Thugsta Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Biraz önce iTunes'u açtım (default media player'im kendileri sürekli kullanıyorum) sağüda görülen Shared bölümü açıldı.Daha da enteresanı Tuğçe hangi tuğçe onu da bilmiyorum?? nasıl oldu da onun şarkıları bende onu hiç bilmiyorum. Kızın şarkılarını dinleyebiliyorum resmen?? AA ne güzelmiş falan da ne arıyor onun şarkıları bende hemde ben hiç bişey yapmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 şarkılar efsane yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 medya paylaşımını açmış tuğçe. ondan ole. bizim okulda yurtlarda en az 15 kişi oluo orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Shared kısmında tam olarak yazan Tuğçe's LimeWire Files Hayır network den falan bağlansan neyde niye Burcu'nun değilde Tuğçeninki! Önemli olan o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 komşu kızı. the girl next door. dınınınınınıııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Aynen öyle.Bizim kiracı kızın arkadaşının adı Tuğçeymiş.Böylelikle bizim interneti de kullandıkları belli oluyor. Hak öğretin lan Hak aynı bağlantıdan bilgisayarlarındaki tüm kimlikleri şifreleri çalacam asdjasjd :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 full şarkı listesi de bu imiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 muthiş bir repertuar. toplam 50mb flandır heralde sadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 o şarkılar için itunes bile yazmam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ID3 tagleri bozuk mp3ler. Hiyaaaaaaaaaaaağğ!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar