyor mesela.akabinde kaka için kumdan cıkıyor.gidip gelip çişini yapıo kuma temizliyorum. pis kalmıyor yani.ama kakayı yapmıyor arkadaş aynı kaba yapmıyor falan kabul etmem aynı kaba yapıcak yani diğer kediler gibi.kocaman kap aldım kaka yaptıgı yerlere spreyler sıktım oralara yapmıyor mesela 2-3 gündür.gazteye yapıyor.ama yine kuma değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Red said: aynı kaba yapmıyor falan kabul etmem aynı kaba yapıcak yani diğer kediler gibi.kocaman kap aldım hahahaha kediye trip. benım kedimin neyi eksik!!1 başka veterinere sor. birsürü veteriner var birtanesinden değişik bir yöntem çıkar belki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 veteriner veteriner dolasmiyim diye açtım işte.kedi besleyenlerden çeşitli yöntemler ögrenip deneyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 kakasını kuma yapmadığında sert davranmıyorsun değil mi? öyle durumlarda kediler de, köpekler de iyice şaşalıyorlar. Kaka yaptığı için kızıldığını sanıp, gidip gizli yerlere yapmaya çalışıyorlar, ya da bir çeşit stres, korku geliştirip, nereye yapacaklarını kestiremiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 kumu begenmemiş olabilir bizimkine bi kere farklı çeşit kum almıstık biraz daha ince çıktı küstü yapmadı tuvaletini filan oraya hiç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ilk başta markasını unuttum pahalı bi kum almıstım.topaklananlardan işte şimdi mırmır kullanıyorum.oda topaklanıyor.böyle mavimsi bişiler var içinde eğer mesele kum ise butun kumları yığarım seçsin beğensin. ya ödül kurabiyesi falan aldım bide kaka yaparken denk gelirsem kuma koyuyorum ödül veriyorum seviyorum falan ama pek ssallamıyor hani kaka yapılcak kum çiş yapılcak kum diye mi ayırıyor kediler.çişini paşa paşa yapıyor gidip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 yok mu arkdaş böyle rahatsız kediye sahip olan :) çareler arıyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 abi 4 yaşıma kadar altıma işedim bi insan olarak, bırak hayvan yapsın istediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 5 aylık kedi hala kumuna kaka yapmıyor.normal midir ? yaptıgı yelere sprey sıkıyorum başka bi yer keşfediyor.kakasını tututor tutuyor ama yinede kumuna yapmıyo çözemedim arkadaş deli etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 atın o kediyi, dertli edecek sizi baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 valla başka problemi yok hayvanın.şu sıçmayı halletsek tamam yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 allahsızlar forumun ismi paticik lan.kişi başı ortalama en az 3 kedi düşüyor.biride cıkıp bi öneride bulunmadı bok temizlettiriyonuz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Ya ben sokakta annesi tarafından terkedilmiş, gözlerini yeni açmış kedi alıp eve getirdiğimde bile gidip saksı, kum falan buluyordu en azından işini görecek. Kedinin tuvalet eğitimine asla ihtiyacı olacağını düşünmemiştim şu konuyu okuyana kadar. Sen kuma sıçsan senden görüp yapar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 valla düşündüm o derece.o kadar psikopat bir kediki.kaka yapcagını belli ediyor mesela.o anda itibaren kıçım yere koymayıp 1 saat defalarca kuma koyuyorum.2dk oturuyorum gidip sıçmış başka bir yere hyr kumu ve kumun yerini benimsiyor sonuçta çişçini yapıyor kaka ile derdini anlamadım.ulan eşşek ölüsü gibi oldu kocaman kedi hala yerlere sıçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 yanlış hatırlamıyorsam tuvalet eğitimi verirken heryere gazete seriliyordu.sonrasında birkaç gün aralıklarla gazeteler azaltılıyordu.en son da yapmasını istediğiniz yerde gazete bırakılıyordu ve mutlu sona ulaşılıyordu.bunu denedin mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bu seferde tam okurken okuduğu gazetenin üstüne sıçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 gazete köpek çiş eğitimi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ya kopek eğitmesi kolay iş.ben 15 sene kopek besledim 1 hafta bile sürmemişti.yemek yiyince dışarda 1-2 saat gezdir tuvaletini yapana kadar :) sonra alısıyordu.da bu kediyi çözemedim.hani bana birşeyler anlatmak istiyor ama çözemedim.hani kumunu yadırgasa çişde yapmaz ama paşa paşagidip çişini yapıyor.kaka yapmıyor.ayrı kum olayını denemek istemiyorum cunku tek kum kabına yapmasını istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ben köpeğe de öğretemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Red said: yok mu arkdaş böyle rahatsız kediye sahip olan :) çareler arıyorum hala var bende de bi rahatsız, benimki tam tersini yapıyo, kuma sıçıp gazete kağıtlarına falan işiyodu kumun yanına gazete koyduk şimdi başladı kuma işemeye. silikon kum alma, bazı kediler işemiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 hiç duymamıştım böyle bişey, hayret ettim o.0 sağa sola yaptığı kakayı torbayla filan alıp kumuna bırakmayı, görmesini sağlamayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar